Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Itlosz írta: papó írta: Na végre ! Az elrendezés még mindig ok . Most már lehetne színesebb növényeket , főleg a Ludwigia fajokat javasolnám. Sok fajtát tartjuk szebbnél szebbek.
Háttérbe jöhet pár hygrophila difformis első kérdésként van-e Ludwigia glandulosa a boltban? ez tetszene mondjuk bal oldal diffúzor mellé/köré (meg akár még a másik oldalon is )...ott előtérben most stau van, remélhetőleg lassan életre kel, már jönnek az új hajtások meglátjuk mit produkál a jövőben (most elvileg itthon vagyok egy darabig, aztán minél előbb fejlesztek, hogy mire megyek biztosan stabil legyen minden) Van- Ludwigia glandulosa de , repens rubin is van. No meg az új spec . Középen kicsit jobbra az alacsonyabb piros a háttérben :
2013. március 17., vasárnap 20:44 |
|
|
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
papó írta: Na végre ! Az elrendezés még mindig ok . Most már lehetne színesebb növényeket , főleg a Ludwigia fajokat javasolnám. Sok fajtát tartjuk szebbnél szebbek.
Háttérbe jöhet pár hygrophila difformis első kérdésként van-e Ludwigia glandulosa a boltban? ez tetszene mondjuk bal oldal diffúzor mellé/köré (meg akár még a másik oldalon is )...ott előtérben most stau van, remélhetőleg lassan életre kel, már jönnek az új hajtások meglátjuk mit produkál a jövőben (most elvileg itthon vagyok egy darabig, aztán minél előbb fejlesztek, hogy mire megyek biztosan stabil legyen minden)
2013. március 17., vasárnap 19:57 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Na végre ! Az elrendezés még mindig ok . Most már lehetne színesebb növényeket , főleg a Ludwigia fajokat javasolnám. Sok fajtát tartjuk szebbnél szebbek.
Háttérbe jöhet pár hygrophila difformis
2013. március 17., vasárnap 18:59 |
|
|
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Mexx2 írta: Több halat! van benne olyan 20+/-5 neon meg három róka+egy oto a baj az hogy a neonok nagyon tiltakoznak a fény/tető ellen, így általában rejtőzködnek, de tervezem hogy lecserélem a tetőt armatúrára hátha az segít a dolgon...
2013. március 17., vasárnap 18:46 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Több halat!
_________________ K.Tamás
|
2013. március 17., vasárnap 18:43 |
|
|
Itlosz
|
edit86 írta: Az üres helyekre mit tervezel? még nem döntöttem, eredetileg rotala volt ott is, de ma ők is kikerültek, mert eléggé kaotikus volt a helyzet. van rá lehetőség, hogy blyxa fog települni oda is, már ha a mostani tövek majd bírják a kiképzést. De bármilyen ötletet szívesen veszek, mert sajnos nem vagyok teljesen tisztában a növényválasztékkal...
2013. március 17., vasárnap 18:41 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Az üres helyekre mit tervezel?
2013. március 17., vasárnap 18:37 |
|
|
Itlosz
|
edit86 írta: :shock: cool! köszi
2013. március 17., vasárnap 18:33 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
cool!
2013. március 17., vasárnap 18:30 |
|
|
Itlosz
|
Most, hogy sikerült hazakeveredni volt egy kis rendezkedés, mert a CO2 hatására szolid dzsungel alakult ki az akváriumban. Ritkítottam a rotala erdőn, meg bár elég bátortalan voltam ollót ragadtam és vissza is nyírtam azt. Anubias kikerült, de jött helyette blynxa. Aztán most néhány kép amik bár nem lettek a legjobbak, de menet közben lekapcsolt a világítás szóval jobbak majd legközelebb.
2013. március 17., vasárnap 18:28 |
|
|