Szerző |
Üzenet |
forint14
Csatlakozott: 2017. szeptember 3., vasárnap 22:02 Hozzászólások: 43
|
papó írta: forint14 írta: forint14 írta: papó írta: forint14 írta: Egy kis segítség kérés! Mi lehet a parvulámmal? Az új hajtások szép hosszúak de a régiek nagyon el vannak barnulva! Már egy hónapja volt az indulás. Köszönöm! Sziasztok. Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről Semmi baj nincs vele . Leváltotta a levelét . Amit tudsz csipkedj le egy ollóval . Pár Amano garnéla rendbe tenné a kertet. Akkor egnyugodtam! 3 db red cherryt szereztem be de már rájöttem hogy kevesen vannak így még beszerzés lesz. Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről Papó a red cherry jó döntés volt? Ha többen lesznek akkor csak hatékonyabban fognak teljesíteni, nem? Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről Jó lenne melléjük pár Amano . Nálatok gondolom van amano! Már csak az a kérdés h mennyiért? Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről
|
2017. szeptember 29., péntek 18:45 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
forint14 írta: forint14 írta: papó írta: forint14 írta: Egy kis segítség kérés! Mi lehet a parvulámmal? Az új hajtások szép hosszúak de a régiek nagyon el vannak barnulva! Már egy hónapja volt az indulás. Köszönöm! Sziasztok. Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről Semmi baj nincs vele . Leváltotta a levelét . Amit tudsz csipkedj le egy ollóval . Pár Amano garnéla rendbe tenné a kertet. Akkor egnyugodtam! 3 db red cherryt szereztem be de már rájöttem hogy kevesen vannak így még beszerzés lesz. Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről Papó a red cherry jó döntés volt? Ha többen lesznek akkor csak hatékonyabban fognak teljesíteni, nem? Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről Jó lenne melléjük pár Amano .
2017. szeptember 29., péntek 17:34 |
|
|
forint14
|
forint14 írta: papó írta: forint14 írta: Egy kis segítség kérés! Mi lehet a parvulámmal? Az új hajtások szép hosszúak de a régiek nagyon el vannak barnulva! Már egy hónapja volt az indulás. Köszönöm! Sziasztok. Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről Semmi baj nincs vele . Leváltotta a levelét . Amit tudsz csipkedj le egy ollóval . Pár Amano garnéla rendbe tenné a kertet. Akkor egnyugodtam! 3 db red cherryt szereztem be de már rájöttem hogy kevesen vannak így még beszerzés lesz. Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről Papó a red cherry jó döntés volt? Ha többen lesznek akkor csak hatékonyabban fognak teljesíteni, nem? Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről
|
2017. szeptember 29., péntek 16:55 |
|
|
forint14
|
papó írta: forint14 írta: Egy kis segítség kérés! Mi lehet a parvulámmal? Az új hajtások szép hosszúak de a régiek nagyon el vannak barnulva! Már egy hónapja volt az indulás. Köszönöm! Sziasztok. Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről Semmi baj nincs vele . Leváltotta a levelét . Amit tudsz csipkedj le egy ollóval . Pár Amano garnéla rendbe tenné a kertet. Akkor egnyugodtam! 3 db red cherryt szereztem be de már rájöttem hogy kevesen vannak így még beszerzés lesz. Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről
|
2017. szeptember 29., péntek 15:38 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
forint14 írta: Egy kis segítség kérés! Mi lehet a parvulámmal? Az új hajtások szép hosszúak de a régiek nagyon el vannak barnulva! Már egy hónapja volt az indulás. Köszönöm! Sziasztok. Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről Semmi baj nincs vele . Leváltotta a levelét . Amit tudsz csipkedj le egy ollóval . Pár Amano garnéla rendbe tenné a kertet.
2017. szeptember 29., péntek 15:25 |
|
|
forint14
|
Egy kis segítség kérés! Mi lehet a parvulámmal? Az új hajtások szép hosszúak de a régiek nagyon el vannak barnulva! Már egy hónapja volt az indulás. Köszönöm! Sziasztok. Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről
|
2017. szeptember 29., péntek 15:03 |
|
|
forint14
|
Megjött a karbantartó brigád Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről
|
2017. szeptember 20., szerda 15:28 |
|
|
forint14
|
papó írta: feltgenius írta: forint14 írta: feltgenius írta: Egy pár friss képet tolhatnál a népnek LG G6 Kérésre egy jelenlegi állapot! Sorry. Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről Szépen növögetnek. Az mc már elég nagy, Parvula is megindult LG G6 Most hogy a növények is megindultak , nagyon pofás lett . Eddig elég esetlen volt! Még van mit alakítani rajta, de napról napra egyre szebb. Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről
|
2017. szeptember 19., kedd 13:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
feltgenius írta: forint14 írta: feltgenius írta: Egy pár friss képet tolhatnál a népnek LG G6 Kérésre egy jelenlegi állapot! Sorry. Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről Szépen növögetnek. Az mc már elég nagy, Parvula is megindult LG G6 Most hogy a növények is megindultak , nagyon pofás lett .
2017. szeptember 19., kedd 11:50 |
|
|
feltgenius
|
forint14 írta: feltgenius írta: Egy pár friss képet tolhatnál a népnek LG G6 Kérésre egy jelenlegi állapot! Sorry. Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről Szépen növögetnek. Az mc már elég nagy, Parvula is megindult LG G6
|
2017. szeptember 19., kedd 9:38 |
|
|