Nagyon komoly lett az egész . Csak ámulok .. .. Gratulálok az új lakókhoz . Ha kecsesebb lenne a fád .. nem is tudom .. szóval klassz .
Úgy érzed túl vastag, túl hangsúlyos? Két gyökér lett egymásba forgatva. Tudod, elsö növényesem, egyedül a formáját és a méretét néztem. A vastagságát tényleg nem. Bár én nem látom túlzónak.
Az a része nem tetszik ami hátul felfelé áll .
2016. február 18., csütörtök 8:51
rigoszabi
Csatlakozott: 2015. szeptember 10., csütörtök 19:53 Hozzászólások: 112
Nagyon szép szinezetű a garni....ritkán látni yellowbol ilyen " szép, telített sárgaát. Az aki meg egyszerűen pattent...
Köszönöm, tényleg szép garnik, de hát nem véletlen nyert vele a tenyésztö. Ezek ugye pár perccel a fotó elött kerültek be, szóval lehet lesznek még élénkebbek is.
2016. február 17., szerda 23:12
rigoszabi
Nagyon komoly lett az egész . Csak ámulok .. .. Gratulálok az új lakókhoz . Ha kecsesebb lenne a fád .. nem is tudom .. szóval klassz .
Úgy érzed túl vastag, túl hangsúlyos? Két gyökér lett egymásba forgatva. Tudod, elsö növényesem, egyedül a formáját és a méretét néztem. A vastagságát tényleg nem. Bár én nem látom túlzónak.
Mostanában több említésre méltó változás volt az akvában. Egyrészt ugye az új halállomány érkezése, illetve - ma - tulajdonosai lettünk egy csapat Yellow fire neon garninak is. Egy német csoportban találtam öket, kvázi találomra választottam egy tenyésztöt. Késöbb kiderült, hogy beleválasztottam, mind a variánsba, mind a tenyésztöbe. Utóbbi ugyanis tavaly megnyerte ezzel a fajjal és színváltozattal a garnélabajnokságot, Karlsruheban.
Az anubias leveleiröl nem tágító alga ellen bevetettem - 2 nappal ezelött - Papó varázsszerét. Mára úgy látom, hogy kevesebb van, de mondta is Papó, hogy kell pár nap a változáshoz. Ezer hála érte! (Félreértés ne essék, nem volt vállalhatatlan a helyzet, de engem zavart.)
Ma vízcsere után jópár óráig szokattam a garnikat, remélem megszokják és megmaradnak. Búvóhely van böven nekik, a vízértékek is jók. A tenyésztönél 7,8-as PH-jú vízhez szoktak, nálam ez 6,5 körül van, ezért volt a hosszú beszokatás. Egyébként postán jöttek, féltem is, de egy sem hullott el a zacskóban, pedig még két variánst rendeltem, a másik akvába.
A színpompás dániókról továbbra sincs jó fényképem. De ezek itt maiak:
Köszönöm, hogy beleolvastatok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rigoszabi 2016. február 18., csütörtök 2:16-kor.
2016. február 17., szerda 22:48
rigoszabi
Van pár új jövevény az akvában. Nagyon nehéz róluk fotót csinálni, pláne telefonnal, de igyekzem majd.
A redmoorok tisztán tartására érkezett 3 ancistrus (ebböl egy csak albérletbe, ö majd költözik.) Egy kis csapat (5db) színpompás dánió is érkezett, egyböl összeálltak az aranygyürüs dániókkal. Kicsit most tumultus van, de páran kiköltöznek majd a másikba.
Az otocinclus csapatom is 4-röl 6-ra bövült.
Most csak ezt a képet hoztam, de lesz még:
2016. február 14., vasárnap 20:41
rigoszabi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 33 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.