Sokat tanultam mióta indult az akvárium, de még mindig van hova fejlődni. De legalább úgy néz ki, hogy jó úton haladok. Lassan az algától is megszabadulok. Már csak egy kis zöld pont van itt ott, de hátha leküzdöm lassan.
Egy "teljes alakos" Meg egy blyxa, úgy tűnik megszerette a helyet, bár az elején kicsit kételkedtem, mert nagyon dobálta a leveleit, de csak megállapodott (egy kicsit még az előtéri növényzet is látszik)
Végre rájöttem, hogy tudom nagyíthatóvá tenni a képeket (ilyenkor tagadom, hogy informatikus vagyok).
Ez igen , fantasztikus! Ezt összehoztad. Gratulálok !
2013. május 13., hétfő 7:28
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Egy "teljes alakos" Meg egy blyxa, úgy tűnik megszerette a helyet, bár az elején kicsit kételkedtem, mert nagyon dobálta a leveleit, de csak megállapodott (egy kicsit még az előtéri növényzet is látszik)
Végre rájöttem, hogy tudom nagyíthatóvá tenni a képeket (ilyenkor tagadom, hogy informatikus vagyok).
Azt vettem észre, hogy mióta lecseréltem az estőztetőt water lily-re azóta a neonok jobban úszkálnak, nem tudom mondjuk, hogy azért mert jobban mozog a vízfelszín és máshogy törik a fény vagy egyszerűen hozzászoktak a fényhez.
Na meg ma visszavágtam a ludwigia sp-t. Bár fájt a szívem, de sokkal jobban fest most már...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 21 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.