Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Kerry írta: papó írta: Nekem még februárban sem lesz pénzem Ha küldesz tápot lesz! Nem is olyan sok táp van, 5-7db talán... :S Megnéztem... Fenébe .. lehetne még egy akváriumod
2013. január 18., péntek 20:06 |
|
|
Kerry
Csatlakozott: 2012. március 16., péntek 13:01 Hozzászólások: 269 Tartózkodási hely: Dánia - Skælskør
|
papó írta: Nekem még februárban sem lesz pénzem Ha küldesz tápot lesz! Nem is olyan sok táp van, 5-7db talán... :S Megnéztem...
|
2013. január 18., péntek 20:04 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nekem még februárban sem lesz pénzem
2013. január 18., péntek 20:00 |
|
|
Kerry
Csatlakozott: 2012. március 16., péntek 13:01 Hozzászólások: 269 Tartózkodási hely: Dánia - Skælskør
|
papó írta: Kerry írta: papó írta: Már lassan egy éve nem tudok rólad ill.az akváriumról semmit. Minden rendbe jött ? Lényegében "minden" rendben van. A nagy akváriumban a zöld pontalga továbbra is nagy mennyiségben jelen van az anubiasokon, ezzel nem sikerül megbírkózni. A bacopa felkopaszodott szinte teljesen, de sejtem az okát (elfogyott a TPN, és egy hétig csak a maradék kisebb mennyiséget tudtam beadagolni), és valószínűleg az lesz a vége, hogy el kell majd távolítanom. Az új makró tápról még nem tudok véleményt mondani, mert nem érkezett még meg... Nagyon hamar elfogytam és nem jött meg az utánpótlás.A jövő hétre igérték és küldöm is . Elnézést Ne viccelj, semmi gond!!!! Még van a másikból jócskán, csak szúrkálódtam kicsit... Ráér, úgy is csak februárban lesz pénzem!
|
2013. január 18., péntek 19:50 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Kerry írta: papó írta: Már lassan egy éve nem tudok rólad ill.az akváriumról semmit. Minden rendbe jött ? Lényegében "minden" rendben van. A nagy akváriumban a zöld pontalga továbbra is nagy mennyiségben jelen van az anubiasokon, ezzel nem sikerül megbírkózni. A bacopa felkopaszodott szinte teljesen, de sejtem az okát (elfogyott a TPN, és egy hétig csak a maradék kisebb mennyiséget tudtam beadagolni), és valószínűleg az lesz a vége, hogy el kell majd távolítanom. Az új makró tápról még nem tudok véleményt mondani, mert nem érkezett még meg... Nagyon hamar elfogytam és nem jött meg az utánpótlás.A jövő hétre igérték és küldöm is . Elnézést
2013. január 18., péntek 19:41 |
|
|
Kerry
|
papó írta: Már lassan egy éve nem tudok rólad ill.az akváriumról semmit. Minden rendbe jött ? Lényegében "minden" rendben van. A nagy akváriumban a zöld pontalga továbbra is nagy mennyiségben jelen van az anubiasokon, ezzel nem sikerül megbírkózni. A bacopa felkopaszodott szinte teljesen, de sejtem az okát (elfogyott a TPN, és egy hétig csak a maradék kisebb mennyiséget tudtam beadagolni), és valószínűleg az lesz a vége, hogy el kell majd távolítanom. Az új makró tápról még nem tudok véleményt mondani, mert nem érkezett még meg...
|
2013. január 18., péntek 12:50 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Már lassan egy éve nem tudok rólad ill.az akváriumról semmit. Minden rendbe jött ?
2013. január 17., csütörtök 23:07 |
|
|
Kerry
|
asera írta: Én tudom hogy tegnap estére miért dobta fel a pacskert 12 halam,mire észrevettem Az asszony segíteni akart a co szinten,csak nem jó tűszelepet csavargatott és nem jó irányba Bocs az offért. Sajnálattal olvasom Asera.
|
2012. december 28., péntek 18:55 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Én tudom hogy tegnap estére miért dobta fel a pacskert 12 halam,mire észrevettem Az asszony segíteni akart a co szinten,csak nem jó tűszelepet csavargatott és nem jó irányba Bocs az offért.
|
2012. december 28., péntek 14:38 |
|
|
Icepeak
|
Kerry írta: Icepeak írta: Hát kifogyó palackról tudnék mesélni ...... De épp Te is hasonlóan jártál pár napja, hogy pipáltak a halaid... Én a mái napig nem tudom miért pipáltak aznap reggel a halak és a rákok :S A palackom is most lett töltve. Amúgy azóta minden megy a legnagyobb rendben! Kopp Kopp!!!
2012. december 26., szerda 23:38 |
|
|