Szerző |
Üzenet |
mgtyati
Csatlakozott: 2013. november 7., csütörtök 8:11 Hozzászólások: 427
|
Nagyon tetszik a hangulata
|
2014. december 3., szerda 18:37 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Mexx2 írta: T.Tamás30 írta: Lehet kellene tolni még bele növényeket,szerintem nyugodtan vadászhatsz nyírásból levőt is hátha nem lenne akkora költség vonzata A héten kerül bele. De a furcsa, hogy alig van növény de a tápot amit adok neki mind felszívja. Tomi ha gondolod most lesz nálam a betakarítás a termésből ha kell tudok adni. Már fenem a macsétámat... Köszönöm, nem tudom miből tudnál adni, mert olyan növényt ami nincs bele tervezve nem szívesen hoznám el csak azért. Ha esetleg stau-ból, meg alternanthera reineckii mini-ből akad azt szívesen elfogadom, mert pénteken megyek a boltba parvuláért és monte carloért reményeim szerint.
_________________ K.Tamás
|
2014. december 2., kedd 21:37 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: T.Tamás30 írta: Lehet kellene tolni még bele növényeket,szerintem nyugodtan vadászhatsz nyírásból levőt is hátha nem lenne akkora költség vonzata A héten kerül bele. De a furcsa, hogy alig van növény de a tápot amit adok neki mind felszívja. Tomi ha gondolod most lesz nálam a betakarítás a termésből ha kell tudok adni. Már fenem a macsétámat...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. december 2., kedd 21:12 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
T.Tamás30 írta: Lehet kellene tolni még bele növényeket,szerintem nyugodtan vadászhatsz nyírásból levőt is hátha nem lenne akkora költség vonzata A héten kerül bele. De a furcsa, hogy alig van növény de a tápot amit adok neki mind felszívja.
|
2014. december 2., kedd 20:56 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Lehet kellene tolni még bele növényeket,szerintem nyugodtan vadászhatsz nyírásból levőt is hátha nem lenne akkora költség vonzata
|
2014. december 2., kedd 20:53 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
HUGO írta: Első ránézésre kevés a növény! Mire eddig eljutottam, hogy izzó csere nem sok maradt sajnos.
|
2014. december 2., kedd 20:41 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nagyon jók a köveid. No és profi az elrendezés...
2014. május 23., péntek 17:58 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
Indítás utáni pár napos kép. Kiugrott ismét egy halam. Még szerencse, hogy jelen voltam és gyorsan vissza a vízbe.
|
2014. május 23., péntek 17:03 |
|
|
lakly
Csatlakozott: 2013. április 6., szombat 17:58 Hozzászólások: 165 Tartózkodási hely: Szekszárd
|
Mexx2 írta: lakly írta: Mexx2 írta: Zh és vizsgaidőszak van. Elég idegörlő + még a hal naponta 1 marék parvulát kikotor az aljzatból. Pihenés képen halászlét kell főzni. Nem tudom, de már többet idegeskedek rajta mint amennyi örömön lenne benne. Hazajövök visszaültetem azt a marékot amit kikapál, ellenőrzés "szép minden stb.." nyomok bele bacit. Eltelik egy pár óra, vagy másnap reggel felkelek megint egy marék úszik a víz tetején. Mikor meglátom elkezdődik az átkozás szidom a feljebbvalóit. Néha legszívesebben kalapáccsal szétverném az üveget és a berendezést. És a sok motoszkálás miatt vagy más miatt meg már foltos az üveg a barna algától. Térképezd fel, milyen technikát használ a halad a növénymentesítésre. Ha kihúzgálja, akkor célszerű mélyebbre nyomni a növényt, ha kifürdi, vagy forgolódással, akkor én kisebb kövekkel nehezítettem a dolgát. Az akvarisztika olyan mint a horgászat: türelem, türelem, türelem.
|
2014. május 23., péntek 10:59 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
lakly írta: Mexx2 írta: Zh és vizsgaidőszak van. Elég idegörlő + még a hal naponta 1 marék parvulát kikotor az aljzatból. Pihenés képen halászlét kell főzni. Nem tudom, de már többet idegeskedek rajta mint amennyi örömön lenne benne. Hazajövök visszaültetem azt a marékot amit kikapál, ellenőrzés "szép minden stb.." nyomok bele bacit. Eltelik egy pár óra, vagy másnap reggel felkelek megint egy marék úszik a víz tetején. Mikor meglátom elkezdődik az átkozás szidom a feljebbvalóit. Néha legszívesebben kalapáccsal szétverném az üveget és a berendezést. És a sok motoszkálás miatt vagy más miatt meg már foltos az üveg a barna algától.
|
2014. május 22., csütörtök 18:21 |
|
|