|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 23:51
|
Szerző |
Üzenet |
Aldebaran
Csatlakozott: 2011. december 31., szombat 14:33 Hozzászólások: 379 Tartózkodási hely: Debrecen
|
novenyesakvariumok írta: Nem jelent feltetlenul jo dolgot sztem ha piros. A legtobb noveny nitrathianyra is igy reagal... De ennek a növénynek az alapszíne ilyen piros. Így vettem, azóta ilyen.
|
2013. október 1., kedd 20:03 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
asera írta: Aldebaran írta: Mexx2 írta: Nem sok változás van. Ilyen növényeknél co2 nélkül... A pirosból tettem a másik akváriumba, amiben 0,3 W / l a fény, de egy 18W-os fénycső van. 2 nap alatt kipusztult. A boltban azt mondták, hogy co2 nélkül a piros növény elveszti a színét és zöld lesz. Hát nálam megtartotta a színét már másfél hete. 1,5 hete piros? Az jó,így tovább! Nem jelent feltetlenul jo dolgot sztem ha piros. A legtobb noveny nitrathianyra is igy reagal...
|
2013. október 1., kedd 20:01 |
|
|
Aldebaran
Csatlakozott: 2011. december 31., szombat 14:33 Hozzászólások: 379 Tartózkodási hely: Debrecen
|
novenyesakvariumok írta: Nem akarlak elkeseriteni, de sztem felejtsd el az aljnovenyzetet... Tudom, co2 nélkül felejtős, legfeljebb amit papó ajánlott valakinek azt lehetne, ami úgy néz ki, mint a lóhere... asera írta: 1,5 hete piros? Az jó,így tovább! Így van, köszi!
|
2013. október 1., kedd 20:01 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Aldebaran írta: Mexx2 írta: Nem sok változás van. Ilyen növényeknél co2 nélkül... A pirosból tettem a másik akváriumba, amiben 0,3 W / l a fény, de egy 18W-os fénycső van. 2 nap alatt kipusztult. A boltban azt mondták, hogy co2 nélkül a piros növény elveszti a színét és zöld lesz. Hát nálam megtartotta a színét már másfél hete. 1,5 hete piros? Az jó,így tovább!
|
2013. október 1., kedd 19:32 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
Nem akarlak elkeseriteni, de sztem felejtsd el az aljnovenyzetet...
|
2013. október 1., kedd 19:17 |
|
|
Aldebaran
|
Mexx2 írta: Aldebaran írta: Mexx2 írta: Nem sok változás van. Ilyen növényeknél co2 nélkül... A pirosból tettem a másik akváriumba, amiben 0,3 W / l a fény, de egy 18W-os fénycső van. 2 nap alatt kipusztult. A boltban azt mondták, hogy co2 nélkül a piros növény elveszti a színét és zöld lesz. Hát nálam megtartotta a színét már másfél hete. Akkor miért nem teszel bele olyat ami ennyi fénynél is nő? Mert co2 nélkül nem akarok egyelőre foglalkozni vele, meg nem akarok olyat, mint a valiznéria, hogy befutja az egész akváriumot ha akarom, ha nem. Ez így tetszik, már csak aljnövényzet kellene, meg valami moha... szerintem. Világosítottam a képen, mert a másik kicsit sötét:
|
2013. október 1., kedd 18:52 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Aldebaran írta: Mexx2 írta: Nem sok változás van. Ilyen növényeknél co2 nélkül... A pirosból tettem a másik akváriumba, amiben 0,3 W / l a fény, de egy 18W-os fénycső van. 2 nap alatt kipusztult. A boltban azt mondták, hogy co2 nélkül a piros növény elveszti a színét és zöld lesz. Hát nálam megtartotta a színét már másfél hete. Akkor miért nem teszel bele olyat ami ennyi fénynél is nő?
_________________ K.Tamás
|
2013. október 1., kedd 18:47 |
|
|
Aldebaran
|
Mexx2 írta: Nem sok változás van. Ilyen növényeknél co2 nélkül... A pirosból tettem a másik akváriumba, amiben 0,3 W / l a fény, de egy 18W-os fénycső van. 2 nap alatt kipusztult. A boltban azt mondták, hogy co2 nélkül a piros növény elveszti a színét és zöld lesz. Hát nálam megtartotta a színét már másfél hete.
|
2013. október 1., kedd 18:43 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Aldebaran írta: Mexx2 írta: Aldebaran írta: Jelenleg így néz ki. Nem látom hátrányát a led fénynek, csak a co2 hiánya tűnik fel. Ja, és tudja valaki ezeknek a növényeknek a nevét? A növények nőnek? Vagy csak a képen nem látszik? Ilyen volt, döntsd el Te: Ja, és a lótuszról levágtam 3 szálat, ami a vízfelszínig nyújtózott. Nem sok változás van.
_________________ K.Tamás
|
2013. október 1., kedd 18:40 |
|
|
Aldebaran
|
Mexx2 írta: Aldebaran írta: Jelenleg így néz ki. Nem látom hátrányát a led fénynek, csak a co2 hiánya tűnik fel. Ja, és tudja valaki ezeknek a növényeknek a nevét? A növények nőnek? Vagy csak a képen nem látszik? Ilyen volt, döntsd el Te: Ja, és a lótuszról levágtam 3 szálat, ami a vízfelszínig nyújtózott.
|
2013. október 1., kedd 18:34 |
|
|