|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 0:33
|
Szerző |
Üzenet |
Kerry
Csatlakozott: 2012. március 16., péntek 13:01 Hozzászólások: 269 Tartózkodási hely: Dánia - Skælskør
|
A hemianthus callitrichoide cuba-t mikor kell (érdemes) először nyírni és hogyan? Kell vigyázni, figyelni valamire?
|
2012. augusztus 6., hétfő 7:10 |
|
|
Kerry
Csatlakozott: 2012. március 16., péntek 13:01 Hozzászólások: 269 Tartózkodási hely: Dánia - Skælskør
|
Köszönöm Neked is! Igen, lehet lesz valami a faágakon, de még megvárom hogy fog kinézni ha elkezdenek nőni a növények, és lehet megmarad olyannak, mintha elhullottak volna a levelei. Izélgessetek bátran egyébként, majd úgy is ellenállok! Tamás írta: Gratulálok ! Nagyon jó kis akvárium lesz ez , majd mindig izélgetünk , hogy ezt csináld meg azt csináld a medencével Most , azt tanácsolnám , hogy Papótól kunyizzál egy kis Fissidenst a faágakra . Algamentes napokat !
|
2012. augusztus 2., csütörtök 23:07 |
|
|
Tamás
|
Nagyon igaz Tibó ! Főleg annak függvényében , hogy a szabályok kitalálója sem díjazza a szabályokat . Lásd IAPCL selejtező TOP 200.
|
2012. augusztus 2., csütörtök 23:05 |
|
|
Tamás
|
Gratulálok ! Nagyon jó kis akvárium lesz ez , majd mindig izélgetünk , hogy ezt csináld meg azt csináld a medencével Most , azt tanácsolnám , hogy Papótól kunyizzál egy kis Fissidenst a faágakra . Algamentes napokat !
|
2012. augusztus 2., csütörtök 23:02 |
|
|
Kerry
|
No, valahogy így gondolom én is... Mi sem másnak, hanem magunknak csináljuk, magunkat tesszük vele boldoggá. Főleg ha algamentes!!! Tibó írta: Kerry írta: Igen, valójában igazad van, de semmiképp sem az lebegett a szemünk előtt, hogy megfeleljünk valamiféle irányzatnak... vagy hogy hívják. Pl. Iwagumi, vagy ilyesmi... Főleg azért, mert jóformán azt sem tudom mi az... De majd sokat olvasok. KÖSZI MINDENKINEK A JÓKÍVÁNSÁGOKAT!!! Az én akváriumom sem felel meg semmilyen irányzatnak, csak úgy szeretem, ahogy van. Én meghagyom másoknak ezt a "Japán kert" belemagyarázását másoknak. Amúgy nem is nagyon értem! Véleményem szerint egy akvárium lehet szép, akkor is, ha nem húzunk rá szabályokat.
|
2012. augusztus 2., csütörtök 23:01 |
|
|
Tibó
|
Kerry írta: Igen, valójában igazad van, de semmiképp sem az lebegett a szemünk előtt, hogy megfeleljünk valamiféle irányzatnak... vagy hogy hívják. Pl. Iwagumi, vagy ilyesmi... Főleg azért, mert jóformán azt sem tudom mi az... De majd sokat olvasok. KÖSZI MINDENKINEK A JÓKÍVÁNSÁGOKAT!!! Az én akváriumom sem felel meg semmilyen irányzatnak, csak úgy szeretem, ahogy van. Én meghagyom másoknak ezt a "Japán kert" belemagyarázását másoknak. Amúgy nem is nagyon értem! Véleményem szerint egy akvárium lehet szép, akkor is, ha nem húzunk rá szabályokat.
|
2012. augusztus 2., csütörtök 22:59 |
|
|
Kerry
|
Igen, valójában igazad van, de semmiképp sem az lebegett a szemünk előtt, hogy megfeleljünk valamiféle irányzatnak... vagy hogy hívják. Pl. Iwagumi, vagy ilyesmi... Főleg azért, mert jóformán azt sem tudom mi az... De majd sokat olvasok. KÖSZI MINDENKINEK A JÓKÍVÁNSÁGOKAT!!! Tibó írta: Nekem nem úgy tűnik, hogy nem volt koncepció! Olyan mintha tudatosan tervezted így középen egy kis ösvénnyel amin elgyalogol az ember a hegy mellett. Nagyon szép és algamentes fejlődést.
|
2012. augusztus 2., csütörtök 22:52 |
|
|
Tibó
|
Nekem nem úgy tűnik, hogy nem volt koncepció! Olyan mintha tudatosan tervezted így középen egy kis ösvénnyel amin elgyalogol az ember a hegy mellett. Nagyon szép és algamentes fejlődést.
|
2012. augusztus 2., csütörtök 22:34 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
T.Tamás30 írta: papó írta: Majd mentek kirándúlni és lehet találni itt -ott ezt - azt Szépen leírtad a gyűjtögető életmódot
|
2012. augusztus 2., csütörtök 19:43 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
papó írta: Majd mentek kirándúlni és lehet találni itt -ott ezt - azt Szépen leírtad a gyűjtögető életmódot
|
2012. augusztus 2., csütörtök 19:40 |
|
|