Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
premierpark írta: Sziasztok, egy kis helyzetjelentés az akváriumról csak tápozással és táptalajjal így nézünk ki DSC_0295 by kisserik93, on Flickr eddig 20w volt a 20 literre, de ma beleraktam a 26w-os égőt. 1 hétig megy, ha algásodást tapasztalok akkor visszarakom a régit, ha nem akkor mehet az hozzá a HM egész szépen nődögél Egész barátságos kis park .
2014. május 5., hétfő 20:16 |
|
|
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
Sziasztok, egy kis helyzetjelentés az akváriumról csak tápozással és táptalajjal így nézünk ki DSC_0295 by kisserik93, on Flickr eddig 20w volt a 20 literre, de ma beleraktam a 26w-os égőt. 1 hétig megy, ha algásodást tapasztalok akkor visszarakom a régit, ha nem akkor mehet az hozzá a HM egész szépen nődögél
|
2014. május 5., hétfő 20:10 |
|
|
premierpark
|
papó írta: premierpark írta: ezt értem , azt hiszem félre értettük egymást úgy gondoltam, hogy te biztosítottál a minőségéről A lényeg , hogy nem csak én , hanem a NÉBIH is . Ami annyit jelent , hogy bármikor levehetik a polcról és ha a minőség eltér az engedélyezettől akkor másfél milliós a büntetés. Tehát Garantálva van a minőség . értem a másik akvánál írtam a tápozásról még
|
2014. április 22., kedd 20:01 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: ezt értem , azt hiszem félre értettük egymást úgy gondoltam, hogy te biztosítottál a minőségéről A lényeg , hogy nem csak én , hanem a NÉBIH is . Ami annyit jelent , hogy bármikor levehetik a polcról és ha a minőség eltér az engedélyezettől akkor másfél milliós a büntetés. Tehát Garantálva van a minőség .
2014. április 22., kedd 19:49 |
|
|
premierpark
|
ezt értem , azt hiszem félre értettük egymást úgy gondoltam, hogy te biztosítottál a minőségéről
|
2014. április 22., kedd 19:45 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: igen 30 literre 3 mili hetente illetve macro 1mili /20liter naponta A gyártóra gondoltam és az engedélyekre. Mutass még egy hasonló tápot a piacon légyszíves , ha már szóba hoztad. A képen legalul. http://shop.tropicalfish.hu/edesvizi-ak ... ytap-500ml
2014. április 22., kedd 19:42 |
|
|
premierpark
|
igen 30 literre 3 mili hetente illetve macro 1mili /20liter naponta
|
2014. április 22., kedd 19:38 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: papó írta: premierpark írta: Mexx2 írta: premierpark írta: Ja az csak egy úszó hőmérő ezzel is szoktam ellenőrizni, hogy mennyire jó az áramlás, mert ha lent is meg fent is ugyanaz a hőm. van akkor az is egy mutatója Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával Ekkora akváriumban nem sok eltérés van. De ha lentebb hidegebb a víz mint fentebb az nem baj. Rendben, akkor nem aggódok. Szerinted ezek a növények szimplán papó féle tápozással maradhatnak?? Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával Mit jelent a Papó féle tápozás ? dr. garden + macro úgy értettem a te minőséged Elolvastad mi van ráírva a flakonokra ?
2014. április 22., kedd 19:35 |
|
|
premierpark
|
papó írta: premierpark írta: Mexx2 írta: premierpark írta: Ja az csak egy úszó hőmérő ezzel is szoktam ellenőrizni, hogy mennyire jó az áramlás, mert ha lent is meg fent is ugyanaz a hőm. van akkor az is egy mutatója Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával Ekkora akváriumban nem sok eltérés van. De ha lentebb hidegebb a víz mint fentebb az nem baj. Rendben, akkor nem aggódok. Szerinted ezek a növények szimplán papó féle tápozással maradhatnak?? Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával Mit jelent a Papó féle tápozás ? dr. garden + macro úgy értettem a te minőséged
|
2014. április 22., kedd 19:29 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: Mexx2 írta: premierpark írta: Ja az csak egy úszó hőmérő ezzel is szoktam ellenőrizni, hogy mennyire jó az áramlás, mert ha lent is meg fent is ugyanaz a hőm. van akkor az is egy mutatója Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával Ekkora akváriumban nem sok eltérés van. De ha lentebb hidegebb a víz mint fentebb az nem baj. Rendben, akkor nem aggódok. Szerinted ezek a növények szimplán papó féle tápozással maradhatnak?? Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával Mit jelent a Papó féle tápozás ?
2014. április 22., kedd 19:28 |
|
|