Szerző |
Üzenet |
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
titusz írta: DonaTTT írta: titusz írta: DonaTTT írta: titusz írta: DonaTTT írta: titusz írta: Kicsiben nagy vagy! Lassan már eljutsz a picoig A másik nem is annyira kicsi Több akvárium tuti nem lesz, elég ez a kettő És egy kép madártávlatból: Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Milyen pilács van fölötte? Maszek, compact izzóval? Maszek, de ledes. Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Szalag? Igen Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Bocs,hogy kérdezősködök, csak valamit nekem is ki kell találni a kicsi fölé Ugyan már szívesen válaszolok. Mondjuk azt ne kérdezd hogy milyen szalag, mert már nem tudom Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
|
2017. november 9., csütörtök 17:11 |
|
|
titusz
|
DonaTTT írta: titusz írta: DonaTTT írta: titusz írta: DonaTTT írta: titusz írta: Kicsiben nagy vagy! Lassan már eljutsz a picoig A másik nem is annyira kicsi Több akvárium tuti nem lesz, elég ez a kettő És egy kép madártávlatból: Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Milyen pilács van fölötte? Maszek, compact izzóval? Maszek, de ledes. Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Szalag? Igen Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Bocs,hogy kérdezősködök, csak valamit nekem is ki kell találni a kicsi fölé
|
2017. november 8., szerda 21:56 |
|
|
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
titusz írta: DonaTTT írta: titusz írta: DonaTTT írta: titusz írta: Kicsiben nagy vagy! Lassan már eljutsz a picoig A másik nem is annyira kicsi Több akvárium tuti nem lesz, elég ez a kettő És egy kép madártávlatból: Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Milyen pilács van fölötte? Maszek, compact izzóval? Maszek, de ledes. Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Szalag? Igen Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
|
2017. november 8., szerda 21:52 |
|
|
titusz
|
DonaTTT írta: titusz írta: DonaTTT írta: titusz írta: Kicsiben nagy vagy! Lassan már eljutsz a picoig A másik nem is annyira kicsi Több akvárium tuti nem lesz, elég ez a kettő És egy kép madártávlatból: Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Milyen pilács van fölötte? Maszek, compact izzóval? Maszek, de ledes. Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Szalag?
|
2017. november 8., szerda 21:49 |
|
|
DonaTTT
|
titusz írta: DonaTTT írta: titusz írta: Kicsiben nagy vagy! Lassan már eljutsz a picoig A másik nem is annyira kicsi Több akvárium tuti nem lesz, elég ez a kettő És egy kép madártávlatból: Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Milyen pilács van fölötte? Maszek, compact izzóval? Maszek, de ledes. Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
|
2017. november 8., szerda 21:42 |
|
|
titusz
|
DonaTTT írta: titusz írta: Kicsiben nagy vagy! Lassan már eljutsz a picoig A másik nem is annyira kicsi Több akvárium tuti nem lesz, elég ez a kettő És egy kép madártávlatból: Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Milyen pilács van fölötte? Maszek, compact izzóval?
|
2017. november 8., szerda 20:14 |
|
|
DonaTTT
|
titusz írta: Kicsiben nagy vagy! Lassan már eljutsz a picoig A másik nem is annyira kicsi Több akvárium tuti nem lesz, elég ez a kettő És egy kép madártávlatból: Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
|
2017. november 8., szerda 19:43 |
|
|
titusz
|
Kicsiben nagy vagy! Lassan már eljutsz a picoig
|
2017. november 8., szerda 19:20 |
|
|
DonaTTT
|
És egy full shot. Meg kell találni azt a szöget ahonnan adja magát mert élőben sokkal durvább Ja igen, 18 liter Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
|
2017. november 8., szerda 19:11 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nos , eszméletlen jók . Talán a második a jön be legjobban
2017. november 8., szerda 18:51 |
|
|