Ma eljött a nagy nap. Végre beökltöztek a halak az akváriumba, igaz nem mind, de ami késik az nem siet...
A mostani állás szerint van:
14 yellow lab
9 demasoni
Egy kicsit sárga az összkép
de következő körben jönnek maingano-k, saccra azt modnanám, hogy 10 de majd meglátjuk mit hoz a jövő
Egy demasoni még egyelőre el van szeparálva mert méreteiből következően vélhetőleg hamar területet hódítana, így a kissebbek kerültek egyelőre elsőbbségi helyre, néhány nap és ő is bekerülhet, mikor a többiek már belakták a területet.
Többen is mondták, hogy a kövek nem igazán bujkálásra lettek kialakítva (még én is így gondoltam), csak a rejtőzködés lehetősége állt fenn mint alternatíva, de a belső elrendézés valahogy úgy sikerült, hogy a kövek egyik oldalán eltűnő halak a másikon jönnek ki. Nem mintha ez probléma lenne, de gondolom ez idővel, ha növekednek majd megszűník.
Megállapíthatjuk, hogy a yellow-k nem nagyon szeretik ha fotózzák őket, mire kattintottam volna, rögtön eltűntek egy kő mögött
Kitartó voltam, de még így sem lettek túlzottan fényesek a képek (de legalább a szemem kifolyt
), de holnap majd újra próbálkozok, most jöjjön néhány nyers kép, egyenesen a kamerából mindennemű szerkesztés mentesen