|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 17:23
|
360 literes halas növényes sörfőző módra
Szerző |
Üzenet |
Kerry
Csatlakozott: 2012. március 16., péntek 13:01 Hozzászólások: 269 Tartózkodási hely: Dánia - Skælskør
|
Igen, gondoltam erre is, és lehet nemsokára kicserélem nagyobbakra, de most ez volt kéznél, és már ki szerettem volna szedni a köveket... bevi írta: Jobb lett!!! Valahogy nekem a kövek elrendezése nem volt jó... Nagyon mesterkélt volt... Így viszont már sokkal természetesebb hatást kelt... Egyet fogsz sajnálni, hogy a fa nem fog látszódni, ha megnőtt a növényed...
|
2012. június 4., hétfő 11:06 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Jobb lett!!! Valahogy nekem a kövek elrendezése nem volt jó... Nagyon mesterkélt volt... Így viszont már sokkal természetesebb hatást kelt... Egyet fogsz sajnálni, hogy a fa nem fog látszódni, ha megnőtt a növényed...
_________________Üdv. Bevi
|
2012. június 4., hétfő 10:45 |
|
|
Kerry
Csatlakozott: 2012. március 16., péntek 13:01 Hozzászólások: 269 Tartózkodási hely: Dánia - Skælskør
|
Történt egy kis módosítás. A kövek kikerültek, a fák bekerültek, és kicsit megritkítottam a virágokat is, és levágtam az algás részeket is... Egy kép... http://kepfeltoltes.hu/view/120604/2948 ... es.hu_.jpg
|
2012. június 4., hétfő 10:07 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
|
|
2012. május 23., szerda 19:24 |
|
|
Kerry
|
bevi írta: Algás, vagy nem algás azért most rendben van és nem látok algát sehol... Szerintem is az a kő elég mesterkélt. Biztosan jobb választás lesz egy természetes fa, vagy legalább a köveket helyezd el másképpen... Azért nem tudsz feltenni képet, mert megtelt a tárhely. Pedig tudnék olyan képeket feltenni amin nagyon látszik az alga, és nem is kevés... Viszont várom az új világítás és időtartamának jótékony hatását. Idézet: Ilyen 'mosott' hordalék, vagy sóderből származó kövekből is láttam már szépen összehozott hardscape-t... Azért lett így összeállítva, mert így olyan, mintha egy óriás állna (ülne, térdelne) karba tett kézzel, ez volt a párom kívánsága. Viszont már eléggé zavarja a szememet, és szeretnék kicsit változtatni rajta.
|
2012. május 23., szerda 18:37 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
|
Algás, vagy nem algás azért most rendben van és nem látok algát sehol... Szerintem is az a kő elég mesterkélt. Biztosan jobb választás lesz egy természetes fa, vagy legalább a köveket helyezd el másképpen... Ilyen 'mosott' hordalék, vagy sóderből származó kövekből is láttam már szépen összehozott hardscape-t... Azért nem tudsz feltenni képet, mert megtelt a tárhely.
|
2012. május 23., szerda 18:24 |
|
|
Kerry
|
Valami oknál fogva nem tudok képet ide feltenni (korábban tudtam), ezért itt egy link a képhez a friss helyzetről. http://kepfeltoltes.hu/view/120523/n_v_ ... es.hu_.jpgEgy hete kicsit megnyírbáltam a növényeket miután megjött az cső, mert csúnya algásak voltak. Nem túl összeszedett és profi, de én annak is örülök egyelőre, hogy nem pusztult még el minden hal és növény! A bal oldali kő csoport valszeg ki fog kerülni, és a helyére fa (red moor) fog kerülni nemsokára.
|
2012. május 23., szerda 17:57 |
|
|
Kerry
|
bevi írta: 6db...??? )) Nem kell annyi. Fog parologni rendesen, de 2-3 Celsiust is tud huteni. Koltsegkimelo es hatekony.... Par kuncsaftunk azert nem szereti, mert hangos szamukra... Nekem nem tunik hangosnak. Otthon a szamitogepem haza is 4 ventillatorral van hutve... Van hangja, de szukseges, mint egy hutes... Legfeljebb nem fogom használni mindet, és marad tarcsiba. Inkább párologjon, mint túlmelegedjen, de nem merem itt hagyni a szabi alatt e nélkül.
|
2012. május 23., szerda 17:49 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
|
6db...??? )) Nem kell annyi. Fog parologni rendesen, de 2-3 Celsiust is tud huteni. Koltsegkimelo es hatekony.... Par kuncsaftunk azert nem szereti, mert hangos szamukra... Nekem nem tunik hangosnak. Otthon a szamitogepem haza is 4 ventillatorral van hutve... Van hangja, de szukseges, mint egy hutes...
|
2012. május 23., szerda 15:20 |
|
|
Kerry
|
Köszi!!! Akkor marad a ventillátor. Rendeltem is 6db 9cm-est.
|
2012. május 23., szerda 14:18 |
|
|