|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 21:59
|
Szerző |
Üzenet |
Ricsitrabi
Csatlakozott: 2015. december 6., vasárnap 19:00 Hozzászólások: 178
|
JANNUS333 írta: Nagyon jol néz ki! Az új helyén amyriophyllum tuberculatum több fényt kap vagy esetleg tápanygdúsabb a talajban van? Szerintem a fény. Talaj amikor vettem egy éve, azt hittem elég lesz egy 9kg-os. Arra volt elég, hogy kb 3-4cm az össz talajom. Tehát ültetésnél harcolok keményen és nem azért mert tápanyagdús.
|
2016. november 22., kedd 20:51 |
|
|
titusz
|
Betyár jól néz ki!!! Nagyon kiváncsi vagyok mikor összeér minden. nagyon helyén vannak a színek is, a növények is!
|
2016. november 22., kedd 20:37 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Nagyon jol néz ki! Az új helyén amyriophyllum tuberculatum több fényt kap vagy esetleg tápanygdúsabb a talajban van?
|
2016. november 22., kedd 19:01 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ricsitrabi írta: papó írta: Ricsitrabi írta: Sziasztok! Előszöris: végre megcsináltam az első fotót, ami alatt nem volt semmi technika az akvában. Másodszor pedig, amióta a myriophyllum tuberculatum bal oldalról bekerült középre, azóta nem bírok vele. Gyönyörűen bevörösödött, viszont irgalmatlan tempóban nő. Ugyanez van a limnophilla hippuridoidessel is, ami sajnos ezen a képen nem nagyon látszik mert muszály volt egy erőteljes nyírással kordában tartani. Kikerült a parvula is, mert a monte carlo is beindult és utat tör magának. És akkor itt van a legújabb, technika-mentes, de ugyanúgy telefonnal készült fotó: Ha két emlegetett növény besűrűsödik , teljesen készen lesz . Én már készen vagyok Köszönöm Mester! Csak halkan jegyzem meg, hogy ahhoz az akvához hasonlították egy fórumon ami a tévében volt Írtam is hogy jó a Mentorom! Nagyon szép színei vannak .
2016. november 22., kedd 19:00 |
|
|
Ricsitrabi
|
papó írta: Ricsitrabi írta: Sziasztok! Előszöris: végre megcsináltam az első fotót, ami alatt nem volt semmi technika az akvában. Másodszor pedig, amióta a myriophyllum tuberculatum bal oldalról bekerült középre, azóta nem bírok vele. Gyönyörűen bevörösödött, viszont irgalmatlan tempóban nő. Ugyanez van a limnophilla hippuridoidessel is, ami sajnos ezen a képen nem nagyon látszik mert muszály volt egy erőteljes nyírással kordában tartani. Kikerült a parvula is, mert a monte carlo is beindult és utat tör magának. És akkor itt van a legújabb, technika-mentes, de ugyanúgy telefonnal készült fotó: Ha két emlegetett növény besűrűsödik , teljesen készen lesz . Én már készen vagyok Köszönöm Mester! Csak halkan jegyzem meg, hogy ahhoz az akvához hasonlították egy fórumon ami a tévében volt Írtam is hogy jó a Mentorom!
|
2016. november 22., kedd 18:57 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
[quote="Ricsitrabi"]Sziasztok! Előszöris: végre megcsináltam az első fotót, ami alatt nem volt semmi technika az akvában. Másodszor pedig, amióta a myriophyllum tuberculatum bal oldalról bekerült középre, azóta nem bírok vele. Gyönyörűen bevörösödött, viszont irgalmatlan tempóban nő. Ugyanez van a limnophilla hippuridoidessel is, ami sajnos ezen a képen nem nagyon látszik mert muszály volt egy erőteljes nyírással kordában tartani. Kikerült a parvula is, mert a monte carlo is beindult és utat tör magának. És akkor itt van a legújabb, technika-mentes, de ugyanúgy telefonnal készült fotó: Ha két emlegetett növény besűrűsödik , teljesen készen lesz . Én már készen vagyok
2016. november 22., kedd 18:29 |
|
|
Ricsitrabi
|
Sziasztok! Előszöris: végre megcsináltam az első fotót, ami alatt nem volt semmi technika az akvában. Másodszor pedig, amióta a myriophyllum tuberculatum bal oldalról bekerült középre, azóta nem bírok vele. Gyönyörűen bevörösödött, viszont irgalmatlan tempóban nő. Ugyanez van a limnophilla hippuridoidessel is, ami sajnos ezen a képen nem nagyon látszik mert muszály volt egy erőteljes nyírással kordában tartani. Kikerült a parvula is, mert a monte carlo is beindult és utat tör magának. És akkor itt van a legújabb, technika-mentes, de ugyanúgy telefonnal készült fotó:
|
2016. november 22., kedd 17:42 |
|
|
Ricsitrabi
|
zsotyi írta: Ez gyönyörű,gratulálok! Nagyon szépen köszönöm!
|
2016. november 6., vasárnap 9:20 |
|
|
zsotyi
|
Ez gyönyörű,gratulálok!
_________________ ,
|
2016. november 6., vasárnap 7:38 |
|
|
Ricsitrabi
|
HUGO írta: Szép egészséges növények! Gratula! Nagyon szép! Ohhh. Nagyon szépen köszönöm!!!
|
2016. november 5., szombat 8:07 |
|
|