Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Az Alien már a végső stádiumban van. Hamarosan kirágja magát. De komolyra fordítva a szót, szerintem eléggé természetellenes, olyan mintha felfúvódott volna. Vagy mint mikor a béka kuruttyol és mint a lufi felfújja magát. De ezek a halak ikrákkal szaporodnak. De lehet hogy csak bezabált.
_________________ K.Tamás
|
2013. február 23., szombat 14:51 |
|
|
Kerry
Csatlakozott: 2012. március 16., péntek 13:01 Hozzászólások: 269 Tartózkodási hely: Dánia - Skælskør
|
Kb. egy hete láttam egy oto-t, ami elég furán néz ki. Arra gyanakodtam, hogy esetleg kis oto-k lesznek, de egyre csak dagad és olyan, mintha ki akarna durranni, a hasa is piros kicsit. Tudja valaki, hogy mennyi idő mire világra hozza a kicsiket? Egyébként folyamatosan eszik, és elvan, lehet csak nekem fura, mert még nem láttam ilyet korábban.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2013. február 23., szombat 13:02 |
|
|
check
Csatlakozott: 2011. szeptember 29., csütörtök 14:41 Hozzászólások: 53 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
Tényleg szép, de kíváncsi leszek mi lesz az ikra sorsa... Kb. húsz éve volt egy Betta splendens párom ami rendszeresen leívott, de mivel társas medencébe voltak, ezért az ikra kikelése után az ivadékokat gyorsan levadászta a többi lakó... Mindenesetre a habfészek építés utáni nászuk, és ahogy az ikrát összeszedték és felhordták a fészekbe az meseszép volt!
|
2013. január 23., szerda 16:53 |
|
|
vigu77
|
Ez nagyon komoly,már alig várom az enyéimtől is ugyanezt.Bő "gyermekáldást"kívánok.
|
2013. január 23., szerda 11:07 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Tartozom egy beismeréssel Gurámik helyett garnikat olvastam. Így jár aki felületes A gurámiknak majd az összes hazánkban fellelhető faját tenyésztettük az ő habfészkük nem meglepetés. Azt hittem a garnik között van olyan amely esetleg általam nem ismert dolgokat művel.
2013. január 23., szerda 8:58 |
|
|
Kerry
Csatlakozott: 2012. március 16., péntek 13:01 Hozzászólások: 269 Tartózkodási hely: Dánia - Skælskør
|
papó írta: Kerry írta: Gurámik által épített habfészek! Nemsokára lehet gyermekáldás fog érni. Soha nem láttam még hasonlót sem Nagyon érdekes egyébként. Tök jó belelátni, hogy viselkednek a halak a természetben. A két hím gurámi elkezdett építeni 1-1 habfészket, és egymástól lopkodták az építési anyagot. Eleinte nem értettem miért hordják fel az algát a szájukban a víz felszínére. :O Még örültem is neki, mert nem kellett mást csinálnom, csak leszedni a víz tetejéről. Aztán kicsit olvasgattam róluk, és azóta nem bántom a fészket, mert abba fog majd ikrázni. Elvileg már blokkútak is! Kíváncsi leszek az eredményre.
|
2013. január 23., szerda 3:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Kerry írta: Gurámik által épített habfészek! Nemsokára lehet gyermekáldás fog érni. Soha nem láttam még hasonlót sem
2013. január 22., kedd 21:32 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Csúcs, ilyen nekem is volt régen, csak ugye én nem tudtam mire vélni és kiszedtem a nagyját. Meg a nőstények rendszeresen dézsmálták, vagy csak úgy szét rombolták.
_________________ K.Tamás
|
2013. január 22., kedd 16:38 |
|
|
Kerry
|
Gurámik által épített habfészek! Nemsokára lehet gyermekáldás fog érni.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2013. január 22., kedd 15:33 |
|
|
Kerry
|
papó írta: Kerry írta: papó írta: Nekem még februárban sem lesz pénzem Ha küldesz tápot lesz! Nem is olyan sok táp van, 5-7db talán... :S Megnéztem... Fenébe .. lehetne még egy akváriumod Várd ki a végét...
|
2013. január 18., péntek 20:10 |
|
|