Szerző |
Üzenet |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Szia Dani, régen nem figyeltem már rá a medencédre. Azóta szabályosan bezöldült. Sajnálatos, hogy az új faág színe elüt a másiktól(többitől). Én javallanám, hogy a medence balabbik sarkát dúsítsd be csumára növénnyel a medence teljes magasságában, úgy sokkal jobb lesz. Én lehet, a rotaládból tennék oda, bengáli nagy bokrot növesztve belőle, az jól dúsul, elé belökheted a fa tövébe a kriptót és kész is.
2012. január 9., hétfő 12:47 |
|
|
Daníí
|
DeKol írta: Szia Dani!
Medencédet nézegetve, szerintem kilehetne belőle még hozni valamit, próbálkozz, legózz.Próbáltad már ágakkal lefelé állítani?A jobb oldali ágról én helyenként leszedném a mohát mert így nagyon beleolvad a környezetbe, de ez egyéni véleményem:) Szia Dekol! Szívesen fogadom a véleményed, jövőhéten nyugodtabban, kiveszem a fákat és megpróbálok valamit kiforgatni belőle, meglátjuk mit sikerül kihozni belőle :')
|
2012. január 8., vasárnap 21:36 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szia Dani!
Medencédet nézegetve, szerintem kilehetne belőle még hozni valamit, próbálkozz, legózz.Próbáltad már ágakkal lefelé állítani?A jobb oldali ágról én helyenként leszedném a mohát mert így nagyon beleolvad a környezetbe, de ez egyéni véleményem:)
_________________ Sólyom Gábor
|
2012. január 8., vasárnap 21:31 |
|
|
Daníí
|
papó írta: Persze , hogy tele van lehetőségekkel. Lesz egy kis időm .. jobban belemélyedek a látványba, Rendben de az is ront a látványon, hogy a rotala még nem nőt meg az új fánál szóval másabb lenne ha a rotala is ott lenne meg a crypto nem lenne ott na majd a jövőhéten
|
2012. január 8., vasárnap 21:03 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Persze , hogy tele van lehetőségekkel. Lesz egy kis időm .. jobban belemélyedek a látványba,
2012. január 8., vasárnap 21:00 |
|
|
Daníí
|
papó írta: A fenébe .. jó nagy galibát okoztam azzal a fa ággal Egyáltalán nem a te hibád papó előtte se tetszett amiatt néztem új ágat sokkal jobb ez az ág mint az előző csak már nincs kedvem legózni velük pedig mindenki azt mondja van még benne fantázia majd talán jövőhéten
|
2012. január 8., vasárnap 20:39 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
A fenébe .. jó nagy galibát okoztam azzal a fa ággal
2012. január 8., vasárnap 20:34 |
|
|
Daníí
|
SlyChocolate írta: Daníí írta: Nagyon gondolkozok, hogy vagy marad így az akvárium ahogy van és tanulmányozom a növények nyírását vagy ezt eladni, és helyette egy 90×45×45akvárium meg új fák más elrendezés több idő arra hogy játsszak a fákkal csináljak több összeállítást és közösen eldönteni hogy lenne a jó, aztán feltölteni és kész, szóval nem tudom még. Lesz új medence? Látom olyan méretben gondolkodsz ahol a mélység és a magasság 1:1 arányú. Ez szerintem is a legjobb arány, nálam is ez van (28:30). Igen ezzel a medencével csak annyi baj van, hogy úgymond növényes akváriumhoz nem passzolnak a méretei, ha például lenne 35-40centi már a mélysége más lenne a helyzet de ha medence váltás lesz akkor egyértelmű hogy 45cm lesz a mélysége, de ez még szerintem messze van! Ez is lassan egy tanuló akvárium lesz
|
2012. január 8., vasárnap 20:23 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Daníí írta: Nagyon gondolkozok, hogy vagy marad így az akvárium ahogy van és tanulmányozom a növények nyírását vagy ezt eladni, és helyette egy 90×45×45akvárium meg új fák más elrendezés több idő arra hogy játsszak a fákkal csináljak több összeállítást és közösen eldönteni hogy lenne a jó, aztán feltölteni és kész, szóval nem tudom még. Lesz új medence? Látom olyan méretben gondolkodsz ahol a mélység és a magasság 1:1 arányú. Ez szerintem is a legjobb arány, nálam is ez van (28:30).
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. január 8., vasárnap 20:07 |
|
|
Daníí
|
Megmondom őszintén hozzá se nyúltam ma az akváriumhoz :$ de csináltam egy képet; lehet az a baj, hogy túl sokat néztem és már elfogadom ezt a látványt(elmúlt két napban a neten csak akváriumot néztem de egyik se fogott meg annyira ) a kép: Addig szerintem marad így az akvárium míg nem találok egy olyan elrendezést ami igazán tetszene, de tény ez az elrendezés sehogy se felel meg a szabályoknak Balról ettől függetlenül ki fog kerülni a crypto.
|
2012. január 8., vasárnap 19:41 |
|
|