|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 6:35
|
Szerző |
Üzenet |
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
na megvárom a flex hangját és utána ha tetszik akkor lehet belevágok egy ilyenbe nagyon kiváncsi vagyok már, hogy mi fog kisülni ebből az akváriumból még egy nagy kérdés a növényzet. 26 w megy fölötte majd, de co2 nem lesz és nem tudom hogy milyen növényt rakjak bele ami igénytelenebb, de mégis szép
|
2014. április 2., szerda 9:55 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Tudom ajánlani neked még az Eheim Liberty 2040-et is, az még a flex - 400nál is halkabb motorikusan és ha szépen feltöltöd vízszintig, úgy, hogy a kifolyónál ne egy vízesés legyen, néhány dB búgáson kívül a világon semmit nem fogsz hallani annyi hangja meg a legspécibb szűrőnek is van. + ez a kis cucc olyan bika erős, hogy én csak úgy nagy lazán üres tartállyal bedugtam, és egyből felkapta a vizet Itt van 2 kép róla: http://img2.indafoto.hu/1/1/176355_ad886e9ff5a8de6117e40aaf616d3884/20264819_0bdfa153c96a7a9a07027c62735fcf78_m.jpghttp://www.akvaristik.eu/_data/s_3138/shop/big_eheim-liberty-2040-do-75-litru_4.jpg
2014. április 2., szerda 9:37 |
|
|
Gegob
|
premierpark írta: Gegob írta: premierpark írta: De az hogy lehet, hogy nem csobog?? Valamennyire biztos csobog mert beleesik a víz az akvába. Vagy valamit csináltál vele,??
Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával Tele van tömve mátrix troppal, meg van benne egy szivacsdarab, a gyári filtert kivettem. Így szerintem nem jön belőle annyira a víz, mintha tök üresen menne, habár úgy sosem járattam. Meg felengedtem a kifolyó résznél feljebb a vizet, így nem esik akkorát a beérkező víz, ezáltal az áramlás sem lesz olyan erős, a felszínt kezdi mozgatni a dolog, és nem is lesz csobogó hangja. Bent a boltban van egy ilyen szűrő, én onann lestem le a technikát, illetve még Papó segített a töltetnél. Valamint alkalmaztam Tommyv ötletét, miszerint egy kis csík ablak tömítőt ragasztottam a cucc aljára, hogy az érjen hozzá az akvárium falához, így nem rezonál. Kész is párezerből egy hangtalan külső szűrő. - Ha a tetejét felteszem akkor sincs hangja, most nekem azért van lent, mert ültettem bele virágot - Az szép de semmi tényleg? Még egy pici se?? Csak azért mert amikor párolog avíz az akvámból és a lilli kicsit csobog akkor is fél percenként mosdóba járok nagyon nem bírom. Ezért annyira fontos Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával Ha adsz egy mél címet, este felveszem neked és elküldöm. De itt nem tudom hogyan tudnám megosztani. Pü-ben jöhet.
|
2014. április 2., szerda 8:15 |
|
|
premierpark
|
Gegob írta: premierpark írta: De az hogy lehet, hogy nem csobog?? Valamennyire biztos csobog mert beleesik a víz az akvába. Vagy valamit csináltál vele,??
Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával Tele van tömve mátrix troppal, meg van benne egy szivacsdarab, a gyári filtert kivettem. Így szerintem nem jön belőle annyira a víz, mintha tök üresen menne, habár úgy sosem járattam. Meg felengedtem a kifolyó résznél feljebb a vizet, így nem esik akkorát a beérkező víz, ezáltal az áramlás sem lesz olyan erős, a felszínt kezdi mozgatni a dolog, és nem is lesz csobogó hangja. Bent a boltban van egy ilyen szűrő, én onann lestem le a technikát, illetve még Papó segített a töltetnél. Valamint alkalmaztam Tommyv ötletét, miszerint egy kis csík ablak tömítőt ragasztottam a cucc aljára, hogy az érjen hozzá az akvárium falához, így nem rezonál. Kész is párezerből egy hangtalan külső szűrő. - Ha a tetejét felteszem akkor sincs hangja, most nekem azért van lent, mert ültettem bele virágot - Az szép de semmi tényleg? Még egy pici se?? Csak azért mert amikor párolog avíz az akvámból és a lilli kicsit csobog akkor is fél percenként mosdóba járok nagyon nem bírom. Ezért annyira fontos Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával
|
2014. április 2., szerda 8:10 |
|
|
Gegob
|
premierpark írta: De az hogy lehet, hogy nem csobog?? Valamennyire biztos csobog mert beleesik a víz az akvába. Vagy valamit csináltál vele,??
Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával Tele van tömve mátrix troppal, meg van benne egy szivacsdarab, a gyári filtert kivettem. Így szerintem nem jön belőle annyira a víz, mintha tök üresen menne, habár úgy sosem járattam. Meg felengedtem a kifolyó résznél feljebb a vizet, így nem esik akkorát a beérkező víz, ezáltal az áramlás sem lesz olyan erős, a felszínt kezdi mozgatni a dolog, és nem is lesz csobogó hangja. Bent a boltban van egy ilyen szűrő, én onann lestem le a technikát, illetve még Papó segített a töltetnél. Valamint alkalmaztam Tommyv ötletét, miszerint egy kis csík ablak tömítőt ragasztottam a cucc aljára, hogy az érjen hozzá az akvárium falához, így nem rezonál. Kész is párezerből egy hangtalan külső szűrő. - Ha a tetejét felteszem akkor sincs hangja, most nekem azért van lent, mert ültettem bele virágot -
|
2014. április 2., szerda 8:08 |
|
|
premierpark
|
De az hogy lehet, hogy nem csobog?? Valamennyire biztos csobog mert beleesik a víz az akvába. Vagy valamit csináltál vele,??
Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával
|
2014. április 2., szerda 7:50 |
|
|
Gegob
|
premierpark írta: Gegob írta: premierpark írta: egy baj van vele hogy csobog, az meg úgy elviselhetetlen napi 24 órában Nekem van akasztósom, nem csobog és nincs hangja, nincs rajta tető, és beér a vízfelszín alá a kis vízesés, tök jól működik. Szerintem nem rondább egy kisakin, mint egy hatalmas külső szűrő csövezés, már ha nem üveg. Milyen fajta szűrő az?? Úgy tudtam, hogy mindegyik csobog Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával Haqos flex 400, enyém jól meg van tömve, szerintem semmi hangja, ha közel hajolok hallom, h picit búg.
|
2014. április 2., szerda 7:50 |
|
|
premierpark
|
Gegob írta: premierpark írta: egy baj van vele hogy csobog, az meg úgy elviselhetetlen napi 24 órában Nekem van akasztósom, nem csobog és nincs hangja, nincs rajta tető, és beér a vízfelszín alá a kis vízesés, tök jól működik. Szerintem nem rondább egy kisakin, mint egy hatalmas külső szűrő csövezés, már ha nem üveg. Milyen fajta szűrő az?? Úgy tudtam, hogy mindegyik csobog Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával
|
2014. április 2., szerda 7:32 |
|
|
Gegob
|
premierpark írta: egy baj van vele hogy csobog, az meg úgy elviselhetetlen napi 24 órában Nekem van akasztósom, nem csobog és nincs hangja, nincs rajta tető, és beér a vízfelszín alá a kis vízesés, tök jól működik. Szerintem nem rondább egy kisakin, mint egy hatalmas külső szűrő csövezés, már ha nem üveg.
|
2014. április 2., szerda 7:31 |
|
|
premierpark
|
Tudom, hogy nem csak abban lehet, de annyira tetszik az agyagos. Pl ada amazónia is nagyon tetszik. Azzal húzós kezdeni??
Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával
|
2014. március 31., hétfő 13:19 |
|
|