Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nos igen . Szerintem a növények hiába vannak csodálatos állapotban , hiányzik valami. Valami dinamizmust kellene belevinni , amit színekkel tudnál elérni. Vagy a jobb hátérbe kellene valami színesebb növény , vagy a baloldali nagy zöld tömeget törném meg , mondjuk Ludwigia arcuata val. Nekem nagyon komor így , bár lehet az volt a célod , de akkor a Lotus mi a lótusnak van ott ?
2012. augusztus 31., péntek 21:33 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Majd a mesterek besegítenek tanácsokkal,csak lehet strandon vannak! Én nem reguláznám,nekem ez a zöld egyveleg nagyon bejön!!!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. augusztus 26., vasárnap 13:03 |
|
|
Ace
|
A képeken lehet nem látszik de valójában van rávarva egy szép fekete szoknya csak a teteje látszik ki és így nem csúnya de lehet veszek majd egy hosszabb co2 csövet és elrakom nem kardinális. Inkább érdekelne a "megregulázás" erre azonban úgy látom nem kapok választ myk74 írta: SlyChocolate írta: Ace írta:
Ui.:sajnos a palackot nem tudom máshová tenni nincs hely ugyanis az akvárium alatt de majd jövőre talán lesz új bútor akkor már így tervezem.
Bárhova, akár több méterre is elteheted az akvától. A CO2 (ha lassabban is) de végig megy a csövön. Vagy valami ilyesmit ráhúzni
|
2012. augusztus 26., vasárnap 12:24 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
SlyChocolate írta: Ace írta:
Ui.:sajnos a palackot nem tudom máshová tenni nincs hely ugyanis az akvárium alatt de majd jövőre talán lesz új bútor akkor már így tervezem.
Bárhova, akár több méterre is elteheted az akvától. A CO2 (ha lassabban is) de végig megy a csövön. Vagy valami ilyesmit ráhúzni
|
2012. augusztus 26., vasárnap 12:08 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ace írta:
Bárhova, akár több méterre is elteheted az akvától. A CO2 (ha lassabban is) de végig megy a csövön.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. augusztus 26., vasárnap 12:02 |
|
|
Ace
|
SlyChocolate írta: Nagyon hangulatos dzsungeled van. Szép az akva illetve annak környezete is. Pofás a függeszted lámpád. Túl sokat szerintem változtatni nem kellene az összképen talán csak annyit, hogy,: A CO2 palackot a szekrénybe simán eldugnám, csúnya látvány egy ilyen szép rendezett szobában. A másik maga az akva nekem egy kicsit össze-visszának tűnik az összkép. A dekorból semmi nem látszik, ami még nem is lenne gond. De. A legszebb növényed a Lotus messze nincs annyira a nézőpontban mint amennyire megérdemelné. A rengeteg "nyomnövény" elnyomja szegényt. Nekem egyszerűen egy nagy "zöldség" az akva. Már bocs de nincs stílusa. Szép zöld, alga mentes meg minden de egyszerűen túl sok a "zöld". Bocs ha őszinte voltam. Szia, Köszönöm az őszinteséget. Nos igen az az igazság, hogy valahol egyet is értek. Bár nem szerettem volna, végül mégis "labor" lett belőle, ahol is mindenféle növénytípusokkal kísérletezve a kezdeti koncepciót teljesen felrúgták a növények. Elvesztette a arculatát csak a növények dominálnak. Nyilván mostmár teljesen másképp csinálnám és a fejembe már össze is állt a következő "arculat" azonban erre még várni kell az idén nem tervezem szétszedni max tavasszal. Addig is várom a jó ötleteket a mostani helyzet megregulázására Ui.:sajnos a palackot nem tudom máshová tenni nincs hely ugyanis az akvárium alatt de majd jövőre talán lesz új bútor akkor már így tervezem.
|
2012. augusztus 26., vasárnap 11:50 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nagyon hangulatos dzsungeled van. Szép az akva illetve annak környezete is. Pofás a függeszted lámpád. Túl sokat szerintem változtatni nem kellene az összképen talán csak annyit, hogy,: A CO2 palackot a szekrénybe simán eldugnám, csúnya látvány egy ilyen szép rendezett szobában. A másik maga az akva nekem egy kicsit össze-visszának tűnik az összkép. A dekorból semmi nem látszik, ami még nem is lenne gond. De. A legszebb növényed a Lotus messze nincs annyira a nézőpontban mint amennyire megérdemelné. A rengeteg "nyomnövény" elnyomja szegényt. Nekem egyszerűen egy nagy "zöldség" az akva. Már bocs de nincs stílusa. Szép zöld, alga mentes meg minden de egyszerűen túl sok a "zöld". Bocs ha őszinte voltam.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. augusztus 26., vasárnap 11:05 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ace írta: Köszi Bár igaz, hogy már énis másképp csinálnám lényegében a nem túl következetes növényválasztás miatt végül elég "holland" típusú lett. Nem is látszanak a gyökerek már tulajdonképpen csak a vázat adják. Nah majd a következő Myk74-et szerintem a gyökerek érdekellnék a legkevésbé. És szerintem másokat is.
_________________ K.Tamás
|
2012. augusztus 26., vasárnap 7:10 |
|
|
Ace
|
myk74 írta: Ace írta: KaZe írta: [quote="papó"]Nézegettem sokat a képet . Nem lehetne egy két közelit ? Ez egészen közeli, Papó. Egyebekben szép a medence, bár én néhány dolgot változtatnék. Nagyon lapos az eleje, kicsit olyan sík, mint az Alföld, valamint nekem hiányzik az átmenet az előtér és a háttér növények között. Szia KaZe, Érdekelne min változtatnál. Esetleg megfontolnám ha jó ötlet. Köszi Én a helyén változtatnék! Valahogyan bepréselném a nappalimba! Nekem így ahogy van perfect![/quote] Köszi Bár igaz, hogy már énis másképp csinálnám lényegében a nem túl következetes növényválasztás miatt végül elég "holland" típusú lett. Nem is látszanak a gyökerek már tulajdonképpen csak a vázat adják. Nah majd a következő
|
2012. augusztus 25., szombat 22:22 |
|
|
myk74
|
Ace írta: KaZe írta: papó írta: Nézegettem sokat a képet . Nem lehetne egy két közelit ? Ez egészen közeli, Papó. Egyebekben szép a medence, bár én néhány dolgot változtatnék. Nagyon lapos az eleje, kicsit olyan sík, mint az Alföld, valamint nekem hiányzik az átmenet az előtér és a háttér növények között. Szia KaZe, Érdekelne min változtatnál. Esetleg megfontolnám ha jó ötlet. Köszi Én a helyén változtatnék! Valahogyan bepréselném a nappalimba! Nekem így ahogy van perfect!
|
2012. augusztus 25., szombat 22:12 |
|
|