Szerző |
Üzenet |
Daníí
|
Mexx2 írta: Daníí írta: Az akvárium tegnap elkészült, remélhetőleg a héten el is tudom hozni, sajna nem rajtam múlik Aztán összedobom a világítást és indul is az akvárium remélem Az előző mekkora volt 112l? Ez most 70 literrel nagyobb, miért nem egyből 200l-est csináltattál? Vagy az asztal miatt? Az előző( 90cm×30cm×45cm~120liter volt) a hosszával nem volt baj csak a mélységével a szekrény most fog elkészülni bele fért volna a 200liter is csak ahhoz nagyobb szűrés/vízcsere/táp/világítás lehet nem olyan sok a plusz 20liter de elég a 182 liter
|
2012. február 8., szerda 20:35 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Daníí írta: Az akvárium tegnap elkészült, remélhetőleg a héten el is tudom hozni, sajna nem rajtam múlik Aztán összedobom a világítást és indul is az akvárium remélem Az előző mekkora volt 112l? Ez most 70 literrel nagyobb, miért nem egyből 200l-est csináltattál? Vagy az asztal miatt?
_________________ K.Tamás
|
2012. február 8., szerda 20:17 |
|
|
Daníí
|
Az akvárium tegnap elkészült, remélhetőleg a héten el is tudom hozni, sajna nem rajtam múlik Aztán összedobom a világítást és indul is az akvárium remélem
|
2012. február 8., szerda 18:54 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
De már legalább anyival előrébb jársz hogy meg van a nem kis méretü akváriumod.jó lesz berendezned nem vagy hely szűkébe
_________________ Sólyom Gábor
|
2012. február 8., szerda 9:39 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Az a nemsok még nekem elég sok...
|
2012. február 8., szerda 8:54 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Daníí írta: Mexx2 írta: Daníí írta: Egy kis helyzetjelentés. Kicsit bánom, hogy a régi akváriumot szétszedtem mert 3hete nincs már akváriumom a szobám szó szerint rohan mert mindenfele valami zacskó vagy kövek/fák... DE remélhetőleg a héten meg lesz a bútor és az üveg is, utána még a tetőt kell megcsinálni meg a talaj növények lesznek hátra. Idővel csak elindul a kicsike Akkor még el fog tartani egy ideig, míg üzemkész nem lesz. Jól gondolom? Február közepe vége fele örülnék ha víz alatt lenne már de nem rajtam múlik Akkor már nem kell sokat aludni.
|
2012. február 6., hétfő 16:37 |
|
|
Daníí
|
Mexx2 írta: Daníí írta: Egy kis helyzetjelentés. Kicsit bánom, hogy a régi akváriumot szétszedtem mert 3hete nincs már akváriumom a szobám szó szerint rohan mert mindenfele valami zacskó vagy kövek/fák... DE remélhetőleg a héten meg lesz a bútor és az üveg is, utána még a tetőt kell megcsinálni meg a talaj növények lesznek hátra. Idővel csak elindul a kicsike Akkor még el fog tartani egy ideig, míg üzemkész nem lesz. Jól gondolom? Február közepe vége fele örülnék ha víz alatt lenne már de nem rajtam múlik
|
2012. február 6., hétfő 16:34 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
Daníí írta: Egy kis helyzetjelentés. Kicsit bánom, hogy a régi akváriumot szétszedtem mert 3hete nincs már akváriumom a szobám szó szerint rohan mert mindenfele valami zacskó vagy kövek/fák... DE remélhetőleg a héten meg lesz a bútor és az üveg is, utána még a tetőt kell megcsinálni meg a talaj növények lesznek hátra. Idővel csak elindul a kicsike Akkor még el fog tartani egy ideig, míg üzemkész nem lesz. Jól gondolom?
|
2012. február 6., hétfő 16:26 |
|
|
Daníí
|
Egy kis helyzetjelentés. Kicsit bánom, hogy a régi akváriumot szétszedtem mert 3hete nincs már akváriumom a szobám szó szerint rohan mert mindenfele valami zacskó vagy kövek/fák... DE remélhetőleg a héten meg lesz a bútor és az üveg is, utána még a tetőt kell megcsinálni meg a talaj növények lesznek hátra. Idővel csak elindul a kicsike
|
2012. február 6., hétfő 15:04 |
|
|
Daníí
|
weak írta: Nahát! Végre indul itten is valami Dani! Nagyon tetszik, de az ízlésemhez nekem picit sok a növény és túl hangsúlyos a domb a körülötte lévő homok miatt Komolyra fordítva a szót tényleg nagyon tetszik az elképzelés... Te min változtatnál? Szia weak. A terveim szerintem szeretném a HC-t a üvegig kifuttatni teljesen itt ott néhány parvula tővel, mint ahogy a kis alkotásodon látszik. A fákra mohát szeretnék és itt ott bolbitist. Hátulra igazából fogalmam sincs mit kéne tenni gondolkoztam a rotala rotundifolián, vagy Hygrophila pinnatifidán vagy még a eleocharis viviparán de igazából tanácstalan vagyok, hogy ehhez az elrendezésben milyen stem illene?! Röviden tömören
|
2012. január 26., csütörtök 12:44 |
|
|