Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Na meg lett a növény ültetés, remélem nem ejtettem olyan nagy hibákat A növények nevét még nem nagyon tudom majd remélem kisegít Gabibá Növények, amiket biztos, hogy tudok: - Anubias barteri var. barteri - Hemianthus micranthrmoides - Cryptocoryne wendtii - Cryptocoryne undulata - Marsilea hirsuta - karácsony moha Illetve van amit nem, és nem vagyok benne biztos: - Limnophila aquatica - ? - ? Köszönöm a növényeket a Tropicalfish boltnak és a segítséget is. És 1-2 kép bár sok minden nem látszik belőle mert a buborékok miatt nehéz fényképezni. És még a cérna is látszik 1-2 kötözésnél.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
_________________ K.Tamás
|
2012. április 16., hétfő 21:04 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Akartam csinálni képeket , de valamiért nem tudok. A fél délutánom rá ment , de valami van a gépemmel .. Erre viszont kíváncsi lettem volna.
|
2012. április 15., vasárnap 18:39 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
papó írta: Megmaradnak .. azért addig is volt akvarisztika és növényezés , míg nem voltak a fórumok Normál heti tápozással is gyönyörűek tudnak lenni. Huhu, akkor holnap be is mennék míg a fák ki nem száradnak és kezdődik a feltöltés. Mondjuk és még a háttérben el tudnék képzelni egy valisnéria függönyt és a jobb oldali fánál a köveken anubias barteri-t. De kezdetnek ennyi is megteszi és meglátjuk, hogy megy.
|
2012. április 15., vasárnap 18:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Megmaradnak .. azért addig is volt akvarisztika és növényezés , míg nem voltak a fórumok Normál heti tápozással is gyönyörűek tudnak lenni.
2012. április 15., vasárnap 18:30 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
papó írta: A háttérbrn : Bacopa australis Középre Ech. Tenellus. Előre parvula vagy Marsiela hirsuta Pár tő Echinodorus. A fákon karácsonyi moha és fissidens. Akartam csinálni képeket , de valamiért nem tudok. A fél délutánom rá ment , de valami van a gépemmel .. Jól hangzik, de ezek a növények megmaradnak 76W-on? És tápozás mennyi kell nekik?
|
2012. április 15., vasárnap 18:28 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
A háttérbrn : Bacopa australis Középre Ech. Tenellus. Előre parvula vagy Marsiela hirsuta Pár tő Echinodorus. A fákon karácsonyi moha és fissidens. Akartam csinálni képeket , de valamiért nem tudok. A fél délutánom rá ment , de valami van a gépemmel ..
2012. április 15., vasárnap 17:55 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
papó írta: Tegnap késő estig meló volt , de ma megpróbálok este időt szakítani .. Vagy pedig jön a hétvége.. Azt nagyon megköszönném. Mert a jövőhét hétvégén már vízzel tele akarom látni.
|
2012. április 13., péntek 17:19 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. április 13., péntek 14:44 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
pit975 írta: Szia,tényleg böszme nagy, de a látvány is ha ügyesen csinálod. Tehát csak ügyesen Papó biztosan fog neked rajzolni is ha rá ér. Elképzelésed azért van Igen azért akad elképzelés, a jobb oldali fa közé a kövekre anubias-t lehetne kötözni, a tuskó mögé meg valisnériát egészen a szőlőágik függönyszerűen. Így nagyjából, még kezdetlegesen.
|
2012. április 13., péntek 14:19 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Szia,tényleg böszme nagy, de a látvány is ha ügyesen csinálod. Tehát csak ügyesen Papó biztosan fog neked rajzolni is ha rá ér. Elképzelésed azért van
|
2012. április 13., péntek 14:07 |
|
|