Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Így néz ki mostanság. És itt lenne a levél csavarodás. Remélem látszik valamennyire. Vas hiányos lenne? És a kedvencem. Oldalról nem akarja megmutatni magát.
_________________ K.Tamás
|
2013. október 28., hétfő 18:06 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mexx2 írta: papó írta: Mexx2 írta: Nincs is annál érdekesebb látvány mint mikor 6 fekete fantom egymással rivalizál egyszerre. Hmm erre nem lennék büszke Nem mondtam, hogy büszke vagyok. De amúgy nem jó ha ilyen sokan rivalizálnak? Dehogy nem jó Valamit nagyon elírtam , nem erre akartam válaszolni.
2013. május 29., szerda 18:47 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Mexx2 írta: Nincs is annál érdekesebb látvány mint mikor 6 fekete fantom egymással rivalizál egyszerre. Hmm erre nem lennék büszke Nem mondtam, hogy büszke vagyok. De amúgy nem jó ha ilyen sokan rivalizálnak?
|
2013. május 29., szerda 16:02 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Mexx2 írta: Nincs is annál érdekesebb látvány mint mikor 6 fekete fantom egymással rivalizál egyszerre. Hmm erre nem lennék büszke
2013. május 29., szerda 12:53 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
Nincs is annál érdekesebb látvány mint mikor 6 fekete fantom egymással rivalizál egyszerre.
|
2013. május 29., szerda 12:29 |
|
|
Hathor
Csatlakozott: 2010. február 21., vasárnap 10:56 Hozzászólások: 259
|
papó írta: Hathor írta: Természetes: nem tűnik fotosterilizáltnak (értsd: fényképezés előtt nem csíramentesítjük, világítjuk tökéletesre, nyírjuk divatos formára, takarítjuk halálra az akvát). Yellow Fire-ökkel nem foglalkozom. Ha nem takarítok én is kapok ? Hogy mit kapsz, ha nem takarítasz (otthon), azt csak te tudhatod
|
2013. április 12., péntek 10:18 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
Hathor írta: Természetes: nem tűnik fotosterilizáltnak (értsd: fényképezés előtt nem csíramentesítjük, világítjuk tökéletesre, nyírjuk divatos formára, takarítjuk halálra az akvát). Yellow Fire-ökkel nem foglalkozom. Így már értem. Direkt csináltam, hogy az algák is látszódjanak mivel nálam rendszeres és már teljes mértékben megszoktam. Igaz, hogy nem szép viszont természetes, és szeretem amikor a kis fekete pamacsok között matatnak. Akkor így kifulladt a tudományom a savasabb garnélák terén.
|
2013. április 11., csütörtök 20:04 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Hathor írta: Természetes: nem tűnik fotosterilizáltnak (értsd: fényképezés előtt nem csíramentesítjük, világítjuk tökéletesre, nyírjuk divatos formára, takarítjuk halálra az akvát). Yellow Fire-ökkel nem foglalkozom. Ha nem takarítok én is kapok ?
2013. április 11., csütörtök 19:58 |
|
|
Hathor
Csatlakozott: 2010. február 21., vasárnap 10:56 Hozzászólások: 259
|
Természetes: nem tűnik fotosterilizáltnak (értsd: fényképezés előtt nem csíramentesítjük, világítjuk tökéletesre, nyírjuk divatos formára, takarítjuk halálra az akvát). Yellow Fire-ökkel nem foglalkozom.
|
2013. április 11., csütörtök 19:42 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
Hathor írta: Mex! Nagyon szeretem a fotóidat. Természetesek. A garnik meg nagyon jópofák. Ha rászánod magad egy "savasabb" típusra, vendégem vagy pár különlegesebb garnélára. Köszönöm szépen. Bár nem tudom mit értesz a természetességen. Amiket mondtál új garnélák csak hirtelen a yellow fire jut eszembe. Viszont nincs ozmó vizem, meg amúgy sem tudom, hogy milyen paraméterek között kell tartani a többi fajt, gondolom igényesebbek. Meg a különböző fajok nem keresztezik egymást?
|
2013. április 11., csütörtök 19:15 |
|
|