Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Egy tuti ennyi növénnyel ne is várj csodát. Ez túró egy ekkora akvába...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. február 28., szombat 20:43 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Tomi miért nem használsz LC-t? Használok, csak nem mindig van kedvem hozzá, kezdem unni. Májusban lesz egy éves, és már rég kész kéne lennie de valahogy még sem akar.
_________________ K.Tamás
|
2015. február 28., szombat 20:41 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Tomi miért nem használsz LC-t?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. február 28., szombat 20:38 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
|
2015. február 28., szombat 20:26 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mexx2 írta: papó írta: Mexx2 írta: papó írta: Én még ilyet nem láttam . Azt hiszem el fogok menni hozzád , hogy megnézzem mi történik ... Alga terén vagy a csiga terén? A vicc, hogy semmit sem állítok a szűrőn. Egyszer csak megjelent egy millió fekete ecset, amit minden vízcserénél kézzel szedegettem le. Erre most meg megint megjelent csak kicsi és sűrű pamacsokban. Tomi ! Borzalmasan nagy lehet az áramlás . Magától nem lesz ilyen . Igen én is ezen a véleményen vagyok. Venni is akartam perlonvattát de mindig elfeledkezek róla mikor a boltba megyek. Ha esetleg lily-re váltanék az is megoldás lehetne? De könyörgöm Tomi , láttad a boltban , hogy milyen vízmozgás van az akváriumokban . Így nem csoda ha "elolvadnak a" a növényeid. Gyere be ha lesz időd légyszíves.
2015. január 7., szerda 19:56 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
papó írta: Mexx2 írta: papó írta: Én még ilyet nem láttam . Azt hiszem el fogok menni hozzád , hogy megnézzem mi történik ... Alga terén vagy a csiga terén? A vicc, hogy semmit sem állítok a szűrőn. Egyszer csak megjelent egy millió fekete ecset, amit minden vízcserénél kézzel szedegettem le. Erre most meg megint megjelent csak kicsi és sűrű pamacsokban. Tomi ! Borzalmasan nagy lehet az áramlás . Magától nem lesz ilyen . Igen én is ezen a véleményen vagyok. Venni is akartam perlonvattát de mindig elfeledkezek róla mikor a boltba megyek. Ha esetleg lily-re váltanék az is megoldás lehetne?
|
2015. január 7., szerda 19:27 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Mexx2 írta: papó írta: Én még ilyet nem láttam . Azt hiszem el fogok menni hozzád , hogy megnézzem mi történik ... Alga terén vagy a csiga terén? A vicc, hogy semmit sem állítok a szűrőn. Egyszer csak megjelent egy millió fekete ecset, amit minden vízcserénél kézzel szedegettem le. Erre most meg megint megjelent csak kicsi és sűrű pamacsokban. Tomi ! Borzalmasan nagy lehet az áramlás . Magától nem lesz ilyen .
2015. január 7., szerda 19:03 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
papó írta: Én még ilyet nem láttam . Azt hiszem el fogok menni hozzád , hogy megnézzem mi történik ... Alga terén vagy a csiga terén? A vicc, hogy semmit sem állítok a szűrőn. Egyszer csak megjelent egy millió fekete ecset, amit minden vízcserénél kézzel szedegettem le. Erre most meg megint megjelent csak kicsi és sűrű pamacsokban.
|
2015. január 7., szerda 18:40 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Én még ilyet nem láttam . Azt hiszem el fogok menni hozzád , hogy megnézzem mi történik ...
2015. január 7., szerda 18:32 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
Hoztam egy pár képet. Valamiért elég erőteljesen megjött ismét a fekete ecsetalga, úgy, hogy semmi sem változott. Mikor már kezdett eltűnni az előző most még komolyabban megjelent. Továbbá egy meglepetés számomra. Van egy kicsi csigaevő csigám. Másnál is szoktak szaporodni?
|
2015. január 7., szerda 17:59 |
|
|