Pontos idő: 2024. november 29., péntek 19:40

Hozzászólás a témához  [ 85 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Következő
 54 l inmsomnia 
Szerző Üzenet

CarlosKoczkas írta:
papó írta:

Ez így nagyon jól néz ki :)
Az összképre vagyok nagyon kíváncsi ..

sajnos még nem néz ki úgy hogy megosszam veletek de hamarosan remélem megmutathatom! de mindig vannak páran akiknek elküldöm pü ben még ha nem is kifogástalan természetesen Papó te sem vagy kivétel téged is zaklatlak majd egy gyors itt tartok képpel ;)

a fenébe is mit titkolózom itt veletek! olyan amilyen most ha így marad már jó irányban megy minden passzol most már csak szebb lehet :)
Kép

2016. június 2., csütörtök 17:25

papó írta:

sajnos még nem néz ki úgy hogy megosszam veletek de hamarosan remélem megmutathatom! de mindig vannak páran akiknek elküldöm pü ben még ha nem is kifogástalan természetesen Papó te sem vagy kivétel téged is zaklatlak majd egy gyors itt tartok képpel ;)

2016. június 2., csütörtök 12:44
Adminisztrátor

CarlosKoczkas írta:
történtek változások jött pár új pár régi ment. a változás oka hátul nagyon gyorsan nagyra növő gazok vannak igy hamar leárnyékolják az előteret egy hetet is nehezen bír ki nyírás nélkül azt ugye meg nem szeretik ha 5 naponta metszem őket szóval próbálok lassabb kissebb növényeket berakni

Kép
.
Kép
.
Kép

2016. június 2., csütörtök 8:06

történtek változások jött pár új pár régi ment. a változás oka hátul nagyon gyorsan nagyra növő gazok vannak igy hamar leárnyékolják az előteret egy hetet is nehezen bír ki nyírás nélkül azt ugye meg nem szeretik ha 5 naponta metszem őket szóval próbálok lassabb kissebb növényeket berakni

Kép
.
Kép
.
Kép

2016. június 2., csütörtök 7:10

Valszeg az lesz lejjebb vettem a fenyt eg ykicsit míg távol voltam és persze hogy a stelllatus meg a mullerti rekordot nőtt és kitakarta... sebaj majd helyrejön...

2016. május 25., szerda 23:07
Sasszem

Szerintem is a fény lesz a ludas... Nálam betakarták a nagyobb növények és pont így nézett-néz ki..

2016. május 25., szerda 19:34
Adminisztrátor

CarlosKoczkas írta:
papó írta:
De miért lett ilyen a pogostemon ?

Fogalmam sincs mikor itthagytam rendben volt mikor hazajöttem ooyan volt mint egy sor pálmafa... lenyírtam vissza ültettem es most igy néz ki... mikor hazajöttem nem estem neki egyből visszált minden rendesebe co2 tápok egy nagy vízcsere 2 nap után kezdett akulrol hajtani hagytam kicsit még tegnap levágtam és mellé ültettem... sztem fény hiány ill makro hiány miatt kopaszodott fel de sztem benne van az algázók keze is ill ricciát is gyomláltam ki belőle.. nem tom hogy juttott erre a csúf szinttre ez volt talán az egyetlen gaz az akiban ami szép volt anélkül hogy piszkáltam volna a legrosszabb most voltam csak szabadnapos mióta visszajöttem eddig nem vokt időm teljesen rendberakni igy is 2 nap 2* 3-4 óra meló van benne és meg sem látszik rajta...

Nagyon fény hiánynak tűnik .

2016. május 25., szerda 19:15

papó írta:

Fogalmam sincs mikor itthagytam rendben volt mikor hazajöttem ooyan volt mint egy sor pálmafa... lenyírtam vissza ültettem es most igy néz ki... mikor hazajöttem nem estem neki egyből visszált minden rendesebe co2 tápok egy nagy vízcsere 2 nap után kezdett akulrol hajtani hagytam kicsit még tegnap levágtam és mellé ültettem... sztem fény hiány ill makro hiány miatt kopaszodott fel de sztem benne van az algázók keze is ill ricciát is gyomláltam ki belőle.. nem tom hogy juttott erre a csúf szinttre ez volt talán az egyetlen gaz az akiban ami szép volt anélkül hogy piszkáltam volna a legrosszabb most voltam csak szabadnapos mióta visszajöttem eddig nem vokt időm teljesen rendberakni igy is 2 nap 2* 3-4 óra meló van benne és meg sem látszik rajta...

2016. május 25., szerda 18:10
Adminisztrátor

2016. május 25., szerda 18:01

sziasztok rég nem írtam! szabin voltam ez meglátszik az akváriumon... sajnos hiába terveztem meg hogy haggyam magára volt aki naponta tápozta de azért visszább vettem a fényt... és persze hogy a bubi számláló is akkor szált el ugyhogy ki tuja meddig lehet 2 hétig nem volt co2 sem... a pogo teljesen felkopaszodott mint kis pálmafák meredtek az égbe...ehet az amnok kaptak rá kaja hiány miatt nem tudom az üveg szép zőld volt a ludvigia mulllerti rekordot döntve gondolom nem volt szégyenlős hiányomban és teljesen felnőtt az égig hogy kitakarja a fél jobb oldalt.. a hm et is ki kellet dobjam mert besárgult egy nagy adag riccia fultans megfojtotta tőben
nem keveset szedtem ki a pogóból is ricciával lesznek gondok de sebaj.. a mi a képen van az egy uj kezdet! ennél csak szebb lesz4 nem szégyenlem megmutani hogy 2 hét szünet mekora károkat okozott nálam de annál szebb lesz3 szerencsére amitől féltem a montecarlo jól bírja a nyírást hamar rendbe jön szép egyenes gyepet sikerült nyírni már a második nyírs de enyhe egy hetes sárgásonál több kínja nincs úgyhogy marad. a hm helyére Staurogine respens került a reinecki mini mögé megpróbáom mjad kicsit magsabbra engedni és két lépcsőben nyírni majd kiderül sikerül e... (szégyen milyen magasra kapaszkodott régi adagot sikerült vennem horror 9 eur áron) de majd rendbe hozom...
a másik új növény ammania proetermissa nagy kérdés tetzsik e neki az akvárium majd kiderül kicsit tartok tőle de most vagy soha4

-Alternanthera reineckii végleg kierült mert hiába minden nem akarta az igazságot helyére beraktam a ludvigia mullertit ami nagyon jól érzi magát ha beindul a ludvigia ki dobom pogostemon stellatus is mert gyönyörú szép szpen lilul a hegye... de kicsi nek az akvárium hetnte nyírni kell és beárnyékol mndent elől mert naná hogy előre hajlik :D

pogo újra ultetve pár hét és remélem már egy szebb kéépet hozhatok nekete!
Kép
-
Kép

2016. május 25., szerda 16:21
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 85 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Következő