Szerző |
Üzenet |
Daníí
|
papó írta: Talán így Danii ! Baloldalra alulra előre Cryptocoryne wendtii ''green' A fán baloldalt : Hygrophila pinnatifida A fák alatt : Marsilea hirsuta ( Középen hátul a Rotala rotundifolia közepesre nyírva. A Rotala rotundifoliából tennék a szűrő csövéhez hátra , ott felnövesztve egy bokorban. Jobb oldalra magasra hagyva Echinodorus bleheri . Előtte egy pár tő Echinodorus quadricostatus Középre a fa közé -elé :Vallisneria americana. A Fára középen "laposan : Taxiphyllum barbieri csináltam én is egy rajzot: Piros:Marsilea hirsuta narancssárga: Hygrophila pinnatifida pink: Cryptocoryne wendtii ''green' lila:Echinodorus bleheri elé: Echinodorus quadricostatus zöld: valisneria lila-zöld közt: rotala rutondifolia ha jól gondolom papó még jobb oldalra a echinodorus mellé is gondolt egy bokrot. Előtérbe pogostemon vagy ha a harcsákat áttenném másik medencébe akkor HC vagy parvula vagy glosso ki szerint mi menne ezekhez a növényekhez? kék:Taxiphyllum barbieri Valakinek valami ötlete esetleg ezzel a növényválogatással? Egy "felülről" lőtt kép:
|
2011. október 3., hétfő 15:30 |
|
|
Daníí
|
papó írta: A vitorlások - mivel sügerek- területvédők. Ezen kívül párba állnak és a territóriumukat védelmezik. Neked kell eldöntened , hogy szeretnél -e gondozni egyébként ilyen csodálatos állatokat. négy darab lenne az idális , hogy tudjanak maguknak párt választani , de egy olyan nagy állathoz , mint amit feltettél nehéz párt találni. Igaz , Te ügyes vagy Akkor átrágom még magam ezen, ha a garnéla létszám nem csökken rohamosan akkor marad a "kishal"
|
2011. október 2., vasárnap 19:30 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
A vitorlások - mivel sügerek- területvédők. Ezen kívül párba állnak és a territóriumukat védelmezik. Neked kell eldöntened , hogy szeretnél -e gondozni egyébként ilyen csodálatos állatokat. négy darab lenne az idális , hogy tudjanak maguknak párt választani , de egy olyan nagy állathoz , mint amit feltettél nehéz párt találni. Igaz , Te ügyes vagy
2011. október 2., vasárnap 19:17 |
|
|
Daníí
|
papó írta: A garnélákat sajna megeszi a vitorlás A valisneriának a helye pedig be lett rajzolva Ezen kívül szerinted érdemes tartani vitorláshalat, és ha igen akkor hány darabot?
|
2011. október 2., vasárnap 19:11 |
|
|
Daníí
|
Daníí írta: papó írta: A garnélákat sajna megeszi a vitorlás A valisneriának a helye pedig be lett rajzolva Szerintem október végéig/ november elejéig nem variálok a növényekkel de utána előveszem az ötleted Ettől függetlenül két tő valisnériát beraktam.
|
2011. október 2., vasárnap 19:08 |
|
|
Daníí
|
papó írta: A garnélákat sajna megeszi a vitorlás A valisneriának a helye pedig be lett rajzolva Szerintem október végéig/ november elejéig nem variálok a növényekkel de utána előveszem az ötleted
|
2011. október 2., vasárnap 18:59 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
A garnélákat sajna megeszi a vitorlás A valisneriának a helye pedig be lett rajzolva
2011. október 2., vasárnap 18:45 |
|
|
Daníí
|
Pár új kép: Vízcsere közbe a fákról kb, lekapartam az ecsetalgát, és megnyírtam a stemeket hátul. Technika nélkül: http://img1.indafoto.hu/5/3/107433_bdb3 ... 1816_l.jpgTechnikával és egy új lakóval: http://img2.indafoto.hu/5/3/107433_bdb3 ... 50e0_l.jpgHa minden igaz papó ismeri a halat, mert tőletek van, előző tulaj megunta a halazást és nekem adta szegényt. Nektek mi a véleményetek; növényesbe lehet tartani vitorlás halat ekkora méretek között( ha igen mennyit), meg a garnélákkal hogy jönne ki, esetleg halakkal? Na mester akkor mit mi helyet kéne berakni? a valisneriából csak a americana lenne jó, mert régebbi elrendezésből maradt pár tő valisnéria amit megtudok menteni és berakni most
|
2011. október 2., vasárnap 18:26 |
|
|
Daníí
|
papó írta: Talán így Danii ! Baloldalra alulra előre Cryptocoryne wendtii ''green' A fán baloldalt : Hygrophila pinnatifida A fák alatt : Marsilea hirsuta ( Középen hátul a Rotala rotundifolia közepesre nyírva. A Rotala rotundifoliából tennék a szűrő csövéhez hátra , ott felnövesztve egy bokorban. Jobb oldalra magasra hagyva Echinodorus bleheri . Előtte egy pár tő Echinodorus quadricostatus Középre a fa közé -elé :Vallisneria americana. A Fára középen "laposan : Taxiphyllum barbieri Tetszik az ötlet , csináltam pár jobb minőségű képet nem sokára feltöltöm, meg megbeszéljük, hogy akkor szerinted mit kéne mi helyére rakni. ^^
|
2011. október 2., vasárnap 15:47 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Talán így Danii ! Baloldalra alulra előre Cryptocoryne wendtii ''green' A fán baloldalt : Hygrophila pinnatifida A fák alatt : Marsilea hirsuta ( Középen hátul a Rotala rotundifolia közepesre nyírva. A Rotala rotundifoliából tennék a szűrő csövéhez hátra , ott felnövesztve egy bokorban. Jobb oldalra magasra hagyva Echinodorus bleheri . Előtte egy pár tő Echinodorus quadricostatus Középre a fa közé -elé :Vallisneria americana. A Fára középen "laposan : Taxiphyllum barbieri
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2011. október 2., vasárnap 13:38 |
|
|