Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
fisherx írta: Kicsiny faluban extrém vazelint venni, persze hogy elhiszik hogy nekem csak a szűrőmhöz kell:) Már fecskendőt meg tűt is alig akartak adni(táphoz) Vagy be Debrecenbe és ott csak nem fogsz összefutni valami ismerőssel.
_________________ K.Tamás
|
2012. július 11., szerda 18:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
fisherx írta: Kicsiny faluban extrém vazelint venni, persze hogy elhiszik hogy nekem csak a szűrőmhöz kell:) Már fecskendőt meg tűt is alig akartak adni(táphoz) Valakit kérj meg rá , hogy vegye meg számodra.
2012. július 11., szerda 17:29 |
|
|
fisherx
|
Kicsiny faluban extrém vazelint venni, persze hogy elhiszik hogy nekem csak a szűrőmhöz kell:) Már fecskendőt meg tűt is alig akartak adni(táphoz)
|
2012. július 11., szerda 13:06 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Mexx2 írta: fisherx írta: Akkor hamarosan új izzó:) Még annyi lenne, hogy az eheim 2217-es szűrőm valamiért hangos, kb 2 hónapja volt tengelycsere, a rotor meg a fene tudja mikori, használtan vettem. Lehet egy kis kenés jól jönne neki de mivel nincs spec eheim spray a szűrő rotorjához mivel tudnám ezt helyettesíteni? Amim van az sima háztartási étkezési olaj, zsír ami gondolom hamar lekopik, meg nem is jól hangzik, vagy pedig a motoromhoz használt verseny lánc spray ami jó lehetne csak szerintem toxikus az élőlényekre. Sokan a patikából vásárolt vazelint használják. és nagyon jó
|
2012. július 11., szerda 12:43 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
fisherx írta: Akkor hamarosan új izzó:) Még annyi lenne, hogy az eheim 2217-es szűrőm valamiért hangos, kb 2 hónapja volt tengelycsere, a rotor meg a fene tudja mikori, használtan vettem. Lehet egy kis kenés jól jönne neki de mivel nincs spec eheim spray a szűrő rotorjához mivel tudnám ezt helyettesíteni? Amim van az sima háztartási étkezési olaj, zsír ami gondolom hamar lekopik, meg nem is jól hangzik, vagy pedig a motoromhoz használt verseny lánc spray ami jó lehetne csak szerintem toxikus az élőlényekre. Sokan a patikából vásárolt vazelint használják.
_________________ K.Tamás
|
2012. július 11., szerda 12:38 |
|
|
fisherx
|
Akkor hamarosan új izzó:) Még annyi lenne, hogy az eheim 2217-es szűrőm valamiért hangos, kb 2 hónapja volt tengelycsere, a rotor meg a fene tudja mikori, használtan vettem. Lehet egy kis kenés jól jönne neki de mivel nincs spec eheim spray a szűrő rotorjához mivel tudnám ezt helyettesíteni? Amim van az sima háztartási étkezési olaj, zsír ami gondolom hamar lekopik, meg nem is jól hangzik, vagy pedig a motoromhoz használt verseny lánc spray ami jó lehetne csak szerintem toxikus az élőlényekre.
|
2012. július 11., szerda 11:52 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ma megérkezik az izzó ! Megkaptam az értesítést .
2012. július 11., szerda 9:05 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
fisherx írta: Mivel nincs semmilyen baktérium kultúrám, a vizsgaidőszakból visszamaradt energiaitalos kávés melegszendvicses számítógép mellett megszáradt maradványokon kívül(lehet ezek nem jók) ezért marad a szörnyülködés:) Ahogy már írtam volt egy brutális nyírásom, és az egeria(ami ha jól tudom egy kevésbé igényes növény) egy része 2 hét után sem nagyon akar magához térni(bebarnult a vágott rész) illetve az új hajtások amiket hozott vékonyabbak mint a régi brutál vastag szárak. Ezt azért sem értem mivel a másik oldalon a ludwigia glandulosa ami igényesebb szinte kicsattan és nagyon gyorsan nő, az anubias VIRÁGZIK(!!) és rengeteg levelet hoz, az sp japan is nagyon szép. Mi lehet a gond? Talán máris kimerítette a táptalajt?(2 hónapos saját talaj) akkor vegyél
|
2012. július 11., szerda 8:00 |
|
|
fisherx
|
Mivel nincs semmilyen baktérium kultúrám, a vizsgaidőszakból visszamaradt energiaitalos kávés melegszendvicses számítógép mellett megszáradt maradványokon kívül(lehet ezek nem jók) ezért marad a szörnyülködés:) Ahogy már írtam volt egy brutális nyírásom, és az egeria(ami ha jól tudom egy kevésbé igényes növény) egy része 2 hét után sem nagyon akar magához térni(bebarnult a vágott rész) illetve az új hajtások amiket hozott vékonyabbak mint a régi brutál vastag szárak. Ezt azért sem értem mivel a másik oldalon a ludwigia glandulosa ami igényesebb szinte kicsattan és nagyon gyorsan nő, az anubias VIRÁGZIK(!!) és rengeteg levelet hoz, az sp japan is nagyon szép. Mi lehet a gond? Talán máris kimerítette a táptalajt?(2 hónapos saját talaj)
|
2012. július 11., szerda 7:50 |
|
|
AQViktor
|
KaZe írta: kovka76 írta: Az csak ajánlat...... Bezony, a pálinkára is azt mondják, hogy csak keveset szabad inni, mert megárt. Nem tudom, én sokszor nem emlékszem, milyen "keveset" iszom belőle. Bocs az offért.
|
2012. július 10., kedd 21:08 |
|
|