Szerző |
Üzenet |
Ricsitrabi
Csatlakozott: 2015. december 6., vasárnap 19:00 Hozzászólások: 178
|
Sziasztok! Ezeket a képeket reggel lőttem. Nekem nagyon megtetszett hogy a limnophila hippuridoides világítási időn kívül így összezárja a leveleit aminek a fonákja ilyen szép színben pompázik a hajnali napfelkelte által beszűrődő fényben .
|
2016. június 23., csütörtök 16:10 |
|
|
Ricsitrabi
|
titusz írta: De légyszives mindent szépen dokumentálj, mert annyira megtetszett a holland stilus, hogy szeptemberben én is megpróbálok egyet :-)
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Megtisztelő, hogy pont az én akvámhoz írod ezt. Dokumentálbám én, de nemnagyon tudom, hogy miket kellene dokumentálni. Hetente megvan a vízcsere meg a karbantartás, de egyebet nem tudok. Persze ha konkrétan rákérdezel valamire akkor tuti beugrik. Egyébként a meglátásod helyes, hogy egyből készre akartam. Év vége felé pont emiatt szeretnék is csinálni egy rescape-et, hogy akkor már összeszedettebb legyek. Mostanáig sok növényt kipróbáltam és már nem teljesen kezdő szemmel nézem. Nade addig is nagyon köszönöm Papónak az eddigi rengeteg segítséget és megigérem hogy ezután is naplózok és tevékenykedek, mert igazából neki köszönhetem mindezt!!!
|
2016. június 20., hétfő 18:34 |
|
|
titusz
|
De légyszives mindent szépen dokumentálj, mert annyira megtetszett a holland stilus, hogy szeptemberben én is megpróbálok egyet :-)
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. június 20., hétfő 17:55 |
|
|
titusz
|
Félve szólalok fel, mert én is csak ugatom a témát mint kiskutya az utcai lámpát. Nekem nagyon tetszik ahogy a szineket kombinálod, de kicsit olyan, mintha rögtön készre akarnád rakni. Kicsit sűrűnek találom, nincs tere a növényeknek, ha összenőnek szép is lehet, de valamelyik növény úgyis felül kerekedik.
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. június 20., hétfő 17:52 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ricsitrabi írta: Viszont kezdem azt látni az aksin, hogy tényleg csak kezdő aksi. Jók a növények meg szépek meg minden, viszont már most mintha elvesztettem volna a fonalat. Próbálom tartani magam ahhoz hogy legyen valami koreográfia de most nemnagyon látok benne semmi képet. Vagy lehet hogy teljesen átmentem hollandba és ne is keressek benne semmi "pluszt"? Ott van az a plusz .. a gyönyörű színek ..
2016. június 20., hétfő 17:19 |
|
|
Ricsitrabi
|
Viszont kezdem azt látni az aksin, hogy tényleg csak kezdő aksi. Jók a növények meg szépek meg minden, viszont már most mintha elvesztettem volna a fonalat. Próbálom tartani magam ahhoz hogy legyen valami koreográfia de most nemnagyon látok benne semmi képet. Vagy lehet hogy teljesen átmentem hollandba és ne is keressek benne semmi "pluszt"?
|
2016. június 20., hétfő 16:50 |
|
|
Ricsitrabi
|
papó írta: A zosterifolia ha megszokja a helyet nem lesz vele gond , de nagyon törékeny és a kezdeti sérüléseket le kell nőnie . Igen , jól érzed , nagyon szereti a fényt .. Értem. Akkor megpróbálom fényesebb helyre rakni. Azt észrevettem hogy igen-igen törékeny. Vigyázok is rá nagyon
|
2016. június 20., hétfő 16:41 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
A zosterifolia ha megszokja a helyet nem lesz vele gond , de nagyon törékeny és a kezdeti sérüléseket le kell nőnie . Igen , jól érzed , nagyon szereti a fényt ..
2016. június 20., hétfő 14:57 |
|
|
Ricsitrabi
|
Mai takarítás utáni friss képek. Elől egy kis részen fellazult a parvulaszőnyeg, így ott most kis kopaszság van, de remélem hamar visszanő. Egy probléma: a heteranthera zosterifolia levelei olyan "feketések". Az lehet, hogy még az az emers levele és majd kinövi vagy máshol keressem a probléma okát? Még esetleg az lehet hogy kicsit eldugott helyen van és kevesebb fényt kap.
|
2016. június 20., hétfő 14:45 |
|
|
Ricsitrabi
|
titusz írta: Nemhiába az oktatás, szép munka!
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Azér hagy némi kévánnivalót a design, de majd holnap meglátjuk mit tud, amikor nem a meleg vizet kell lehűteni hanem hűvösen kell tartani
|
2016. június 18., szombat 20:25 |
|
|