Tegnapi nap Myk-től kaptam kb 15liter kvarchomokot(itt is köszi ), ma meg jártam papónál megvettem a táptalajt, pár seryiu követ és az üveg ki-be folyókat. Közel a restart.
Időközben elkészült a szobám maradék része is, az akvárium szekrény is kapott pár új ajtót egy új szint, ma meg elkészült a tető bekötése is, már csak fel kell fúrni. Lassan szétkapom és újra rendezem be az akit sajna muszáj szétkapni mert a kapkodás miatt a talaj nem megfelelő ebben az állapotban. képek;
Hol van a logód a lámpáról??? Kúrva jó lesz!!! A fénykép nagyon ott van!!! A képen éles az akvárium és elmosódott a tapéta... rajta a feliratok vezetik a tekintetet az akvárium felé!!! Tökéletesen van megkomponálva!!! Az aksid hasonlít Amano egy újabb akváriumához!!! Lekoppintotta a hardscape-et... Lehet a világításod is veszélyben... Mire a fejünkhöz kapunk már a Te világításodhoz fog hasonlítani az ADA világítás is!!! Mexx2 tegnap tette fel : viewtopic.php?f=15&t=576
Köszi Bevi! Direkt photoscapebe tettem rá egy gyenge film effektet meg egy minimális terület kívüli fókusz beállítást, de a képek még mindig az s5600 készültek Igen, elég hasonló csak nekem elég előtér növényezve lesz csak a köveket nem tudom még lehet kövek nélkül csinálom meg de lehet, hogy szét töröm őket és apróbb darabokat teszek be, még van időm legózni a kövekkel.
Hol van a logód a lámpáról??? Kúrva jó lesz!!! A fénykép nagyon ott van!!! A képen éles az akvárium és elmosódott a tapéta... rajta a feliratok vezetik a tekintetet az akvárium felé!!! Tökéletesen van megkomponálva!!! Az aksid hasonlít Amano egy újabb akváriumához!!! Lekoppintotta a hardscape-et... Lehet a világításod is veszélyben... Mire a fejünkhöz kapunk már a Te világításodhoz fog hasonlítani az ADA világítás is!!! Mexx2 tegnap tette fel : viewtopic.php?f=15&t=576
Jelenlévő fórumozók: Exabot [Bot] valamint 6 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.