Szerző |
Üzenet |
Killer81
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 19:24 Hozzászólások: 386 Tartózkodási hely: Létavértes - Debrecen
|
Semmiképpen se sín mentén keresd, mert azok koszos, kakás, pisis, olajosak és kicsik is. Én konkrétan nyitott szemmel járva keresgéltem a környezetemben. A munkahelyem egyik hátsó szegletében elbontott sziklakertekből van egy rakás törmelék. Abból bogarásztam ki. Egyet meg a helyi használtcikk piac parkolójában láttam meg. Ilyen falusi, kisvárosi önkormányzati meg TSZ előtti kertek is teli vannak vele.
|
2012. április 8., vasárnap 10:16 |
|
|
Tibó
|
Jól felépített írást dobtál össze és ez még azzal párosul, hogy tiszteletre méltó az akváriumod is. Nagyon szép! Gratulálok! A "Train Stone" az én figyelmemet is felkeltette. Nem is gondoltam volna, hogy a sínek mentén is találni nagyobb köveket. Gyermek korom egyik sügéres akváriuma lett ezzel a kővel berendezve. Én viszont, csak kisebb köveket találtam akkor, vagy csak már nem emlékszem rá pontosan.
|
2012. április 7., szombat 10:11 |
|
|
Killer81
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 19:24 Hozzászólások: 386 Tartózkodási hely: Létavértes - Debrecen
|
Majd adagolok növénycsökkentő szert és nem kell nyírni.
|
2012. április 7., szombat 6:55 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
Nekem tetszenek az "ironroad stone"-jaid, az elrendezésük is rendben van! Az aksi meg szemmel láthatóan fejlődik, hamarosan nyírni kell, nincs mese.
|
2012. április 7., szombat 2:35 |
|
|
Killer81
Barkács Szaki
|
Időm az megint nincs. Persze nem így terveztem. 1 órám van rá egy héten sajnos. Reggel az asszonykám ízesíti be az aksit. Hétvégén Én cserélem a vizet. Nyírni még nem kellett, de lassan pár növény túlnő azon a szinten, amely még szépnek mondható. Sajnos az első visszacsapó szelep elrepedt. Egy hasznos tanulság...ha a tűszeleped jó és mégsem állítható precízen a buborék mennyisége, akkor valahol szökik a gáz. De jobban teszi mindenki, ha az egészet egy kád vízbe mártja üzembe helyezve. Nyilván ami zárlatos lehet vagy áramütés veszélyes, azt nem. Asszony eltökítette a növények neveit jelző táblácskákat. Most már meg nem mondom mi micsoda.
|
2012. április 6., péntek 20:51 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Nagyon rendben van az aki!Technikai része is perfect,a tőled elvárt minőség ,elviselhető áron!Bal hátul az bacopa? Ez király: train stone
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. április 6., péntek 20:47 |
|
|
atis70
Csatlakozott: 2011. december 27., kedd 14:29 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Berettyóujfalu
|
Sőt a reduktort ingyen kaptam egy barátomtól. És nem rég vettem egy sera diffusort amivel nagyon megvagyok elégedve mindenkinek csak ajánlani tudom. Ami még nagyonjó ,h kétlegyet ütöttem vele egycsapásra mert bele van épitve a bubiszámláló is. Nagyon jól végzi a dolgát.
_________________ Nincsenek csodák, csak emberek.
Üdv: F.Atis
|
2012. április 6., péntek 19:49 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
atis70 írta: Nekem is tüzoltó CO2 palackom van csak 5 kg os én 5000ft ért vettem ez is jó vásr volt sztem. Tényleg jó vásár volt mert én a neten szoktam nézegetni és egy külső szűrő árában vannak.
_________________ K.Tamás
|
2012. április 6., péntek 19:19 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ismét egy érdekfeszítő beszámolót kaptunk. Sok sikert hozzá
_________________ K.Tamás
|
2012. április 6., péntek 19:18 |
|
|
atis70
Csatlakozott: 2011. december 27., kedd 14:29 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Berettyóujfalu
|
Gratula! Szép részletes ismertetővel számoltál be eddigi tevékenységedről szép lessz a medencéd. Nekem is tüzoltó CO2 palackom van csak 5 kg os én 5000ft ért vettem feltöltve és 3000 ért töltik ha kiürül ez is jó vásr volt sztem. sok sikert és várjuk a fejleményeket
_________________ Nincsenek csodák, csak emberek.
Üdv: F.Atis
|
2012. április 6., péntek 19:00 |
|
|