Szerző |
Üzenet |
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Sziasztok! Leporolom a naplómat, így ebben a naplóban is leírom hol tartok! Beszabtam a szekrény és az akvárium közé polifoam-ot. Felszereltem a szekrény hátlapjára a lámpatartót. A 2db 2x54W lámpához már megvan szinte minden, csak a 8db T5-ös foglalat kell. Kifúrtam egy helyen a hátlapot és beragasztottam egymással szembe két szürke kábelátvezetőt. Befűztem a szekrénybe a kábelt és bekötöttem és beragasztottam két elosztót a két oldalra. A szekrény bal oldalába beállítottam az 1200 tetrát. vajon elég lesz egy szűrő (120x40x45)?? A csöveket méretre vágtam és rácsatlakoztattam a beszívót és a beömlőt. Összeszereltem co palackot a reduktorral, mágnesszeleppel, tűszeleppel. A palack vagy középen lesz a szekrényben vagy jobb oldalon.Sajna a mágnesszeleppel szívok. Nem akar rendesen működni. 22 V DC táppal próbáltam de nem húz meg. Nem tudom mi lehet vele. Megpróbálom kipucolni és rákötök egy 24V DC tápot.
_________________ Az van tisztességesen megcsinálva amit te magad megcsinálsz!
|
2014. július 25., péntek 19:43 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
boszeb írta: Sziasztok! Úgy néz ki a dolog mégiscsak összerakom, úgy határoztam! Nekiestem újra a tervezésnek. Kellene még pár dolog. Össze kell raknom a világítást is stb. stb. Na ez a beszéd ! Hajrá ! Szólj miben tudunk esetleg segíteni.
2013. október 8., kedd 19:42 |
|
|
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Sziasztok! Úgy néz ki a dolog mégiscsak összerakom, úgy határoztam! Nekiestem újra a tervezésnek. Kellene még pár dolog. Össze kell raknom a világítást is stb. stb.
|
2013. október 8., kedd 19:11 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
|
2013. március 3., vasárnap 14:21 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: SlyChocolate írta: boszeb írta: Tudom hogy lassan haladok ,DE jelentem készen vannak a lámpatartó vasak!! Mondjuk nem kapkodod el az tuti. De legalább a végére épp olyan lesz amilyet igazán szeretnél. Már próbáltam sok stílust de a végére csak a "Holland akvárium" a szívem csücske. Ehhez kellet is hirtelen vagy 4-5 év. Te meg egyből azt teheted amit igazán szeretsz. Hisz volt időd minden növényes stílust meg hányavetizni, hogy melyik is igazán a Tiéd...? Irigyellek is miatta rendesen. Nekem nem lenne elég 10 akva sem egyszerre annyi mindent szeretnék csinálni,mindenféle stílust,irányzatot,azokat keverve stb. Ne aggódj! Majd lenyugszol...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. március 3., vasárnap 13:49 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: boszeb írta: Tudom hogy lassan haladok ,DE jelentem készen vannak a lámpatartó vasak!! Mondjuk nem kapkodod el az tuti. De legalább a végére épp olyan lesz amilyet igazán szeretnél. Már próbáltam sok stílust de a végére csak a "Holland akvárium" a szívem csücske. Ehhez kellet is hirtelen vagy 4-5 év. Te meg egyből azt teheted amit igazán szeretsz. Hisz volt időd minden növényes stílust meg hányavetizni, hogy melyik is igazán a Tiéd...? Irigyellek is miatta rendesen. Nekem nem lenne elég 10 akva sem egyszerre annyi mindent szeretnék csinálni,mindenféle stílust,irányzatot,azokat keverve stb.
|
2013. március 3., vasárnap 13:39 |
|
|
boszeb
|
Kössz a biztatást! Most már tavasszal tényleg szeretném összerakni!Már csak a lámpa kell, meg indítás előtt a növények.
|
2013. március 3., vasárnap 0:27 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
boszeb írta: Ha te is 3/4 év alatt a harmadik lakásban laknál, kettővel ezelőtt meggondoltad volna hogy összerakjad-e egyáltalán Tiszta sor! Értem én. De hidd el szinte senki nincs itt akinek egyik napról a másikra állt volna össze minden. Ahogy én is jó pár év alatt szereztem be minden technikát és felszerelést...aminek még mindig van hijja... Viszont ha valamit nagyon akar az ember akkor azt igenis "összerakja" és punktum!!!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. március 3., vasárnap 0:22 |
|
|
boszeb
|
Ha te is 3/4 év alatt a harmadik lakásban laknál, kettővel ezelőtt meggondoltad volna hogy összerakjad-e egyáltalán
|
2013. március 2., szombat 23:52 |
|
|
SlyChocolate
|
boszeb írta: Tudom hogy lassan haladok ,DE jelentem készen vannak a lámpatartó vasak!! Mondjuk nem kapkodod el az tuti. De legalább a végére épp olyan lesz amilyet igazán szeretnél. Már próbáltam sok stílust de a végére csak a "Holland akvárium" a szívem csücske. Ehhez kellet is hirtelen vagy 4-5 év. Te meg egyből azt teheted amit igazán szeretsz. Hisz volt időd minden növényes stílust meg hányavetizni, hogy melyik is igazán a Tiéd...? Irigyellek is miatta rendesen.
|
2013. március 2., szombat 23:09 |
|
|