|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 8:34
|
A little piece of Lake Malawi
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Itlosz írta: A héten elhatároztam, hogy csinálok egy autómata etetőt. A tervek jól haladnak, ma már a programot is elkezdtem. A Mechanika még lehet problémát fog okozni, de hát az legyen a legkevesebb. Már nagyjából összeválogattam mi fog kelleni a megvalósításhoz, egyedül a kijelző jelent most fejtörést... :S
Egyetlen apró probléma van, hogy balga módon megnéztem mennyiben van egy etető, és bár a sera-s kifutja nyolcból nekem már csak a vezérlő majdnem egy huszas...persze mert majdnem a legnagyobbat választottam, de majd meglátjuk kell-e, meg persze akkor már más vezérlés is mehet rá. Innentől ameddig a ki-/bemenetek engedik mehet a víz le eresztés felengedés, a táp adagolás meg ami szem szájnak ingere. " vezérlő majdnem egy huszas " De Te készítetted
2013. augusztus 25., vasárnap 20:40 |
|
|
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
A héten elhatároztam, hogy csinálok egy autómata etetőt. A tervek jól haladnak, ma már a programot is elkezdtem. A Mechanika még lehet problémát fog okozni, de hát az legyen a legkevesebb. Már nagyjából összeválogattam mi fog kelleni a megvalósításhoz, egyedül a kijelző jelent most fejtörést... :S
Egyetlen apró probléma van, hogy balga módon megnéztem mennyiben van egy etető, és bár a sera-s kifutja nyolcból nekem már csak a vezérlő majdnem egy huszas...persze mert majdnem a legnagyobbat választottam, de majd meglátjuk kell-e, meg persze akkor már más vezérlés is mehet rá. Innentől ameddig a ki-/bemenetek engedik mehet a víz le eresztés felengedés, a táp adagolás meg ami szem szájnak ingere.
2013. augusztus 25., vasárnap 20:11 |
|
|
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Megjelentek az első alga foltok. Egyelőre csak a köveken, és csak zöld alga, ami ha úgy vesszük realisztikusabbá teszi a környezetet. De azért remélem nem fog nagyon eldurvulni a helyzet. Meg lehet hogy csak a szemem csal és csak bebeszélem magamnak, de mintha a víz is bebarnult volna. De holnap/holnap után úgy is vízcsere lesz szóval ezen nem aggódom
2013. augusztus 23., péntek 18:40 |
|
|
Itlosz
|
Icepeak írta: Itlosz írta: @Icepeak Csak nyugodtan, menthető a kép Aztán lássuk azt a 90*40*45-öt 1 kis apró probléma van! Nincs most rá keret Ami kési az nem siet! kivárjuk!
2013. augusztus 17., szombat 17:19 |
|
|
Icepeak
|
Itlosz írta: @Icepeak Csak nyugodtan, menthető a kép Aztán lássuk azt a 90*40*45-öt 1 kis apró probléma van! Nincs most rá keret
2013. augusztus 17., szombat 17:15 |
|
|
Itlosz
|
Örülök, hogy ennyi embernek tetszik az új medence! Így élettel telve mindenképp jobb az összkép! @Icepeak Csak nyugodtan, menthető a kép Aztán lássuk azt a 90*40*45-öt Bekerült közben a legnagyobb demasoni, ami itt már annyira nem is tűnik nagynak, a yellow-kal van egy méretben kb. Kezdetben azért kicsit féltem, mikor betettem keltette a feszültséget, de aztán kialakult a béke, remélem meg is marad. A halak egyre jobban elő merészkednek, bár még így is vannak időszakok amikor egy darab halat sem lehet látni.
2013. augusztus 17., szombat 17:06 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Tényleg k...ra odab.....
|
2013. augusztus 17., szombat 13:07 |
|
|
Icepeak
|
Minden elismerésem!!! Engedelmeddel elmentem a képeket! Késztetést érzek a 90*40*45 aksi már azonnali beüzemeléséhez
2013. augusztus 17., szombat 12:12 |
|
|
Itlosz
|
Bár tegnapra ígértem, egy kicsit megcsúszott a dolog, de akkor jöjjön két új kép, az egyik egy teljes alakos. Elégedett nem vagyok vele mert a minőség és a látvány is fokozódhatna, de most csak ennyire futotta, ha lesz időm próbálkozom majd újra... Klikk után nagyítható, középen az egyik yellow éppen kémkedik
2013. augusztus 17., szombat 6:55 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
Az utolsó kép, olyan, mintha 500 kg-os kövek között úszkálna a halacs... nagyon komoly!
|
2013. augusztus 16., péntek 19:46 |
|
|