|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 8:35
|
Szerző |
Üzenet |
atis70
Csatlakozott: 2011. december 27., kedd 14:29 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Berettyóujfalu
|
tibicuk írta: De szerintem nem ennyi fénynél. Előtte a két 24 W-os melett volt még 1 T8 18W- os is. De leveszem 6 h ra a pilácsot.
_________________ Nincsenek csodák, csak emberek.
Üdv: F.Atis
|
2013. november 8., péntek 19:11 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
atis70 írta: A szürő már dolgozott korábban is ebben az akiban és kifogástalan a szürése. De szerintem nem ennyi fénynél.
2013. november 8., péntek 19:07 |
|
|
atis70
Csatlakozott: 2011. december 27., kedd 14:29 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Berettyóujfalu
|
tibicuk írta: Először is ekkora fénnyel elég 6 óra , legfeljebb 7 óra világítás. De kettő hét után nem szabad ráereszteni az összes fényt (időtartamban),csak fokozatosan. Főleg ha nem tápozol és vadi új a szűrőd.(Eleinte csak a mikrót nyomtad,ahogy írtad) A DC szerint,ha az esti órákban lőtted a képet, a co2 elégtelen,ilyenkorra már lime zöldnek kell lennie. 3 napi vízcserénél duplázni,triplázni kellene a tápot,mivel a sűrű vízcserével lenullázod . Szerintem a szűrésed kevés,vagy pedig ne világíts 1w/literrel a DC re nincs mit adni valószinüleg nem jó a reagens ezt a kék álapotot 25 cseppel értem el és mióta az akiban van ez ilyen, holnap jön Ati és cseszünk neki valamit A szürő már dolgozott korábban is ebben az akiban és kifogástalan a szürése.
|
2013. november 8., péntek 19:03 |
|
|
tibicuk
|
asera írta: ..,csak én a helyedben 2 naponta cserélném a vizet, Ezt már le sem mertem írni itt. Ezt a javaslatot is megfontolnám.
2013. november 8., péntek 19:01 |
|
|
tibicuk
|
Először is ekkora fénnyel elég 6 óra , legfeljebb 7 óra világítás. De kettő hét után nem szabad ráereszteni az összes fényt (időtartamban),csak fokozatosan. Főleg ha nem tápozol és vadi új a szűrőd.(Eleinte csak a mikrót nyomtad,ahogy írtad) A DC szerint,ha az esti órákban lőtted a képet, a co2 elégtelen,ilyenkorra már lime zöldnek kell lennie. 3 napi vízcserénél duplázni,triplázni kellene a tápot,mivel a sűrű vízcserével lenullázod . Szerintem a szűrésed kevés,vagy pedig ne világíts 1w/literrel
2013. november 8., péntek 18:58 |
|
|
atis70
|
asera írta: Nullás szűrő+kevés növény kombó,sajna ez van,rendbejön hamar,csak én a helyedben 2 naponta cserélném a vizet,az algát meg szedném szorgalmasan! Minden nap benne vagyok könyékig és szüretelek az asszony meg ..szogat érte hogy azért olyan mert feszt piszkálom ( Biztos ért hozzá ).
|
2013. november 8., péntek 18:55 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nullás szűrő+kevés növény kombó,sajna ez van,rendbejön hamar,csak én a helyedben 2 naponta cserélném a vizet,az algát meg szedném szorgalmasan!
|
2013. november 8., péntek 18:51 |
|
|
atis70
|
asera írta: Nullás szűrővel indítottál? ejgen
|
2013. november 8., péntek 18:47 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nullás szűrővel indítottál?
|
2013. november 8., péntek 18:46 |
|
|
atis70
|
tibicuk írta: Melyik napszakban készült az első kép? Mennyit világítasz most jelenleg?
Tápozz erősen,nyomd a co2-őt,szűrj rendesen,cserélj az elején sűrűn vizet,nem lesz szükséged csodaszerre. Az első kép az esti órákban készült ( a többi meg utánna ) napi 8 h világitás 4 ml micro hetente 2x 3ml macro 3 naponta 1 bubi/mp telepitésnél az első vizet másnap lecseréltem aztán 3 naponta és mostmár hetente de jelentősen javult a helyzet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára atis70 2013. november 8., péntek 18:46-kor.
|
2013. november 8., péntek 18:44 |
|
|