Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Egy hülye kérdés így gyorsan. Járt már úgy valaki, hogy az esőztető végén a dugó leseik? Csak mert nekem valamiért leesett és sehogy sem akar a helyén maradni, így meg nincs értelme az esőztetőnek. Oka lehet, hogy a csőrendszer elalgásodott és a nagyobb nyomástól lelöki?
_________________ K.Tamás
|
2012. július 15., vasárnap 16:34 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Tamás ! Semmi tápanyag nincs az akváriumodban . Leírtam az eredményeket . Ne bosszants
2012. július 4., szerda 21:21 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Mexx2 írta: papó írta: A Kh lehetne alacsonyabb , de ez ugye csapvíz. El kellene kezdened adagolni a növénytápokat . Lehet kezdetben lesz egy kis algásodás , de ez változik. Most jutott eszembe , úgyis CO2 akar beüzemelni.itt az ideje. Most elkezdtem adagolni megint napi 1ml-ert. Co2-vel kicsit várok mert lehet el tudnám passzolni az akváriumot. És mitől lúgos a víz azt hittem inkább savas lesz a tuskótól? Nitrit és nitrát, hogyhogy nincs benne mikor bomló termék van, nem kéne akkor a baciknak is lenni benne amik lebontják? Gondolom elég lúgos lehet nálatok a csapvíz. Kémiailag nincs megterhelve annyira a vized , hogy a szűrők ne boldoguljanak vele. Ammóniának lennie kell mivel a növények szárai barnulnak.
|
2012. július 4., szerda 20:36 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Mexx2 írta: papó írta: A Kh lehetne alacsonyabb , de ez ugye csapvíz. El kellene kezdened adagolni a növénytápokat . Lehet kezdetben lesz egy kis algásodás , de ez változik. Most jutott eszembe , úgyis CO2 akar beüzemelni.itt az ideje. Most elkezdtem adagolni megint napi 1ml-ert. Co2-vel kicsit várok mert lehet el tudnám passzolni az akváriumot. És mitől lúgos a víz azt hittem inkább savas lesz a tuskótól? Nitrit és nitrát, hogyhogy nincs benne mikor bomló termék van, nem kéne akkor a baciknak is lenni benne amik lebontják? Gondolom elég lúgos lehet nálatok a csapvíz. Kémiailag nincs megterhelve annyira a vized , hogy a szűrők ne boldoguljanak vele.
2012. július 2., hétfő 21:11 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
papó írta: A Kh lehetne alacsonyabb , de ez ugye csapvíz. El kellene kezdened adagolni a növénytápokat . Lehet kezdetben lesz egy kis algásodás , de ez változik. Most jutott eszembe , úgyis CO2 akar beüzemelni.itt az ideje. Most elkezdtem adagolni megint napi 1ml-ert. Co2-vel kicsit várok mert lehet el tudnám passzolni az akváriumot. És mitől lúgos a víz azt hittem inkább savas lesz a tuskótól? Nitrit és nitrát, hogyhogy nincs benne mikor bomló termék van, nem kéne akkor a baciknak is lenni benne amik lebontják?
|
2012. július 2., hétfő 21:04 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
A Kh lehetne alacsonyabb , de ez ugye csapvíz. El kellene kezdened adagolni a növénytápokat . Lehet kezdetben lesz egy kis algásodás , de ez változik. Most jutott eszembe , úgyis CO2 akar beüzemelni.itt az ideje.
2012. július 2., hétfő 20:05 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
papó írta: Mexx2 írta: Van már valami eredmény a bevitt vízről? Elég rossz a vized , gyakorlatilag semmi nincs benne ami kellene. PH : 8 Gh : 17 Kh : 12 A többi gyakorlatilag nem mérhető azaz 0 nulla !! Se nitrát se nitrit , se vas se foszfát se honnai...bocs Az érdekes pedig egy kis vasnak lennie kéne benne általában a csapvízben szokott lenni. A ph és a keménység mennyire rossz vagy jó? És ilyenkor mi a teendő?
|
2012. július 2., hétfő 19:52 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Mexx2 írta: Van már valami eredmény a bevitt vízről? Elég rossz a vized , gyakorlatilag semmi nincs benne ami kellene. PH : 8 Gh : 17 Kh : 12 A többi gyakorlatilag nem mérhető azaz 0 nulla !! Se nitrát se nitrit , se vas se foszfát se honnai...bocs
2012. július 2., hétfő 18:08 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
Van már valami eredmény a bevitt vízről?
|
2012. július 2., hétfő 6:06 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Mexx2 írta: myk74 írta: Szerintem is jól alakul.Ebbe aztán lehet növényt pakolni,van hely bőven. Nekem így is tetszik!Az anubias engem sem szeret,pedig én szeretném Köszi szépen. Az anubiassal csak az a vicc hogy elég könnyen tartható növény. Nálam minden könnyen tartható növény is kihal!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. június 28., csütörtök 9:24 |
|
|