Szerző |
Üzenet |
Aldebaran
Csatlakozott: 2011. december 31., szombat 14:33 Hozzászólások: 379 Tartózkodási hely: Debrecen
|
|
2012. január 24., kedd 17:32 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Aldebaran írta: Mexx2 írta: Milyen halak vannak benne? Nem tudom... Amiket a képeken látsz A vitorlás halat ismerem, meg szerintem márna... passz Amiket én látok benne: -Puntius Pentazona - Ötöves díszmárna -Puntius conchonius - Rózsás díszmárna -Trichogaster lalius - Törpe gurámi -Trichopodus trichopterus - Kék gurámi Remélem jókat azonosítottam be, mert nem nagyon vagyok bennük biztos főleg a márnáknál mert alig kivehető, meg azon kívül még van, csak nem találtam rájuk kép alapján. Azt megmondhatnád, hány féle hal van és hány darab az akváriumban.
_________________ K.Tamás
|
2012. január 22., vasárnap 20:52 |
|
|
Aldebaran
Csatlakozott: 2011. december 31., szombat 14:33 Hozzászólások: 379 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: Milyen halak vannak benne? Nem tudom... Amiket a képeken látsz A vitorlás halat ismerem, meg szerintem márna... passz
|
2012. január 22., vasárnap 20:19 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Milyen halak vannak benne?
|
2012. január 22., vasárnap 18:57 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Aldebaran írta: Szerintetek hogyan lehetne hangulatosabbá tenni az akváriumot? Veszek majd Co2-t, attól remélem, hamar dúsulni fog az előre kihelyezett pici növények. Minden ötletre vevő vagyok... a boltban meg leszek fizetéskor... A halak elég bele, vagy elbírna még párat? Állandóan eszik a növényeim, pedig leginkább növényi lemezest kapnak... Vagy úgyis eszik ezek a jó népek? A márnák hajlamosak a növények friss hajtásait "lelegelni " Ha a növényekre akarod a hangsúlyt fektetni , akkor egyenlőre nem telepítenék új lakókat. Pogostemon helferit és pár könnyebben tartható növényt mindenképpen telepítenék még az aksiba és aztán lehet türelmesen várni , hogy a többi növénnyel együtt had fejlődjenek.
2012. január 22., vasárnap 18:09 |
|
|
Aldebaran
|
Szerintetek hogyan lehetne hangulatosabbá tenni az akváriumot? Veszek majd Co2-t, attól remélem, hamar dúsulni fog az előre kihelyezett pici növények. Minden ötletre vevő vagyok... a boltban meg leszek fizetéskor... A halak elég bele, vagy elbírna még párat? Állandóan eszik a növényeim, pedig leginkább növényi lemezest kapnak... Vagy úgyis eszik ezek a jó népek?
|
2012. január 22., vasárnap 16:59 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
Aldebaran írta: Mexx2 írta: Na, elolvastam az elejétől a végéig, és tényleg szépen alakul az akvárium. Bár az enyém alakulna. Köszönöm Igyekszem. Majd fizetéskor veszek bele valami fát, meg felgyorsítom a növények növekedését amit korábban javasoltak, a carbonnal. Nem láttam, hogy te csináltál volna fórum témát. Vagy rosszul láttam? Nem teszel fel képet? Az én akváriumom üresen áll még. Még nem tudtam kitakarítani belőle a szennyeződést amit még a bankkártya sem hoz le róla.
|
2012. január 20., péntek 13:00 |
|
|
Aldebaran
|
Jaaaa.... tehát nem kell a végére a d és a n... nekem úgy volt értelmes. Thx.
|
2012. január 19., csütörtök 22:48 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
2012. január 19., csütörtök 22:30 |
|
|
Aldebaran
|
papó írta: Gondolj a Balaton hullámzására . A vízfelszín mozgása nyeleti el az oxigént. A buborékoló funkció a szűrődben egy plusz szolgáltatás . Van olyan eset , hogy szükséges lehet a használata pld . túltelepítés - melegben kevesebb beoldott oxigén stb. Mexx2 írta: Nem a levegő a lényeg, hanem az oxigén. A levegő nem megy bele az aksiba. Értem. Thx. Majd a hétvégén átvariálom... Ezt a liqud carbont meg még itt a tropicalfish webboltjában sem találtam. Vagy hogyan kell azt keresni? Mutatnátok egy linket, hogy mi is ez?
|
2012. január 19., csütörtök 22:23 |
|
|