|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 5:30
|
Szerző |
Üzenet |
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
pit975 írta: Nagyon gyorsan regenerálódik. Nálam sokkal gyorsabb mint a cuba. Köszi! Nekem most van először. A parvula nálam néha nyűglődött nyírás után, meg eldobálta a levágott leveleket, bebarnult, így viszonylag hosszú idő volt míg összekapta magát. De akkor ma nekiesek a medencének, és körbenyírom. A monte carloval kezdenem kell valamit mert már 2 hetente nyírnom kell. Lehet most minden eddiginél drasztikusabban fogom lenyesni, aztán meglátjuk mit reagál..
|
2015. november 22., vasárnap 11:07 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Nagyon gyorsan regenerálódik. Nálam sokkal gyorsabb mint a cuba.
|
2015. november 22., vasárnap 9:27 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Szerintetek megnyírhatom az acicularist? Hazai versenyekig regenerálódik? Kis táptabival megsegíteném.
|
2015. november 22., vasárnap 9:13 |
|
|
zoi
|
papó írta: zoi írta: Telefonos Egy kicsit mintha változtattál volna a köveken . Vagy a látószög miatt tűnik nekem így ? Minden esetre igen jól néz ki .. Jól látod, volt némi csere-bere
|
2015. november 2., hétfő 20:40 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
zoi írta: Telefonos Egy kicsit mintha változtattál volna a köveken . Vagy a látószög miatt tűnik nekem így ? Minden esetre igen jól néz ki ..
2015. november 2., hétfő 20:33 |
|
|
zoi
|
Telefonos
|
2015. november 2., hétfő 20:25 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
zoi írta: Amit észrevettem, az az, hogy bár nem állítottam a mennyiségen, difinél jóval kevesebb buborék ment másodpercenként, mint a reaktornál. Reaktorba csak egy sima porlasztó van berakva, míg a difinél azért nagyobb nyomás kell, így utána állítottam. Lehet ekörül van a probléma, most kb ugyanannyi buborék/mp megy a difibe, mint a reaktorba, de mégis jobban eregetik az oxigént a növények, és a dc is zöldebb. Egyelőre marad tehát a difi, meglátjuk, hogy az ecset mit gondol erről Tuti ez lesz a megoldás . Ilyen kis problémák csinálják a nagyokat ..
2015. október 19., hétfő 20:36 |
|
|
zoi
|
Amit észrevettem, az az, hogy bár nem állítottam a mennyiségen, difinél jóval kevesebb buborék ment másodpercenként, mint a reaktornál. Reaktorba csak egy sima porlasztó van berakva, míg a difinél azért nagyobb nyomás kell, így utána állítottam. Lehet ekörül van a probléma, most kb ugyanannyi buborék/mp megy a difibe, mint a reaktorba, de mégis jobban eregetik az oxigént a növények, és a dc is zöldebb. Egyelőre marad tehát a difi, meglátjuk, hogy az ecset mit gondol erről
|
2015. október 19., hétfő 20:16 |
|
|
zoi
|
SlyChocolate írta: Én bőven! Sajnos! Ugye, hogy ugye? Ma megnézem difivel, mit mutat a co2, hátha a reaktorom körül van gubanc egyelőre a mennyiségen nem állítok.
|
2015. október 18., vasárnap 10:22 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: zoi írta: Őszi. Garnélás Nem látok ecsetalgát . Sikerült végre megszabadulni tőle ? Én bőven! Sajnos!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. október 17., szombat 20:47 |
|
|