|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 23:52
|
Szerző |
Üzenet |
Aldebaran
Csatlakozott: 2011. december 31., szombat 14:33 Hozzászólások: 379 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Peti írta: Egyébként,ha nincs CO2-őd,használj Lipuid Carbot!Amég nem volt CO2-őm én is ezt használtam és a növényeim látványosan növekedni kezdtek!Bár az igazi hatást a CO2 hozta meg!Esetleg ha még a világításod teljesítményét meg tudod nö, az még nagyon sokat segítene! Nah, ennek a Carbonnak utána nézek. Ez nem bántja a halakat? Egyébként azt mondták másik fórumban, hogy sok a buborék. Tényleg sok?
|
2012. január 19., csütörtök 10:03 |
|
|
Aldebaran
Csatlakozott: 2011. december 31., szombat 14:33 Hozzászólások: 379 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Tudod Aldebaran , senkire nem szakadt rá a bank -sajna - akit ismerek ... Persze , hogy majdnem mindenki apránként rakja össze az aksit -van aki ezt úgy követi el , hogy a pénzt gyűjti össze és van aki a növényeket.. A Co2 -vel nyilván hamarabb nőnek a növényeid , de nem nélkülözhetetlen. Ahogyan elnézem az akváriumodat alakulgat , épülget szépen . Csak az a baj, hogy ha most dugdosom a legaljáig a gyökerét a növénynek, akkor az alsó földrétegből feljön egy kevés. Nem gond az? Vagy hogy lehet szakszerűen utólag betelepíteni a növényeket?
|
2012. január 19., csütörtök 10:02 |
|
|
Aldebaran
|
Peti írta: Szia, szerintem egyre szebb az akváriumod,én is így kezdtem,de hidd el szép lassan kialakul az!:) thx, igyekszem.
|
2012. január 19., csütörtök 10:00 |
|
|
Peti
|
Egyébként,ha nincs CO2-őd,használj Lipuid Carbot!Amég nem volt CO2-őm én is ezt használtam és a növényeim látványosan növekedni kezdtek!Bár az igazi hatást a CO2 hozta meg!Esetleg ha még a világításod teljesítményét meg tudod nö, az még nagyon sokat segítene!
|
2012. január 18., szerda 21:06 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Tudod Aldebaran , senkire nem szakadt rá a bank -sajna - akit ismerek ... Persze , hogy majdnem mindenki apránként rakja össze az aksit -van aki ezt úgy követi el , hogy a pénzt gyűjti össze és van aki a növényeket.. A Co2 -vel nyilván hamarabb nőnek a növényeid , de nem nélkülözhetetlen. Ahogyan elnézem az akváriumodat alakulgat , épülget szépen .
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2012. január 18., szerda 20:48 |
|
|
Peti
|
Szia, szerintem egyre szebb az akváriumod,én is így kezdtem,de hidd el szép lassan kialakul az!:)
|
2012. január 18., szerda 20:39 |
|
|
Aldebaran
|
Nah, ma voltam bent a boltban és vettem 3 növényt... Más is úgy szokta, hogy folyamatosan építgeti az aksit, vagy csak nekem nincs egyben rá sok pénzem? Mennyi idő alatt kezdenek ezek elburjánzani? Kell CO2 ? Most így néz ki:
|
2012. január 18., szerda 19:38 |
|
|
Aldebaran
|
Idézet: vigyázz, mert csak egy ékezet! FELÁRON Áh, rendesek ott a boltban. Csak az a baj, hogy olyan a nyitva tartás, hogy ritkán jutok oda.
|
2012. január 10., kedd 22:38 |
|
|
Aldebaran
|
kovka76 írta: Lehet rosszúl látok:aranyhal is van az akvádban? Nincs aranyhal. Szerintem az a törpe gurámi. Vagy az a piros hal... az nem tom mi...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Aldebaran 2012. január 10., kedd 23:08-kor.
|
2012. január 10., kedd 22:35 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Köszi a listát. Jó látom, hogy nem szerepel benne az UG?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. január 10., kedd 22:06 |
|
|