Szerző |
Üzenet |
Daníí
|
T.Tamás30 írta: Szépen alakul ez Dani A háttér szerintem egészen összeért(a fa és környéke),csak az előtér van lemaradásban kissé.Illetve a két oldalával nem tudom miként alakul,majd az összkép Köszönöm. Pedig a stemeket nem nyírtam szándékosan ilyenre csak a jobb oldalról csíptem le egy kicsit.A többi idővel alakul remélem mindenre megoldást kerítek papó írta: Az összkép nagyon jó. A részletek meg majd finomodnak Köszönöm papó. jövőhéten megyek be hozzád megbeszélni mi lehet a probléma
|
2012. június 24., vasárnap 21:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Az összkép nagyon jó. A részletek meg majd finomodnak
2012. június 24., vasárnap 17:48 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Szépen alakul ez Dani A háttér szerintem egészen összeért(a fa és környéke),csak az előtér van lemaradásban kissé.Illetve a két oldalával nem tudom miként alakul,majd az összkép
|
2012. június 24., vasárnap 17:17 |
|
|
Daníí
|
Kicsivel több mint egy hete; ...és most;
|
2012. június 24., vasárnap 14:16 |
|
|
Daníí
|
papó írta: Daníí írta: papó írta: Hogyan haladsz Danii ? Hát papó...érdekesen. A rotala kétszeresére nő egy hét alatt, a hc úgy ahogy nő de a régi levelei el kezdtek bomlani meg feketedni és egy úttal alga is lett rajta(fonal) de a garnélák eltakarították. A másik dolog amit elég érdekes számomra, hogy a homok szemek kezdek el ecset algásak lenni ez lehetséges? :/ ezen kivűl a fán van ecset alga, meg persze az üveget kaparom minden héten. Ezen kívül meg van az akvárium. Képet rakok majd fel, ma volt vízcsere meg karbantartás rajta Hozzál be légyszi vizet az akváriumból. Akkor jövőhéten viszek be. sajna az utóbbi két vízcsere full kezelt csapvizes volt szóval szerintem kemény lesz a víz De kíváncsi vagyok mi lehet a probléma, de lehet csak co2 a probléma? Sajna a DC folyadékom elfogyott szóval nem tudom mennyire jó arány de az eddigi beállítások szerint megy a co2 és lassan 2 hónapos az akvárium szóval ennek az értéknek jónak kéne lenni.
|
2012. június 23., szombat 21:29 |
|
|
Daníí
|
T.Tamás30 írta: Daníí írta: A másik dolog amit elég érdekes számomra, hogy a homok szemek kezdek el ecset algásak lenni ez lehetséges? Lehetséges,nálam a manado is produkálja ezt a tünetet.Vízcserekor leszívom ezeket a szemeket,de következőre ismét megjelent.Egy újabb vég nélküli harc nekem Nekem is hasonló a helyzet 1-2héten belül újra megjelennek és csak egy adott területen.
|
2012. június 23., szombat 21:26 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Daníí írta: papó írta: Hogyan haladsz Danii ? Hát papó...érdekesen. A rotala kétszeresére nő egy hét alatt, a hc úgy ahogy nő de a régi levelei el kezdtek bomlani meg feketedni és egy úttal alga is lett rajta(fonal) de a garnélák eltakarították. A másik dolog amit elég érdekes számomra, hogy a homok szemek kezdek el ecset algásak lenni ez lehetséges? :/ ezen kivűl a fán van ecset alga, meg persze az üveget kaparom minden héten. Ezen kívül meg van az akvárium. Képet rakok majd fel, ma volt vízcsere meg karbantartás rajta Hozzál be légyszi vizet az akváriumból.
2012. június 23., szombat 15:57 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Daníí írta: A másik dolog amit elég érdekes számomra, hogy a homok szemek kezdek el ecset algásak lenni ez lehetséges? Lehetséges,nálam a manado is produkálja ezt a tünetet.Vízcserekor leszívom ezeket a szemeket,de következőre ismét megjelent.Egy újabb vég nélküli harc nekem
|
2012. június 23., szombat 14:52 |
|
|
Daníí
|
papó írta: Hogyan haladsz Danii ? Hát papó...érdekesen. A rotala kétszeresére nő egy hét alatt, a hc úgy ahogy nő de a régi levelei el kezdtek bomlani meg feketedni és egy úttal alga is lett rajta(fonal) de a garnélák eltakarították. A másik dolog amit elég érdekes számomra, hogy a homok szemek kezdek el ecset algásak lenni ez lehetséges? :/ ezen kivűl a fán van ecset alga, meg persze az üveget kaparom minden héten. Ezen kívül meg van az akvárium. Képet rakok majd fel, ma volt vízcsere meg karbantartás rajta
|
2012. június 23., szombat 13:29 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Hogyan haladsz Danii ?
2012. június 22., péntek 21:51 |
|
|