Szerző |
Üzenet |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Durven írta: Ennyire fértem hozzá szemből,meg vettem le a fényerőből. Váooo!Szép aki!A guppik is szépek !Ez nagyon Durven néz ki! Látom csigusz is van bőven!!!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. március 29., csütörtök 22:29 |
|
|
Durven
Csatlakozott: 2010. május 28., péntek 13:30 Hozzászólások: 56 Tartózkodási hely: Hungary,Debrecen
|
Ennyire fértem hozzá szemből,meg vettem le a fényerőből.
_________________ "Nem az a lényeg,hanem a fontos!"
|
2012. március 29., csütörtök 21:19 |
|
|
Durven
Csatlakozott: 2010. május 28., péntek 13:30 Hozzászólások: 56 Tartózkodási hely: Hungary,Debrecen
|
A kért részletek: Az akvárium December 3. án indult. A növények már megvannak kb 1 éve. Anno ezek voltak a növényes akváriumomban(54lben) Hozzá raktam még egy redmoort meg egy kis Sagitaria-t. a szűrés egy Sera Fil 120,szivaccsal és Siporax Mini-vel. Világítás 2*18w. Tápozás: jelenleg csak Easy Carbot adok. Hetente cserélek 30l vizet,de ez még lehet kevés is mert sajnos kicsit túl lett telepítve az akvárium. 18 Hemmigramus bleheri,12 Cory: Aeneus-Pleatus-Sterbai,7 Amanda lazac,2 Otocinclus= ezek anno az 54 literes növényesben voltak. Továbbá 1 pár Nannacara Anomala és pár Guppy. 1 Amano ( Őzike ) és millió Red Cherry. Sokszor látok a hím sügér garnéla rablási akcióit. Elég vicces... halál lassan oda úszik...lemered.... aztán megfutamodik. A halak másik 2 akváriumomból került bele,szóval minden "hozott anyagból" készült. a homokot azért választottam ,mert elvileg nem akartam talajba ültetni növényt. Csak a redmoora kötve,de végül csak került elő a sok növény és hát változott a felállás. De amint látom megvannak a növények táptalaj nélkül is. Nyílván nem a legszebbek,de elvannak. Erre az akváriumra tényleg találó a TUrMix név Egy gondoltat bánt engemet ..... nemtudom,milyen akváriumot építsek 40l Cube avagy a "régi" 54l es. KÉszítettem pár rajzot,majd post-olom. üdv
|
2012. március 28., szerda 9:38 |
|
|
Durven
|
papó írta: Durven írta: Szemből nehéz,mert 1 méterre tőle van egy kétajtós szekrény papó írta: De azért csinálhatnál egy picit jobb képet , hiszen alig lehet látni az akváriumot a lámpa miatt. Hmm .. azt nem kéri senki , hogy a kétajtós szekrényt vidd ki a szobából a fotózás idejére , csak azt , hogy egy picit a lámpa fényét takard el a gép elől Rendben,legközelebb úgy csinálom
|
2012. március 27., kedd 6:59 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
_________________Üdv. Bevi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bevi 2012. március 28., szerda 6:16-kor.
|
2012. március 26., hétfő 22:17 |
|
|
Tibó
|
Minden tiszteletem a tiéd. Nyerő az összkép. Nekem is kvarchomok van az akváriumban. Én sokáig hezitáltam ezzel kapcsolatban, mert egy másik fórumon nagyon "lehúzták" az ilyen jellegű talajt. Az agyagost meg az egekig magasztalták. Most már tudom, hogy anyagi okok miatt preferálták a sajátjukat. Mióta nevelgeted? Írhatnál kicsit többet a részletekről.
|
2012. március 26., hétfő 21:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Durven írta: Szemből nehéz,mert 1 méterre tőle van egy kétajtós szekrény papó írta: De azért csinálhatnál egy picit jobb képet , hiszen alig lehet látni az akváriumot a lámpa miatt. Hmm .. azt nem kéri senki , hogy a kétajtós szekrényt vidd ki a szobából a fotózás idejére , csak azt , hogy egy picit a lámpa fényét takard el a gép elől
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2012. március 26., hétfő 21:04 |
|
|
Durven
|
Szemből nehéz,mert 1 méterre tőle van egy kétajtós szekrény papó írta: De azért csinálhatnál egy picit jobb képet , hiszen alig lehet látni az akváriumot a lámpa miatt.
|
2012. március 26., hétfő 20:59 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
De azért csinálhatnál egy picit jobb képet , hiszen alig lehet látni az akváriumot a lámpa miatt.
2012. március 26., hétfő 20:24 |
|
|
Durven
|
Igen, a kontraszthoz kicsit hozzá lett nyúlva papó írta: Durven írta: 03.24 A körvonalak jónak tűnnek
|
2012. március 26., hétfő 18:37 |
|
|