Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Itlosz írta: Persze a kép megint nem látszik, nem értem, szóval itt van újra... ha újra elvész keresnem kell valami új alternatívát... Hello. Üdv a fórumon. Valószínűleg a kép azért nem látszik, mert ezek nem beágyazott képek hanem a honlap címét másoltad be. Nincs olyan, hogy "beágyazás"?
_________________ K.Tamás
|
2012. szeptember 17., hétfő 20:32 |
|
|
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
papó írta: Megcsinálom a tápot szerdára. Jó lenne ha holnap is rám szolnál mert kicsit mostanában indiszponált vagyok /hülyülök / .. Rendben. Köszönöm!
2012. szeptember 17., hétfő 18:50 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Itlosz írta: papó írta: Valamiért nem tudom most megnyitni a linket.Van CO2 ? Liquid carbo van, én voltam bent szerdán nagy bevásárláson. A link egyébként ugyanaz a kép amit nagy nehezen végül beküszködtem. Sajnos még a pü-re nem tudok válaszolni, de akkor szétszedem még jobban. Meg az extra tápért, ha minden összejön, akkor szerdán be tudok küldeni valakit. Megcsinálom a tápot szerdára. Jó lenne ha holnap is rám szolnál mert kicsit mostanában indiszponált vagyok /hülyülök / ..
2012. szeptember 17., hétfő 18:47 |
|
|
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
edit86 írta: Nagyon szép ,tetszik! köszönöm. asera írta: De szépek azok az anubiasok... Köszi, bár még eléggé gyáriak, de már jönnek az új levelek
2012. szeptember 17., hétfő 18:47 |
|
|
Itlosz
|
Persze a kép megint nem látszik, nem értem, szóval itt van újra... ha újra elvész keresnem kell valami új alternatívát...
2012. szeptember 17., hétfő 18:44 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Nagyon szép ,tetszik!
2012. szeptember 17., hétfő 18:41 |
|
|
Itlosz
|
papó írta: Valamiért nem tudom most megnyitni a linket.Van CO2 ? Liquid carbo van, én voltam bent szerdán nagy bevásárláson. A link egyébként ugyanaz a kép amit nagy nehezen végül beküszködtem. Sajnos még a pü-re nem tudok válaszolni, de akkor szétszedem még jobban. Meg az extra tápért, ha minden összejön, akkor szerdán be tudok küldeni valakit.
|
2012. szeptember 17., hétfő 18:40 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Itlosz írta: Sziasztok, Zsolti vagyok, talán még mindig a legfrissebb tag a fórumon. Ez pedig a legújabb kreálmányom. Még nincs egy hetes, már alig várom hogy minden fejlődésnek induljon. Egyetlen dolog van amivel szkeptikus vagyok mégpedig az utricularia graminifolia, mert sehogy nemt udom elérni, hogy ne úszkáljon egyetlen szál sem a vízben... https://docs.google.com/open?id=0BzUSj34MsC33aGtYQWhmM08xVWcDe szépek azok az anubiasok...
|
2012. szeptember 17., hétfő 18:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Itlosz írta: papó írta: Itlosz írta: Sziasztok, Zsolti vagyok, talán még mindig a legfrissebb tag a fórumon. Ez pedig a legújabb kreálmányom. Még nincs egy hetes, már alig várom hogy minden fejlődésnek induljon. Egyetlen dolog van amivel szkeptikus vagyok mégpedig az utricularia graminifolia, mert sehogy nemt udom elérni, hogy ne úszkáljon egyetlen szál sem a vízben... Üdv a fórumon. Mennyi utriculariat ültettél el ? Köszönöm. Egyelőre kettő cseréppel aztán ha beválik akkor még tervezek. Valamiért nem tudom most megnyitni a linket.Van CO2 ?
2012. szeptember 17., hétfő 17:45 |
|
|
Itlosz
|
papó írta: Itlosz írta: Sziasztok, Zsolti vagyok, talán még mindig a legfrissebb tag a fórumon. Ez pedig a legújabb kreálmányom. Még nincs egy hetes, már alig várom hogy minden fejlődésnek induljon. Egyetlen dolog van amivel szkeptikus vagyok mégpedig az utricularia graminifolia, mert sehogy nemt udom elérni, hogy ne úszkáljon egyetlen szál sem a vízben... Üdv a fórumon. Mennyi utriculariat ültettél el ? Köszönöm. Egyelőre kettő cseréppel aztán ha beválik akkor még tervezek.
2012. szeptember 17., hétfő 13:27 |
|
|