Szerző |
Üzenet |
Ricsitrabi
Csatlakozott: 2015. december 6., vasárnap 19:00 Hozzászólások: 178
|
papó írta: Ricsitrabi írta: papó írta: Ricsitrabi írta: papó írta: Ricsitrabi írta: Itt van csak kapkodtam és annyira rosszul sikerült hogy gyorsan összemókoltam hogy láthatóbb legyen Nem szeretnél beletenni semmilyen dekorációt ? Fa , esetleg kő ? Van egy érdekes alakú redmoorom amin a moha volt de az olyan... nemtudom. Ebbe a képbe nem illene Valami dekorációs elem használására biztatnálak . Ha csak növényeset szeretnél akkor azt mondom széjjel kellene szedni az akváriumot , hogy egy kicsit a talajt feljavítsd . Ehhez fához kellene egy tömörebb alsó rész . A szétszedés és talaj feljavítás az azt jelentené, hogy víz növények halak stb minden kivesz és előlről kezdem csak pl még több talaj kell bele? Ha tele szeretnéd ültetni növénnyel ,akkor azt javaslom . De egy jó kis dekorral és némi növénnyel még sokáig elmenne ebben az állapotban is . Huh. Kezdek elbizonytalanodni. Tetszik az iwagumi de a holland is. Bontani csak a legvégső esetben szeretném. Most megint előjött a tapasztalatlan kezdő ènem mert most nem látom hogy mik lennének a lehetőségeim. Összesen van ez a redmoorom és 3db kisebb fekete lávakövem. Nem tudom mi tévő legyek
|
2016. február 24., szerda 21:40 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ricsitrabi írta: papó írta: Ricsitrabi írta: papó írta: Ricsitrabi írta: Itt van csak kapkodtam és annyira rosszul sikerült hogy gyorsan összemókoltam hogy láthatóbb legyen Nem szeretnél beletenni semmilyen dekorációt ? Fa , esetleg kő ? Van egy érdekes alakú redmoorom amin a moha volt de az olyan... nemtudom. Ebbe a képbe nem illene Valami dekorációs elem használására biztatnálak . Ha csak növényeset szeretnél akkor azt mondom széjjel kellene szedni az akváriumot , hogy egy kicsit a talajt feljavítsd . Ehhez fához kellene egy tömörebb alsó rész . A szétszedés és talaj feljavítás az azt jelentené, hogy víz növények halak stb minden kivesz és előlről kezdem csak pl még több talaj kell bele? Ha tele szeretnéd ültetni növénnyel ,akkor azt javaslom . De egy jó kis dekorral és némi növénnyel még sokáig elmenne ebben az állapotban is .
2016. február 24., szerda 21:34 |
|
|
Ricsitrabi
|
papó írta: Ricsitrabi írta: papó írta: Ricsitrabi írta: Itt van csak kapkodtam és annyira rosszul sikerült hogy gyorsan összemókoltam hogy láthatóbb legyen Nem szeretnél beletenni semmilyen dekorációt ? Fa , esetleg kő ? Van egy érdekes alakú redmoorom amin a moha volt de az olyan... nemtudom. Ebbe a képbe nem illene Valami dekorációs elem használására biztatnálak . Ha csak növényeset szeretnél akkor azt mondom széjjel kellene szedni az akváriumot , hogy egy kicsit a talajt feljavítsd . Ehhez fához kellene egy tömörebb alsó rész . A szétszedés és talaj feljavítás az azt jelentené, hogy víz növények halak stb minden kivesz és előlről kezdem csak pl még több talaj kell bele?
|
2016. február 24., szerda 21:23 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Ricsitrabi írta: papó írta: Ricsitrabi írta: Itt van csak kapkodtam és annyira rosszul sikerült hogy gyorsan összemókoltam hogy láthatóbb legyen Nem szeretnél beletenni semmilyen dekorációt ? Fa , esetleg kő ? Van egy érdekes alakú redmoorom amin a moha volt de az olyan... nemtudom. Ebbe a képbe nem illene Valami dekorációs elem használására biztatnálak . Ha csak növényeset szeretnél akkor azt mondom széjjel kellene szedni az akváriumot , hogy egy kicsit a talajt feljavítsd . Ehhez fához kellene egy tömörebb alsó rész .
2016. február 24., szerda 20:53 |
|
|
Ricsitrabi
|
Ricsitrabi írta: papó írta: Ricsitrabi írta: Itt van csak kapkodtam és annyira rosszul sikerült hogy gyorsan összemókoltam hogy láthatóbb legyen Nem szeretnél beletenni semmilyen dekorációt ? Fa , esetleg kő ? Van egy érdekes alakú redmoorom amin a moha volt de az olyan... nemtudom. Ebbe a képbe nem illene
|
2016. február 24., szerda 20:52 |
|
|
Ricsitrabi
|
papó írta: Ricsitrabi írta: Itt van csak kapkodtam és annyira rosszul sikerült hogy gyorsan összemókoltam hogy láthatóbb legyen Nem szeretnél beletenni semmilyen dekorációt ? Fa , esetleg kő ? Van egy érdekes alakú redmoorom amin a moha volt de az olyan... nemtudom. Ebbe a képbe nem illene
|
2016. február 24., szerda 20:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Ricsitrabi írta: Itt van csak kapkodtam és annyira rosszul sikerült hogy gyorsan összemókoltam hogy láthatóbb legyen Nem szeretnél beletenni semmilyen dekorációt ? Fa , esetleg kő ?
2016. február 24., szerda 20:40 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ricsitrabi írta: Itt van csak kapkodtam és annyira rosszul sikerült hogy gyorsan összemókoltam hogy láthatóbb legyen Oksa. Inkább legyen elmosódott de legalább őszinte... Köszi ez sokkal láthatóbb...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. február 24., szerda 20:29 |
|
|
Ricsitrabi
|
Itt van csak kapkodtam és annyira rosszul sikerült hogy gyorsan összemókoltam hogy láthatóbb legyen
|
2016. február 24., szerda 20:27 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. február 24., szerda 20:18 |
|
|