Szerző |
Üzenet |
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Daníí írta: N-dee írta: Tetszik ez a "homokpartos sziget", én lehet nem is borítanám be annyira előtéri növénnyel. Szerintem elég lenne csak körbeültetni a szigetet H. maritimával és szépen összefüggő bokrot nevelni belőle, ez átmenetet is képezne a sziget és a homok között, illetve szépen ki is emelné azt. Köszönöm N-dee Már vártam a hozzászólásod. Nekem nem tetszett mikor az egész előtér be volt ültetve, nem rossz ötlet, hogy csak körbe ültetni csak H. maritimával még nem volt dolgom (Marsilea hirsuta-ra gondoltál amúgy?!) Még a fákon igazítanom kell mert nem akarnak megállni normálisan az hydrocotyle maritima
|
2012. július 22., vasárnap 17:19 |
|
|
Daníí
|
N-dee írta: Tetszik ez a "homokpartos sziget", én lehet nem is borítanám be annyira előtéri növénnyel. Szerintem elég lenne csak körbeültetni a szigetet H. maritimával és szépen összefüggő bokrot nevelni belőle, ez átmenetet is képezne a sziget és a homok között, illetve szépen ki is emelné azt. Köszönöm N-dee Már vártam a hozzászólásod. Nekem nem tetszett mikor az egész előtér be volt ültetve, nem rossz ötlet, hogy csak körbe ültetni csak H. maritimával még nem volt dolgom (Marsilea hirsuta-ra gondoltál amúgy?!) Még a fákon igazítanom kell mert nem akarnak megállni normálisan
|
2012. július 22., vasárnap 12:31 |
|
|
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Tetszik ez a "homokpartos sziget", én lehet nem is borítanám be annyira előtéri növénnyel. Szerintem elég lenne csak körbeültetni a szigetet H. maritimával és szépen összefüggő bokrot nevelni belőle, ez átmenetet is képezne a sziget és a homok között, illetve szépen ki is emelné azt.
|
2012. július 22., vasárnap 11:07 |
|
|
Daníí
|
Mexx2 írta: A harcsád nem túrja a homokot? Milyen harcsa, mert szép nagy. Annyira nem túrja. Lassan 2 és éve van meg a hátonúszó harcsám
|
2012. július 22., vasárnap 8:43 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A harcsád nem túrja a homokot? Milyen harcsa, mert szép nagy.
_________________ K.Tamás
|
2012. július 22., vasárnap 7:41 |
|
|
Daníí
|
Kikaptam a köveket tegnap ma meg a fát és átsikáltam hát mit ne mondjak jött le rendesen cucc róla rotalát újra ültettem mert az alja mulmos volt. Az utóbbi hetekben 90-100liter vizet cserélek ma volt az 110liter is, de sajnos csak kezelt csapvízzel :/ Az előtér még kicsit üres, gondolkozok mi kéne oda. Lassan 3 hónapos az akvárium , nekem nem tűnik annyinak :/ de lehet a meleg is a gond :/ majd meglátjuk a fejlődést Szűrő csövekért ezer bocsánat arra nem volt időm Egy mai kép;
|
2012. július 21., szombat 22:44 |
|
|
Daníí
|
KaZe írta: Szega Dániel, mihelyzet a zakváddal? Híreket és persze fotót is kérünk róla. Már csak azért is, mert a vízügyi kérdés úgyis megoldódik. Köszönöm az érdeklődést Zoli! Az akvárium még megvan az előtér téma érdekes mert a HC-t felszedtem teljesen mert nagyon sz*r állapotban volt rohadt az alja meg feketedett, gondolom a rossz víz miatt, helyére visszakerült az sp japan de nem nagyon akar a helyén maradni pedig tövenként ültettem. Kicsit járok melózni így képekkel csak hétvége fele tudok szolgálni Szombaton csináltam egy 100literes vízcserét remélem lassan helyre jön a vizem
|
2012. július 10., kedd 21:58 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Szega Dániel, mihelyzet a zakváddal? Híreket és persze fotót is kérünk róla. Már csak azért is, mert a vízügyi kérdés úgyis megoldódik.
2012. július 10., kedd 19:23 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Daníí írta: AQViktor írta: Daníí írta: [quote="papó"]Ha lehetőséged van rá akkor 2- 3 naponta cserélhetsz amennyii víz összejön. A jövő hét végén megint megnéznénk mi a helyzet.. és ez mehet full lágy vízzel vagy keverjek csapvizet is hozzá? Szerintem néha egy kis csapvíz sem ártana(persze kezelt)... Azért kérdeztem milyen arányban érdemes keverni [/quote] olyan 30-40 százalék
|
2012. július 9., hétfő 11:05 |
|
|
Daníí
|
AQViktor írta: Daníí írta: papó írta: Ha lehetőséged van rá akkor 2- 3 naponta cserélhetsz amennyii víz összejön. A jövő hét végén megint megnéznénk mi a helyzet.. és ez mehet full lágy vízzel vagy keverjek csapvizet is hozzá? Szerintem néha egy kis csapvíz sem ártana(persze kezelt)... Azért kérdeztem milyen arányban érdemes keverni
|
2012. július 7., szombat 17:22 |
|
|