Ne legyél bizonytalan,ki fog alakulni az az akvárium nálad is,amire már maradéktalanul azt tudod mondani,na ez igen olyan lett amilyet szeretnék.
Legelső körben körvonalazódjon benned,hogy mit is szeretnél.Majd utána kezdj el keresgélni,hogy miből is lehetne azt megvalósítani,akár a neten akár a természetben(gondolok itt pl. a dekorokra).Az enyém is folyamatosan változik,a tavaly októberi indítás óta(ha belelesel naplómba elég szépen nyomon követhető
/bizony néha szó-illetve képmenésem van/ ).Lassan egy éves az akvám,de még nem mondhatom,hogy végre megvan amit elgondoltam, az akvától-magamtól elvártam.Szépen apránként alakítgatok rajta,és tartok ott ahol tartok,sok segítséget kapva kapva innen a fóromról.És hogy papót idézem:" nyugi-türelem"
De hogy az akváról is mondjak néhány szót: a szőlő tőke nekem eléggé kicsinek hat a nagy Anubias alatt,és a növények is túl szabályosan vannak ültetve (ez látom a sajátomnál is,is most hogy ennyi van benne nálam még nehezebb lenne megvariálni.)Valami nagyobb méretűt tudnék elképzelni oda,illetve apránként lehetne fejleszteni a növények mennyiségén is,akkor már könnyebben tudnál építkezni-variálni őket.Szerintem
Tomi