Szerző |
Üzenet |
kisszsu
Csatlakozott: 2011. szeptember 12., hétfő 17:41 Hozzászólások: 149 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Sziasztok! Sikerült a hétvégén berendezni és beültetni az akváriumomat. Most már csak várni kell, hogy a növények belakják A kép nem a legjobb
|
2014. március 18., kedd 18:23 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nagy divatja van most a fás akváriumoknak.
_________________ K.Tamás
|
2014. március 8., szombat 17:43 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
kisszsu írta: Sikerült még pár fácskát venni. A talajt megemeltem. A fára karácsonymoha kerül, kipróbálom a monte carlot az lesz a talaj takaróm. A kövek közé mellé Cryptocoryne beckettii ''petchii'' Pink Mini vagy Alternanthera reineckii 'Pink' 'Bonsai' tervezek. A kövek még nincsenek belőve a helyükre. A fák mögé egy kis Myriophyllum matogrossense, hogy megtörje a sötétzöldet. A kis fácskák egy hét alatt lesüllyedtek, jövőhéten szombaton szeretném berendezni. Ez nekem nagyon fog tetszeni úgy érzem!
|
2014. március 8., szombat 13:15 |
|
|
kisszsu
Csatlakozott: 2011. szeptember 12., hétfő 17:41 Hozzászólások: 149 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Sikerült még pár fácskát venni. A talajt megemeltem. A fára karácsonymoha kerül, kipróbálom a monte carlot az lesz a talaj takaróm. A kövek közé mellé Cryptocoryne beckettii ''petchii'' Pink Mini vagy Alternanthera reineckii 'Pink' 'Bonsai' tervezek. A kövek még nincsenek belőve a helyükre. A fák mögé egy kis Myriophyllum matogrossense, hogy megtörje a sötétzöldet. A kis fácskák egy hét alatt lesüllyedtek, jövőhéten szombaton szeretném berendezni.
|
2014. március 8., szombat 12:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
kisszsu írta: papó írta: Ha ajánlhatom , vegyél még hármat. Kitaláltam valamit , szerintem tetszeni fog .. Oké veszek hármat Remélem a hétvégén több időm lesz Szombatos délután leírom mit találtam ki. Hátha tetszik
2014. március 6., csütörtök 19:10 |
|
|
kisszsu
|
papó írta: Ha ajánlhatom , vegyél még hármat. Kitaláltam valamit , szerintem tetszeni fog .. Oké veszek hármat Remélem a hétvégén több időm lesz
|
2014. március 6., csütörtök 8:07 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
kisszsu írta: Szombaton veszek még 1 fát mert csak 2 van. Táptalaj sera lesz, volt már nekem régen is, és semmi bajom nem volt vele. A hétvégén megpróbálom kialakítani, hogy milyen legyen. Most már nagyon szorít az idő. És ha minden jól megy akkor jövőhét végén be is rendezem Remélem mindent betudok szerezni Ha ajánlhatom , vegyél még hármat. Kitaláltam valamit , szerintem tetszeni fog ..
2014. március 5., szerda 9:02 |
|
|
kisszsu
|
Szombaton veszek még 1 fát mert csak 2 van. Táptalaj sera lesz, volt már nekem régen is, és semmi bajom nem volt vele. A hétvégén megpróbálom kialakítani, hogy milyen legyen. Most már nagyon szorít az idő. És ha minden jól megy akkor jövőhét végén be is rendezem Remélem mindent betudok szerezni
|
2014. március 5., szerda 7:34 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Talán a legalsó , de valami hiányzik .. Persze ha levelei lesznek rögtön más az ábra .. Talán ha megemelné a talajt hátul akkor másképpen mutatna. És a mélységet is lehet jobban érzékeltetné.
_________________ K.Tamás
|
2014. március 1., szombat 21:31 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A középső kép szerintem nagyon szimmetrikus, ha nem lenne 3 kő a baloldalon, azt mondanám, hogy letükrözted A helyedben, megpróbálnám az első layoutot úgy formálni, hogy minden marad ugyan az, csak az egészet egy kicsit balra, vagy jobbra tolod, szóval ne a centerben legyen minden, mert az inkább csak a kocka akváriumoknak áll jól.
2014. március 1., szombat 18:41 |
|
|