Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Húúú Danii ! Ez nem kis meló lehetett , határozottabban jobb lett az aki. Nem félsz , hogy a manadó felülre keveredik idővel ?
2011. november 12., szombat 20:03 |
|
|
Daníí
|
|
2011. november 12., szombat 19:59 |
|
|
Daníí
|
A növények növekedési üteméhez van köze a vízcseréhez? Mert hétvégén kimaradt a vízcsere és tegnap volt egy szűrő takarítás így 10-15liter vizet pótoltam és a rotala 2centit nőt tegnap óta. Vagy ez csak azt jelenti, hogy mostanra regenerálódott és most kezd majd el nőni? Kb, 1 hete volt megnyírva.
|
2011. november 9., szerda 19:08 |
|
|
Daníí
|
Legszívesebben ma újra indítanám az akváriumot.... Semmi se új fejlődik mint gondoltam/terveztem meg ez a manado na mindegy Nem hátrálok meg és kihozom az akváriumból mindent amit lehet
|
2011. november 7., hétfő 19:52 |
|
|
Daníí
|
papó írta: A világítást ne vedd vissza , talán az idő lehet kevesebb nem 8 óra hanem 7. Rendben azt lejjebb veszem akkor.
|
2011. november 6., vasárnap 13:54 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
A világítást ne vedd vissza , talán az idő lehet kevesebb nem 8 óra hanem 7.
2011. november 6., vasárnap 12:47 |
|
|
Daníí
|
papó írta: Danii! Ne erőltesd a HC-t. Tuti a gyönyörű harcsa miatt "kopik " el.Ha más nem akkor Crypto parva vagy valamilyen hasonló növényt kitalálunk az előtérbe. Az Echino Bleheri befőttes gumis kavicsos megoldással fog lent maradni. Szép ez az aksi így is .. Rendben.:/ a harcsa sajnos vagy nem sajnos de marad az akváriumban:) A képeken is az előtérben úszkál mint mindig Kérdés a világítást vegyem vissza mert a 117W 8órában megy a HC miatt. Egy kis ideig még hagyjam bekapcsolva hátha megmarad a maradék HC vagy inkább a 78W legyen?
|
2011. november 6., vasárnap 9:30 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Danii! Ne erőltesd a HC-t. Tuti a gyönyörű harcsa miatt "kopik " el.Ha más nem akkor Crypto parva vagy valamilyen hasonló növényt kitalálunk az előtérbe. Az Echino Bleheri befőttes gumis kavicsos megoldással fog lent maradni. Szép ez az aksi így is ..
2011. november 6., vasárnap 9:01 |
|
|
Daníí
|
myk74 írta: Daníí írta: tibicuk írta: Tisztára olyan filingje van,mint az én régi akinak. Szépen alakul.Gratula! A Manado nem igazán jó a HC-nak,nem tud benne megkapaszkodni. Köszönöm szépen Pontosan melyik akváriumodra? Gondolkoztam arra hogy az előtérből kiszívom a manadot és helyére kvarchomokot töltök de ez már működő akváriumnál nehézkes művelet emiatt gondolkozok ezen nagyon Egy gumi csővel nagyon szépen le lehet szívni a manadót(én anno leszívtam vagy 4 litert így),nem olyan nehéz dolog az!Bátran ess neki. Csak kérdés tényleg ez a baja a HC nem fejlődésének vagy más lenne...:/ emiatt várom papó válaszát
|
2011. november 5., szombat 22:04 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Daníí írta: tibicuk írta: Tisztára olyan filingje van,mint az én régi akinak. Szépen alakul.Gratula! A Manado nem igazán jó a HC-nak,nem tud benne megkapaszkodni. Köszönöm szépen Pontosan melyik akváriumodra? Gondolkoztam arra hogy az előtérből kiszívom a manadot és helyére kvarchomokot töltök de ez már működő akváriumnál nehézkes művelet emiatt gondolkozok ezen nagyon Egy gumi csővel nagyon szépen le lehet szívni a manadót(én anno leszívtam vagy 4 litert így),nem olyan nehéz dolog az!Bátran ess neki.
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2011. november 5., szombat 21:52 |
|
|