|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 0:53
|
Szerző |
Üzenet |
unreal976
|
papó írta: unreal976 írta: 2. lett a meder. Koszonom, aki ra szavazott! Tovabb gyurjuk a meder temat A halakkal mi tortent, az sose fog kiderulni. Ime a TAC versenyfoto: Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Gratulálok ! Érdemes tovább építened és nemzetközi vizekre evezned vele . Koszonom! Termeszetesen folytatva lesz. Folyamatosan szerzem be a hct. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2017. április 20., csütörtök 23:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
unreal976 írta: 2. lett a meder. Koszonom, aki ra szavazott! Tovabb gyurjuk a meder temat A halakkal mi tortent, az sose fog kiderulni. Ime a TAC versenyfoto: Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Gratulálok ! Érdemes tovább építened és nemzetközi vizekre evezned vele .
2017. április 19., szerda 7:53 |
|
|
unreal976
|
2. lett a meder. Koszonom, aki ra szavazott! Tovabb gyurjuk a meder temat A halakkal mi tortent, az sose fog kiderulni. Ime a TAC versenyfoto: Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2017. április 18., kedd 23:43 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
unreal976 írta: Vannak valtozasok. A montecarlot leszedtem, nem tetszett, meg mar 3 ev utan unom a montet, cubara valtottam. Miat meg nem szep. Nincs is foto, nem kell, hogy igy lassatok. Meg halak nelkul. Rejtelyes modon egy ejszaka alatt elhullott a halak teljes allomanya. A garnik nem. Nem derult ki, hogy mi okozta a halalukat.
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Nem valami betegség lehetett ami elkerülte a figyelmed ?
2017. április 12., szerda 7:50 |
|
|
unreal976
|
Vannak valtozasok. A montecarlot leszedtem, nem tetszett, meg mar 3 ev utan unom a montet, cubara valtottam. Miat meg nem szep. Nincs is foto, nem kell, hogy igy lassatok. Meg halak nelkul. Rejtelyes modon egy ejszaka alatt elhullott a halak teljes allomanya. A garnik nem. Nem derult ki, hogy mi okozta a halalukat.
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2017. április 11., kedd 21:58 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nagyon jó lett . Kemény verseny lesz .
2017. március 26., vasárnap 18:54 |
|
|
unreal976
|
papó írta: unreal976 írta: Hat ma jott meg az 50wos rgb led, igy ma tudtam berakni, jobb lett volna, ha elobb jon, mert a fotonal sokat szamit. A zold vegett jobban kiemeli a novenyek szep zold szinet. Mondjuk igy is biztosan jok lettek a kepek, csak hat na... Ez kerem 160w led. Es teljesen diy. Tovabb mar nem tudom boviteni, mert nincs hely a hutobordan, max tokeletesiteni ezt azt. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Ez így mennyiben van Neked ? Passzolom. Gozom nincs, de klasszisokkal olcsobb mint egy ilyen eros gyari ledes lampat venni. Elkeszult a TAC foto. Nehez szules volt. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2017. március 26., vasárnap 18:05 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
unreal976 írta: Hat ma jott meg az 50wos rgb led, igy ma tudtam berakni, jobb lett volna, ha elobb jon, mert a fotonal sokat szamit. A zold vegett jobban kiemeli a novenyek szep zold szinet. Mondjuk igy is biztosan jok lettek a kepek, csak hat na... Ez kerem 160w led. Es teljesen diy. Tovabb mar nem tudom boviteni, mert nincs hely a hutobordan, max tokeletesiteni ezt azt. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Ez így mennyiben van Neked ?
2017. március 24., péntek 8:46 |
|
|
unreal976
|
Hat ma jott meg az 50wos rgb led, igy ma tudtam berakni, jobb lett volna, ha elobb jon, mert a fotonal sokat szamit. A zold vegett jobban kiemeli a novenyek szep zold szinet. Mondjuk igy is biztosan jok lettek a kepek, csak hat na... Ez kerem 160w led. Es teljesen diy. Tovabb mar nem tudom boviteni, mert nincs hely a hutobordan, max tokeletesiteni ezt azt. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2017. március 24., péntek 0:59 |
|
|
unreal976
|
herbman írta: Tovább építed ? igen Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2017. március 24., péntek 0:54 |
|
|