|
Pontos idő: 2024. november 5., kedd 20:04
|
182liter „biotop” halas próbálkozás
Szerző |
Üzenet |
Daníí
|
papó írta: Daníí írta: Én is csak ennyire tudok szerencsétlen lenni... Lebeszéltük egy fórum társsal, hogy ma jön megnézni az akváriumot..erre suli után rohanok és gyors sikálás meg stb... erre mikor ideér a kolléga, megnézi mutogatom hol karcos hol nem...erre nézzük körbe és a az akvárium felső részén egy vízszintes repedés az üvegben ragasztásnál... Mivel felállítottam az oldalára gondolom ott terhelést kapott és megroppant... szóval kellemesen elb*asztam mindenkinek a terveit.. Befektetni ebbe az akváriumban már nem akarok.. azon gondolkozok vagy levágni belőle a kisebb részt és akkor nem 90cm hosszal hanem 85cm vagy hasonlóval eladni..vagy félre rakni és ha idővel újra akarok akváriumot akkor ennek az üvegét felhasználni... Nagyon ideg voltam mikor észrevettük..fogalmam sincs mi tévő legyek most... az a baj nem a kis oldal repedt meg hanem a 90cm-s oldal..annak meg a cseréje nem hiszem hogy olcsó így nem tudom mit kéne csinálni... Megkérdezem az akváriumos májsztrónkat. Fogalmam sincs mi lenne a legjobb megoldás rá :/ , de azért köszönöm előre is
|
2013. május 31., péntek 19:04 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Daníí írta: Én is csak ennyire tudok szerencsétlen lenni... Lebeszéltük egy fórum társsal, hogy ma jön megnézni az akváriumot..erre suli után rohanok és gyors sikálás meg stb... erre mikor ideér a kolléga, megnézi mutogatom hol karcos hol nem...erre nézzük körbe és a az akvárium felső részén egy vízszintes repedés az üvegben ragasztásnál... Mivel felállítottam az oldalára gondolom ott terhelést kapott és megroppant... szóval kellemesen elb*asztam mindenkinek a terveit.. Befektetni ebbe az akváriumban már nem akarok.. azon gondolkozok vagy levágni belőle a kisebb részt és akkor nem 90cm hosszal hanem 85cm vagy hasonlóval eladni..vagy félre rakni és ha idővel újra akarok akváriumot akkor ennek az üvegét felhasználni... Nagyon ideg voltam mikor észrevettük..fogalmam sincs mi tévő legyek most... az a baj nem a kis oldal repedt meg hanem a 90cm-s oldal..annak meg a cseréje nem hiszem hogy olcsó így nem tudom mit kéne csinálni... Megkérdezem az akváriumos májsztrónkat.
2013. május 31., péntek 18:54 |
|
|
Daníí
|
Én is csak ennyire tudok szerencsétlen lenni... Lebeszéltük egy fórum társsal, hogy ma jön megnézni az akváriumot..erre suli után rohanok és gyors sikálás meg stb... erre mikor ideér a kolléga, megnézi mutogatom hol karcos hol nem...erre nézzük körbe és a az akvárium felső részén egy vízszintes repedés az üvegben ragasztásnál... Mivel felállítottam az oldalára gondolom ott terhelést kapott és megroppant... szóval kellemesen elb*asztam mindenkinek a terveit.. Befektetni ebbe az akváriumban már nem akarok.. azon gondolkozok vagy levágni belőle a kisebb részt és akkor nem 90cm hosszal hanem 85cm vagy hasonlóval eladni..vagy félre rakni és ha idővel újra akarok akváriumot akkor ennek az üvegét felhasználni... Nagyon ideg voltam mikor észrevettük..fogalmam sincs mi tévő legyek most... az a baj nem a kis oldal repedt meg hanem a 90cm-s oldal..annak meg a cseréje nem hiszem hogy olcsó így nem tudom mit kéne csinálni...
|
2013. május 31., péntek 18:51 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Daníí írta: A naplómat meg le se zártam rendesen :/ Sajnos egy kis időre hanyagolom az akvarisztikát, de ezt nem azt jelenti, hogy teljesen eltűnök a fórumról, mindig megcsodálom a szép akváriumot. Egyre szebb akváriumok születnek Bocsi, hogy nem egyenként írok a naplóba mindenkinek de ügyesek vagytok lányok/fiúk Visszavárlak Danii !
