Szerző |
Üzenet |
Kerry
Csatlakozott: 2012. március 16., péntek 13:01 Hozzászólások: 269 Tartózkodási hely: Dánia - Skælskør
|
Közben észrevettem egy másik fajta algát is. Bocsi a kép minőségéért, de nem tudtam makrózni...
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2012. augusztus 13., hétfő 17:04 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Kerry írta: Csak nem akar eltűnni az alga, sőt a diffúzor kerámiáján is kezd megjelenni... Ezen a képen a hátsó üveg belső falán látható. A diffúzoron az alga természetes. A falról szerintem idővel múlnia kell(csak súrold le hetente)!
|
2012. augusztus 12., vasárnap 18:32 |
|
|
Kerry
Csatlakozott: 2012. március 16., péntek 13:01 Hozzászólások: 269 Tartózkodási hely: Dánia - Skælskør
|
Csak nem akar eltűnni az alga, sőt a diffúzor kerámiáján is kezd megjelenni... Ezen a képen a hátsó üveg belső falán látható.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2012. augusztus 12., vasárnap 18:05 |
|
|
Kerry
|
Köszi Gábor! Várom a hatását... papó írta: Szuper a víz így aztán szuper lesz az akvárium. A L carbó ilyenkor jót tehet .
|
2012. augusztus 10., péntek 18:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Szuper a víz így aztán szuper lesz az akvárium. A L carbó ilyenkor jót tehet .
2012. augusztus 10., péntek 18:05 |
|
|
Kerry
|
Igen, már amennyiben pontos a teszt. Tamás írta: Kerry írta: Köszönöm, meg fogom próbálni a LC-val. Közben méregettem, mert kíváncsi voltam... Szerintem ezek alapján minden rendben van. NO2 - 0 mg/l NO3 - 10 mg/l PO4 - 1 mg/l NH3 - 0 mg/l NH4 - 0 mg/l KH - 6 nk pH - 7,0 A pH-t nem tudtam nagyon pontosan mérni, csak csepegtetős teszttel. Majd este a munkahelyemen megmérem megint. Bár ez sem tűnik rossznak. A levegőztetést meg még egy pár napig próbálgatom, hátha... Végül is rosszat nem teszek vele talán. Valószínűleg még kevés a növény is. KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGÍTSÉGET!!! Köteles írta: Nem értettél félre semmit , de én azt vettem észre , hogy egy pici plusz CO2 segít. Legalább is nekem segített . A carbót én sem használom rendszeresen , csak probléma esetén. A plusz CO2 no meg erős fertőtlenítő hatása miatt szoktam adagolni esetenként. Ez valóban hibátlan . Különösen ez olyan mint a táblázatban . NO3 - 10 mg/l PO4 - 1 mg/l
|
2012. augusztus 10., péntek 17:19 |
|
|
Tamás
|
Kerry írta: Köszönöm, meg fogom próbálni a LC-val. Közben méregettem, mert kíváncsi voltam... Szerintem ezek alapján minden rendben van. NO2 - 0 mg/l NO3 - 10 mg/l PO4 - 1 mg/l NH3 - 0 mg/l NH4 - 0 mg/l KH - 6 nk pH - 7,0 A pH-t nem tudtam nagyon pontosan mérni, csak csepegtetős teszttel. Majd este a munkahelyemen megmérem megint. Bár ez sem tűnik rossznak. A levegőztetést meg még egy pár napig próbálgatom, hátha... Végül is rosszat nem teszek vele talán. Valószínűleg még kevés a növény is. KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGÍTSÉGET!!! Köteles írta: Nem értettél félre semmit , de én azt vettem észre , hogy egy pici plusz CO2 segít. Legalább is nekem segített . A carbót én sem használom rendszeresen , csak probléma esetén. A plusz CO2 no meg erős fertőtlenítő hatása miatt szoktam adagolni esetenként. Ez valóban hibátlan . Különösen ez olyan mint a táblázatban . NO3 - 10 mg/l PO4 - 1 mg/l
|
2012. augusztus 10., péntek 17:18 |
|
|
Kerry
|
Megkapta az akvárium az 1ml LC-t. Köteles írta: Ezek tökéletes irigylésre méltó vízértékek.
|
2012. augusztus 10., péntek 17:05 |
|
|
Köteles
|
Ezek tökéletes irigylésre méltó vízértékek.
|
2012. augusztus 10., péntek 16:58 |
|
|
Kerry
|
Köszönöm, meg fogom próbálni a LC-val. Közben méregettem, mert kíváncsi voltam... Szerintem ezek alapján minden rendben van. NO2 - 0 mg/l NO3 - 10 mg/l PO4 - 1 mg/l NH3 - 0 mg/l NH4 - 0 mg/l KH - 6 nk pH - 7,0 A pH-t nem tudtam nagyon pontosan mérni, csak csepegtetős teszttel. Majd este a munkahelyemen megmérem megint. Bár ez sem tűnik rossznak. A levegőztetést meg még egy pár napig próbálgatom, hátha... Végül is rosszat nem teszek vele talán. Valószínűleg még kevés a növény is. KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGÍTSÉGET!!! Köteles írta: Nem értettél félre semmit , de én azt vettem észre , hogy egy pici plusz CO2 segít. Legalább is nekem segített . A carbót én sem használom rendszeresen , csak probléma esetén. A plusz CO2 no meg erős fertőtlenítő hatása miatt szoktam adagolni esetenként.
|
2012. augusztus 10., péntek 16:49 |
|
|