Szerző |
Üzenet |
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Nagy rohanásban vagyok mostanában ezért is adok ilyen kevés életjelet magamról. Reméljük ez hamarosan változni fog.
Sajnos le fog állni az akvárium mert költözés van kilátásban. Mivel a halak ezt a dolog lehet megsínylenék szeretnék tőlük megválni. Aki érez indiktatást mostanában sügéres medence indítására az keressen bátran.
2014. június 1., vasárnap 9:54 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Itlosz írta: bébi hal. mondanám hogy a többi nem ilyen volt de hát ő az első. mondjuk az újraindításkor világra kényszerített yellow-k is hasonlóak voltak, csak nem voltak ennyire fejlettek... Bízzunk benne , hogy a nagyoktól el tudnak bújni.
2014. március 29., szombat 16:35 |
|
|
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
bébi hal. mondanám hogy a többi nem ilyen volt de hát ő az első. mondjuk az újraindításkor világra kényszerített yellow-k is hasonlóak voltak, csak nem voltak ennyire fejlettek...
2014. március 29., szombat 10:10 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nagyon furi.
_________________ K.Tamás
|
2014. március 29., szombat 10:02 |
|
|
Itlosz
|
gyorsan egy szörnyű kép csak hogy meg legyen örökítve a kicsike (az alga dekor szerepet lát el )
2014. március 29., szombat 9:41 |
|
|
Itlosz
|
nem volt egyszerű megtalálni a naplót, de csak sikerült. sügéres lévén nem sok naplózandó dolog van, meg sok a munka is, de gondoltam ezt megosztom ma találkoztam az első demasoni bébivel. Nem tudom mennyi idős lehet mert már csíkos, igazából puszta véletlen volt, hogy ráleltem. De szerencsés az biztos, mert pont talált egy követ ami alá nem fér be a többi hal, viszont neki van egy szép barlangja amiben úszkálhat.
2014. március 29., szombat 9:09 |
|
|
Itlosz
|
papó írta: Itlosz írta: Most egy hétig nem találkoztam az akváriummal és eddig nem tapasztalt dolog fogadott mikor hazaértem. valami fehér anyag kiült az üvegre, de úgy mindenhova. Szivaccsal a front üveget már letakarítottam, de a többi három oldal még ott van. Először arra gondoltam, hogy alga, de fehér algával még nem találkoztam. Takarításkor olyan mint amikor az elhalt algát leseprem a kövekről. Mivel mikor felengedtem az akvát egy kicsi zavaros volt a víz mert a homok felkeveredett, így arra is gondoltam, hogy a por szép lassan kiült az üvegre. Van erre esély? Valakinek esetleg valami tapasztalat? Parázzak rá a dologra, vagy ez tényleg csak az újraindítás utáni egyszeri probléma és csak takarítsam le aztán mehet minden a rendes kerékvágásban? Egy gyors, telós kép: Minden mehet tovább . A csapvízben lévő ásványi anyagok egy része kicsapódott és az vált láthatóvá az üvegen. Akkor megnyugodtam. Köszi
2014. január 11., szombat 18:08 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Itlosz írta: Most egy hétig nem találkoztam az akváriummal és eddig nem tapasztalt dolog fogadott mikor hazaértem. valami fehér anyag kiült az üvegre, de úgy mindenhova. Szivaccsal a front üveget már letakarítottam, de a többi három oldal még ott van. Először arra gondoltam, hogy alga, de fehér algával még nem találkoztam. Takarításkor olyan mint amikor az elhalt algát leseprem a kövekről. Mivel mikor felengedtem az akvát egy kicsi zavaros volt a víz mert a homok felkeveredett, így arra is gondoltam, hogy a por szép lassan kiült az üvegre. Van erre esély? Valakinek esetleg valami tapasztalat? Parázzak rá a dologra, vagy ez tényleg csak az újraindítás utáni egyszeri probléma és csak takarítsam le aztán mehet minden a rendes kerékvágásban? Egy gyors, telós kép: Minden mehet tovább . A csapvízben lévő ásványi anyagok egy része kicsapódott és az vált láthatóvá az üvegen.
2014. január 11., szombat 17:25 |
|
|
Itlosz
|
Most egy hétig nem találkoztam az akváriummal és eddig nem tapasztalt dolog fogadott mikor hazaértem. valami fehér anyag kiült az üvegre, de úgy mindenhova. Szivaccsal a front üveget már letakarítottam, de a többi három oldal még ott van. Először arra gondoltam, hogy alga, de fehér algával még nem találkoztam. Takarításkor olyan mint amikor az elhalt algát leseprem a kövekről. Mivel mikor felengedtem az akvát egy kicsi zavaros volt a víz mert a homok felkeveredett, így arra is gondoltam, hogy a por szép lassan kiült az üvegre. Van erre esély? Valakinek esetleg valami tapasztalat? Parázzak rá a dologra, vagy ez tényleg csak az újraindítás utáni egyszeri probléma és csak takarítsam le aztán mehet minden a rendes kerékvágásban? Egy gyors, telós kép:
2014. január 11., szombat 17:13 |
|
|
Itlosz
|
Mexx2 írta: Itlosz írta: Jöjjön egy kép az átépítés után... (klikk és nagy lesz ) A költözés az egyik yellow mamát annyira megviselte, hogy rögtön ki is engedte a szájából a kicsiket. így most három bébi is úszkál egy kis akváriumban a nagy alatt. Amit még nem tudok, hogy hogy fogom őket életben tartani. Mivel tudom az ilyen pici halakat etetni? Bocsi de nekem az előző elrendezés jobban tetszett. Ez talán annyiban másabb, hogy van kiúszójuk a halaknak. Nincs abból semmi baj, ha nem tetszik mindenkinek. Alapvetően tényleg a nagyobb úszásra alkalmas tér a legnagyobb különbség az előzőhöz képest. Nekem ez az elrendezés egyelőre jobban fekszik. És a takarításban is könnyebbséget jelent valamelyest, hogy a kövek mögötti rész megszűnt, sosem tudtam normálisan benyúlni a kövek mögé így most ez megoldódott. Meglátjuk, hogy alakul aztán lehet fél év múlva megint alakítok.
2014. január 6., hétfő 17:11 |
|
|