Szerző |
Üzenet |
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Mexx2 írta: Aldebaran írta: Mexx2 írta: Képet ne makarsz mutatni, hogy mennyit fejlődött az akvárium?? Szerintem semmit, de holnap este majd csinálok képet. Te lehet nem látod, mert minden nap nézegeted, de mi ritkábban és feltűnik, hogy mi változott. Ez valóban így van! Várjuk a képet!
|
2012. február 10., péntek 13:45 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Aldebaran írta: Mexx2 írta: Képet ne makarsz mutatni, hogy mennyit fejlődött az akvárium?? Szerintem semmit, de holnap este majd csinálok képet. Te lehet nem látod, mert minden nap nézegeted, de mi ritkábban és feltűnik, hogy mi változott.
_________________ K.Tamás
|
2012. február 10., péntek 13:29 |
|
|
Aldebaran
Csatlakozott: 2011. december 31., szombat 14:33 Hozzászólások: 379 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: Képet ne makarsz mutatni, hogy mennyit fejlődött az akvárium?? Szerintem semmit, de holnap este majd csinálok képet.
|
2012. február 9., csütörtök 22:46 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Képet ne makarsz mutatni, hogy mennyit fejlődött az akvárium??
|
2012. február 9., csütörtök 20:51 |
|
|
Aldebaran
Csatlakozott: 2011. december 31., szombat 14:33 Hozzászólások: 379 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nah, jó, megvettem az uccsó liqui carbo -t. Remélem, ettől jobban nőnek majd a növények.
|
2012. január 27., péntek 19:45 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
A márvány/aranya gurámik viszont nagyon jó kis halak. Szívósak és ha jó körülmények között vannak akkor nagyon szépek is. Én is a tropicalfish-ból vettem még régen 3-at, és 12-15 cm-re nőttek meg. Még habfészket is építettek tele ikrával.
|
2012. január 25., szerda 16:29 |
|
|
Aldebaran
|
DeKol írta: 8.képen egy törpe gurámi nőstény látható Nekem olyan tapasztalatom van a törpe gurámi nőstényekkel hogy sokkal félénkebbek mint a hím, általában bujkálnak és a hím néha néha megkergeti.És nem színesedik ki hanem ilyen szürkés , ezüstös színe marad Azt észrevettem, hogy bújkál. Azt hittem, hogy feldobta az uszonyát, de aztán megláttam a növények között. Csak az orra látszott ki...
|
2012. január 25., szerda 14:45 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
8.képen egy törpe gurámi nőstény látható Nekem olyan tapasztalatom van a törpe gurámi nőstényekkel hogy sokkal félénkebbek mint a hím, általában bujkálnak és a hím néha néha megkergeti.És nem színesedik ki hanem ilyen szürkés , ezüstös színe marad
_________________ Sólyom Gábor
|
2012. január 25., szerda 14:41 |
|
|
Aldebaran
|
Mexx2 írta: Szóval akkor
-Puntius everetti - Everett díszmárna [4. kép] ( de ebbe nem vagyok biztos) -Puntius conchonius - Rózsás díszmárna [1. kép] -Trichogaster lalius - Törpe gurámi [6. kép] -Trichopodus trichopterus - Kék gurámi [7. kép] -Hyphesssobrycon eques - Serpalazac [2. kép]
A 3.- és utolsó képen nem tudom milyen halak vannak. A 3.-dik valamilyen törpesügér lehet, az utolsó meg vagy pontyféle, vagy labirintkopoltyús. Jó lenne ha más is hozzászólna. Köszönöm. A törpe gurámi mellé azért vettem a kéket, ami a 8. képen van, mert azt mondták a tropicalfishben, hogy az a nősténye a pirosnak... Akkor ez nem így van?
|
2012. január 25., szerda 14:17 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
Szóval akkor
-Puntius everetti - Everett díszmárna [4. kép] ( de ebbe nem vagyok biztos) -Puntius conchonius - Rózsás díszmárna [1. kép] -Trichogaster lalius - Törpe gurámi [6. kép] -Trichopodus trichopterus - Kék gurámi [7. kép] -Hyphesssobrycon eques - Serpalazac [2. kép]
A 3.- és utolsó képen nem tudom milyen halak vannak. A 3.-dik valamilyen törpesügér lehet, az utolsó meg vagy pontyféle, vagy labirintkopoltyús. Jó lenne ha más is hozzászólna.
|
2012. január 24., kedd 18:54 |
|
|