Szerző |
Üzenet |
Dredd107
Csatlakozott: 2011. augusztus 4., csütörtök 20:51 Hozzászólások: 170 Tartózkodási hely: Tiszafüred
|
Egy mai vízcsere utáni mérés eredménye 1,5 ml macro tápozást és 4 nyomásnyi TF Planterrel történő visszatápozást követően. Sajnos még nem tudtam bemenni a boltba a mérőkanálért így vasat mérni nem tudok, de remélem ok. minden. A korábbi fényképek alapján ha jól látom a steam növények nőttek. A pogo meg majd beindul, ahogy mondtátok. Alga ügyileg úgy állok, hogy a talajon és a monte carlon van illetve microsorum levelei széle szőrös, de nem annyira gáz. Úgy vettem észre, hogy a felszíni vízmozgás erőteljesebb volt a kelleténél, ezért azt lentebb vettem. Saját maga hibáin tanul az ember a legjobban, betettem egy pici szűrőt a CO2 porlasztó felé, hogy a bubikat jobban terítse és azt vettem észre, hogy ez idő alatt nőtt meg az algák száma a talajon, ugyanis a szűrő lefelé nyomta a bubikat azaz itt megnövekedett az áramlás mértéke. Remélem jó a megfigyelésem.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2016. március 25., péntek 17:48 |
|
|
Dredd107
Csatlakozott: 2011. augusztus 4., csütörtök 20:51 Hozzászólások: 170 Tartózkodási hely: Tiszafüred
|
CarlosKoczkas írta: Türelem ha a pogo beindul... Nem kell majd dúsítani! Hajt majd oldalra mindenfelé... Rendben. Vannak konkrét tapasztalataid ezzel a növénnyel, az alsó levelek leválása törvényszerű az alkalmazkodása során?
|
2016. március 24., csütörtök 8:23 |
|
|
CarlosKoczkas
Csatlakozott: 2015. szeptember 19., szombat 18:54 Hozzászólások: 94
|
Türelem ha a pogo beindul... Nem kell majd dúsítani! Hajt majd oldalra mindenfelé...
|
2016. március 23., szerda 17:24 |
|
|
Dredd107
|
papó írta: Idő .. idő és idő . Alig kerültek be a növények jött a sötétítés . Türelem , vízfrissítés és türelem Egy kis növény dúsításra gondoltam közben. Nem lenne hátrány?
|
2016. március 23., szerda 16:39 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Idő .. idő és idő . Alig kerültek be a növények jött a sötétítés . Türelem , vízfrissítés és türelem
2016. március 23., szerda 13:25 |
|
|
Dredd107
|
A 3 napos sötétnek vége, némi változás tapasztalható volt. A JBL teszt eredménye alapján a mért paraméterek mind jók voltak. Azonban a pogotól nem vagyok elragadtatva. Gondolom, hogy nem így kellene kinéznie. Ez a növény nálam soha nem hozta formáját. A monte carlon van alga és körötte a kvarchomokon is. Nem tudom mi lehet a gáz vagy csak türelmetlen vagyok?
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2016. március 23., szerda 12:57 |
|
|
Dredd107
|
papó írta: Dredd107 írta: papó írta: Ez normálisnak mondható . Vedd vissza 3 re a macrot ..
Vízfrissítés és lehet kell majd egy pár napos sötét .. L 2 naponta frissítem a vizet kb. 23-25 liter, a sötétítést megcsinálom, az előbbi bejegyzésemben írt pogo miatt viszont aggódom Drukkolok ! Csak nehezebb indítani egy steril kvarchomokban . Ma reggel letakartam, szerdán reggel megnézem, remélem a pogo kibírja. Majd tervezem, hogy bemegyek az üzletbe amanoért. Ja és a kis kanálért
|
2016. március 20., vasárnap 21:19 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Dredd107 írta: papó írta: Ez normálisnak mondható . Vedd vissza 3 re a macrot ..
Vízfrissítés és lehet kell majd egy pár napos sötét .. L 2 naponta frissítem a vizet kb. 23-25 liter, a sötétítést megcsinálom, az előbbi bejegyzésemben írt pogo miatt viszont aggódom Drukkolok ! Csak nehezebb indítani egy steril kvarchomokban .
2016. március 19., szombat 19:09 |
|
|
Dredd107
|
papó írta: Ez normálisnak mondható . Vedd vissza 3 re a macrot ..
Vízfrissítés és lehet kell majd egy pár napos sötét .. L 2 naponta frissítem a vizet kb. 23-25 liter, a sötétítést megcsinálom, az előbbi bejegyzésemben írt pogo miatt viszont aggódom
|
2016. március 19., szombat 18:38 |
|
|
Dredd107
|
2016. március 19.-i állapot szerint sikerült a macro beállítása, azonban valami miatt a KH, így a PH is elment rendesen, pedig a ma reggeli vízcsere is RO és csapvíz volt. A mai vízcsere után ment a heti TF Planter adag egybe, azaz 7 ml, macro viszont két nyomás. Az algák jönnek a lenti szinteken. Aggódom a pogosteron miatt, remélem csak levélváltás a néhány levél végén lévő kis barnulás. Gábor érdekelne, hogy mi a véleményed a pogoról?
|
2016. március 19., szombat 18:32 |
|
|