Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Március 10 után el fogok menni személyesen .
2015. március 1., vasárnap 18:31 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: SlyChocolate írta: Tomi mivel is világítasz? Hqi-val. Jah!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. március 1., vasárnap 12:14 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Tomi mivel is világítasz? Hqi-val.
_________________ K.Tamás
|
2015. március 1., vasárnap 11:51 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Tomi mivel is világítasz?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. március 1., vasárnap 11:21 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Mexx2 írta: SlyChocolate írta: Egy tuti ennyi növénnyel ne is várj csodát. Ez túró egy ekkora akvába... Ha a feltételek adottak akkor ha 1 doboz növényt teszek bele akkor is kész kell legyen. De én nem egy dobozt tettem már bele. Értelek. Akkor viszont a kályhától kéne végig nézni mit, hogyan csinálsz az akvával? Ha leírnál mindent a részleteket is, hogy hátha kiszúrjuk min kellene változtatni? Mert az tuti valamit rosszul csinálsz... Hát ez az, hogy minden végig lett nézve. Rendszeresen vittem vizet semmi baj nem volt vele, volt már egy izzó csere is, az áramlást már úgy visszavettem, hogy már alig folyik. Ennek ellenére rendszeresen volt fonálalgám, ecsetalgám. A monte carlo nem nőtt hanem elbújt a talajba ami már nem is látszik, de ha feltúrnám a talajt akkor a gyökérzete ott lenne. A parvula is csak itt ott növöget, hátul szinte semmit.
|
2015. március 1., vasárnap 9:46 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
Molroth írta: Mexx2 írta: SlyChocolate írta: Egy tuti ennyi növénnyel ne is várj csodát. Ez túró egy ekkora akvába... Ha a feltételek adottak akkor ha 1 doboz növényt teszek bele akkor is kész kell legyen. De én nem egy dobozt tettem már bele. Ro vizet használsz? Igen.
|
2015. március 1., vasárnap 9:42 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molroth írta: Mexx2 írta: SlyChocolate írta: Egy tuti ennyi növénnyel ne is várj csodát. Ez túró egy ekkora akvába... Ha a feltételek adottak akkor ha 1 doboz növényt teszek bele akkor is kész kell legyen. De én nem egy dobozt tettem már bele. Ro vizet használsz? Szerintem kezd helyrejönni az akvárium. Sok probléma volt , de szépen lassan kialakul . Az ecsettől kell megszabadulni .
2015. február 28., szombat 21:37 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Mexx2 írta: SlyChocolate írta: Egy tuti ennyi növénnyel ne is várj csodát. Ez túró egy ekkora akvába... Ha a feltételek adottak akkor ha 1 doboz növényt teszek bele akkor is kész kell legyen. De én nem egy dobozt tettem már bele. Ro vizet használsz?
2015. február 28., szombat 20:59 |
|
|
SlyChocolate
|
Mexx2 írta: SlyChocolate írta: Egy tuti ennyi növénnyel ne is várj csodát. Ez túró egy ekkora akvába... Ha a feltételek adottak akkor ha 1 doboz növényt teszek bele akkor is kész kell legyen. De én nem egy dobozt tettem már bele. Értelek. Akkor viszont a kályhától kéne végig nézni mit, hogyan csinálsz az akvával? Ha leírnál mindent a részleteket is, hogy hátha kiszúrjuk min kellene változtatni? Mert az tuti valamit rosszul csinálsz...
|
2015. február 28., szombat 20:57 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
SlyChocolate írta: Egy tuti ennyi növénnyel ne is várj csodát. Ez túró egy ekkora akvába... Ha a feltételek adottak akkor ha 1 doboz növényt teszek bele akkor is kész kell legyen. De én nem egy dobozt tettem már bele.
|
2015. február 28., szombat 20:47 |
|
|