2013. május 15., szerda 17:41 |
|
|
Daníí
|
A naplómat meg le se zártam rendesen :/ Sajnos egy kis időre hanyagolom az akvarisztikát, de ezt nem azt jelenti, hogy teljesen eltűnök a fórumról, mindig megcsodálom a szép akváriumot. Egyre szebb akváriumok születnek Bocsi, hogy nem egyenként írok a naplóba mindenkinek de ügyesek vagytok lányok/fiúk
|
2013. május 15., szerda 17:34 |
|
|
Daníí
|
SlyChocolate írta: tibicuk írta: Mexx2 írta: Nem tudsz vele mit csinálni. Engem csak az érdekelne, hogy a bejegyzésed után mennyi idővel szerkesztették át a hozzászólásod? Nem szerkesztik,ahogy elküldöd az üzenetet,vagy hszt,rögtön csillag jelenik meg.Ezt a "gép" csinálja. Volt egyszer olyan,hogy priviben akartam valami webshop linket küldeni valakinek.Valami olyat,ami talán nem is akvarisztikai volt.Elküldtem az privit, azonnal kiírta,hogy a "webshop link moderálva".Mondhatom ,hogy szíven ütött a dolog! Tehát be lehet ezt állítani,a gép azonnal kiszűri ezeket.Csak azt nem tudom,honnan tudja a gép,hogy webshop? Teljesen ismeretlen azon a fórumon nem is használt link volt. Az addig rendben van, hogy van valakinek egy saját fóruma ahol modizik mindent ami az üzleti érdekeit sérti. Ez a mai világban valahol még érthető is. De ha már van PM lehetőség a fórumán akkor maradjon már a PM, PM!!! Ha azt is olvassák (ha gép olvassa, olvassa ember is) akkor minek van a PM???? Legyen minden nyilvános, nincs PM oszt jóccakát. Amúgy mekkora gagyizás már: Megírsz egy hozzászólást és mire megjelenik az aktívban a nyilvános topicban. Addigra akitől választ várnál ide már rég lefeküdt aludni. Kínos felügyelet van, hogy semmi sem jusson ki modizás nélkül a nyilvánosság elé. Azért kivi lennék a robotjuk hány szöveg címkét futtat keresve a nem odaillő szavakat mielőtt egy hsz-t beenged??? Ez a fórum egy akkora kamu, hogy még az esti tényekbe is elférne. Hát igen...
|
2013. április 5., péntek 21:36 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
tibicuk írta: Mexx2 írta: Nem tudsz vele mit csinálni. Engem csak az érdekelne, hogy a bejegyzésed után mennyi idővel szerkesztették át a hozzászólásod? Nem szerkesztik,ahogy elküldöd az üzenetet,vagy hszt,rögtön csillag jelenik meg.Ezt a "gép" csinálja. Volt egyszer olyan,hogy priviben akartam valami webshop linket küldeni valakinek.Valami olyat,ami talán nem is akvarisztikai volt.Elküldtem az privit, azonnal kiírta,hogy a "webshop link moderálva".Mondhatom ,hogy szíven ütött a dolog! Tehát be lehet ezt állítani,a gép azonnal kiszűri ezeket.Csak azt nem tudom,honnan tudja a gép,hogy webshop? Teljesen ismeretlen azon a fórumon nem is használt link volt. Az addig rendben van, hogy van valakinek egy saját fóruma ahol modizik mindent ami az üzleti érdekeit sérti. Ez a mai világban valahol még érthető is. De ha már van PM lehetőség a fórumán akkor maradjon már a PM, PM!!! Ha azt is olvassák (ha gép olvassa, olvassa ember is) akkor minek van a PM???? Legyen minden nyilvános, nincs PM oszt jóccakát. Amúgy mekkora gagyizás már: Megírsz egy hozzászólást és mire megjelenik az aktívban a nyilvános topicban. Addigra akitől választ várnál ide már rég lefeküdt aludni. Kínos felügyelet van, hogy semmi sem jusson ki modizás nélkül a nyilvánosság elé. Azért kivi lennék a robotjuk hány szöveg címkét futtat keresve a nem odaillő szavakat mielőtt egy hsz-t beenged??? Ez a fórum egy akkora kamu, hogy még az esti tényekbe is elférne.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. április 5., péntek 19:44 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ha így haladunk új cím kel a topicnak. Dani beleegyezésével.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. április 5., péntek 19:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
tibicuk írta: Mexx2 írta: Nem tudsz vele mit csinálni. Engem csak az érdekelne, hogy a bejegyzésed után mennyi idővel szerkesztették át a hozzászólásod? Nem szerkesztik,ahogy elküldöd az üzenetet,vagy hszt,rögtön csillag jelenik meg.Ezt a "gép" csinálja. Volt egyszer olyan,hogy priviben akartam valami webshop linket küldeni valakinek.Valami olyat,ami talán nem is akvarisztikai volt.Elküldtem az privit, azonnal kiírta,hogy a "webshop link moderálva".Mondhatom ,hogy szíven ütött a dolog! Tehát be lehet ezt állítani,a gép azonnal kiszűri ezeket.Csak azt nem tudom,honnan tudja a gép,hogy webshop? Teljesen ismeretlen azon a fórumon nem is használt link volt. Linknek add meg a tropica.hu t nem történik semmi. Ez a megoldás.
2013. április 5., péntek 19:24 |
|
|
Daníí
|
tibicuk írta: De ha úgy írod be,hogy a betűk között szóköz , kötőjel van,akkor nem tudja modizni. A Shop modira ez persze nem megoldás.
A modizás után elküldtem az illetőnek emailben...,.és kéééész! Én is így csináltam, hogy szóköz.. de ez azért durva, hogy a fórummotor így van beállítva...
|
2013. április 4., csütörtök 21:10 |
|
|