Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nagyon kellene 2-3 cserép stem növény.
2014. február 16., vasárnap 20:01 |
|
|
zsoltberg
|
Mexx2 írta: zsoltberg írta: Mexx2 írta: Hol jön a buborék? Ahol elvágtad? Azt hiszem igen. Ott ahol elvágtam. Akkor azért buborékozik, mert ott megsérült a növény. El fog múlni mihelyt "begyógyítja a sebet" Nembaj. Legalább tudom,hogy él a növény.
|
2014. február 16., vasárnap 19:59 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
zsoltberg írta: Mexx2 írta: Hol jön a buborék? Ahol elvágtad? Azt hiszem igen. Ott ahol elvágtam. Akkor azért buborékozik, mert ott megsérült a növény. El fog múlni mihelyt "begyógyítja a sebet"
_________________ K.Tamás
|
2014. február 16., vasárnap 19:25 |
|
|
zsoltberg
|
Mexx2 írta: zsoltberg írta: Ma cseréltem vizet. Az aljnövényzetből a nyurgákat visszametszettem. Most meg nyomatja a bugyborékot magából. Ez aszt jelenti,hogy most már megindul fejlődni? Mert akkor boldog lennék. Hol jön a buborék? Ahol elvágtad? Azt hiszem igen. Ott ahol elvágtam.
|
2014. február 16., vasárnap 19:19 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
zsoltberg írta: Ma cseréltem vizet. Az aljnövényzetből a nyurgákat visszametszettem. Most meg nyomatja a bugyborékot magából. Ez aszt jelenti,hogy most már megindul fejlődni? Mert akkor boldog lennék. Hol jön a buborék? Ahol elvágtad?
|
2014. február 16., vasárnap 19:01 |
|
|
zsoltberg
|
Ma cseréltem vizet. Az aljnövényzetből a nyurgákat visszametszettem. Most meg nyomatja a bugyborékot magából. Ez aszt jelenti,hogy most már megindul fejlődni? Mert akkor boldog lennék.
|
2014. február 16., vasárnap 18:51 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
zsotyi írta: Mire a csigusznak kalcium hianya lesz,addigra a novenyeknek is szerintem.Nalam a sok co2-t nem szeretik.Nem pusztulnak el,de nem is szaporodnak annyira,es nagyra se nonek.Talan a szen-dioxid savasito hatasa miatt,,nem tudom. Ha meg a csigaevo csiga szaporodik el,akkor az meg erdekesebb,bar ketseg kivul a legjobb megoldas. Nálam kettő volt és mindkettő éhen halt szerintem. Mikor megnéztem őket teljesen üres volt a házuk.
|
2014. február 16., vasárnap 9:14 |
|
|
zsotyi
|
SlyChocolate írta: zsoltberg írta: Úgy látom,hogy ezek a kis csigák,amik a növényekkel véletlenül belekerültek,irtó módon elkezdtek szaporodni. Ezekkel mi a teendő? Világítást megemeltem 7 órára. Csiga ellen full ozmó!!! De tényleg! Úgy eltűnnek, hogy csak na... Miért is? A lágy vízben nincs ami a házukat egyben tartaná. A kálcium. Mire a csigusznak kalcium hianya lesz,addigra a novenyeknek is szerintem.Nalam a sok co2-t nem szeretik.Nem pusztulnak el,de nem is szaporodnak annyira,es nagyra se nonek.Talan a szen-dioxid savasito hatasa miatt,,nem tudom. Ha meg a csigaevo csiga szaporodik el,akkor az meg erdekesebb,bar ketseg kivul a legjobb megoldas.
_________________ ,
|
2014. február 16., vasárnap 6:09 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
zsoltberg írta: Úgy látom,hogy ezek a kis csigák,amik a növényekkel véletlenül belekerültek,irtó módon elkezdtek szaporodni. Ezekkel mi a teendő? Világítást megemeltem 7 órára. Csiga ellen full ozmó!!! De tényleg! Úgy eltűnnek, hogy csak na... Miért is? A lágy vízben nincs ami a házukat egyben tartaná. A kálcium.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. február 16., vasárnap 0:22 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
zsoltberg írta: Úgy látom,hogy ezek a kis csigák,amik a növényekkel véletlenül belekerültek,irtó módon elkezdtek szaporodni. Ezekkel mi a teendő? Világítást megemeltem 7 órára. Csigaevő csiga a megoldás.
2014. február 15., szombat 18:01 |
|
|